Clever Ads Addon Google Sheets : Kabeh metrik iklan online sampeyan bisa dikontrol.

Goleki informasi rinci babagan data pemasaran kanthi gratis. Sampeyan mung kudu milih sumber data lan kita bakal nyelehake menyang Google Sheets lan nggawe ringkesan data kanggo sampeyan!

Instal Adon
Spre ads heet nambah-ing gambar

Kanthi Google Sheets Clever Ads Addon Lembar, sampeyan kanthi gampang bisa njupuk informasi rinci babagan Data Pemasaran kanthi gratis.

1

Pilih sumber data

Pilih saka Google, Facebook, utawa Microsoft Ads . Kita bakal nampilake data ing Google Sheets kanggo nggawe ringkesan metrik pariwara online.

2

Njaluk laporan akurat

Priksa metrik lan data sing paling penting kanthi gampang diatur ing spreadsheet sing dipersonalisasi karo Clever Ads .

3

Nggawe keputusan sing clever

Entuk informasi lan laporan ing kabeh level (kampanye, ads , tembung kunci, pitakon telusuran, negara, lsp) lan njupuk keputusan babagan strategi sampeyan.

Cara sing paling gampang kanggo nggawa METRIK IKLAN Sampeyan menyang GOOGLE SPRE ADS HEETS

Dadi PALING PASAR EFISIEN & IKLAN Karo CLEVER ADS ADDON GOOGLE SHEETS

Otomatis Panjenengan pindhah data PPC lan fokus ing apa emg inggih.

Ngomong pamit kanggo nyalin / paste.

Otomatis Panjenengan pindhah data PPC lan fokus ing apa emg inggih.

Work karo data resik sing siap kanggo sampeyan njelasno iku gampang ing marketing.

Resik lan akurat.

Work karo data resik sing siap kanggo sampeyan njelasno iku gampang ing marketing.

Metrik sampeyan kudu pancasan tengen kabeh ing sak panggonan.

Njaluk metrik tengen.

Metrik sampeyan kudu pancasan tengen kabeh ing sak panggonan.

Tokoh metu apa lan wis ora digunakake kanggo iklan cepet lan gratis.

laporan free akses.

Tokoh metu apa lan wis ora digunakake kanggo iklan cepet lan gratis.

Sampah kurang wektu ngempalaken data lan menehi dhewe wektu kanggo mikir.

Simpen wektu.

Sampah kurang wektu ngempalaken data lan menehi dhewe wektu kanggo mikir.

Duwe informasi sing bener ads kanggo keputusan sing luwih apik - lan asil sing luwih apik.

Oleh asil iklan luwih.

Duwe informasi sing bener ads kanggo keputusan sing luwih apik - lan asil sing luwih apik.

Digawe kanthi katresnan dening Clever Ads , Partner Google Premier

Minangka Mitra Google Premier kanthi luwih saka 150.000 pelanggan sing dihargai, yakin manawa proses kasebut 100% aman lan aman.
See Privacy Policy

Arep RESULTS luwih saka ONLINE YOUR ADVERTISING STRATEGI?

START SAIKI

Apa gadhah alangan nggunakake app iki?

Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi ngirim email menyang assistant@cleverads.com utawa mung isi formulir ing ngisor iki:

ilustrasi seru amarga slack

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.