Marketing Digital Panjenengan kampanye ing sak panggonan.

Aplikasi Seluler Clever Ads ngidini sampeyan ndeleng lan ngatur kampanye pariwara online kanggo Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Microsoft Ads lan Twitter Ads. Entuk laporan 360º babagan kinerja kampanye sampeyan. Mungkasi mlumpat saka siji platform menyang platform liyane, entuk perbandingan lengkap ing telpon sampeyan.

Platform pemasaran lan pelaporan iklan dening Clever Ads .

Apa kita ngirim

Pelaporan metrik pemasaran digital dening Clever Ads .
Link kampanye Google Ads sampeyan

Google Ads

Link kampanye Google Ads sampeyan.
Link kampanye Facebook Ads sampeyan

Ads Facebook
Instagram Ads

Link kampanye Facebook Ads sampeyan. Spoiler! Instagram Ads rauh
Link kampanye Microsoft Ads sampeyan.

Ads Microsoft

Link menyang kampus Microsoft Ads .
Deleng kampanye ads Twitter sampeyan.

Ads Twitter

Deleng kampanye ads Twitter sampeyan.
Kanti antarmuka resik lan pangguna-loropaken carane kampanye sing Performing.

efficiency track

kinerja Track platform marketing digital
kinerja kampanye langkah

asil ngukur

asil ngukur adhedhasar kampanye sadurungé.
asil mbandhingaké ing platform marketing digital beda Panjenengan

nambah kampanye

Gunakake tips pribadi kanggo nambah asil kampanye.

Reporting Lanjut

Platform pariwara kabeh-ing-siji nglaporake dening Clever Ads

Kesel saka jumping saka siji platform liyane?

Ndeleng kabeh kampanye marketing digital karo teknologi anjog kita, namung utawa karo comparison panel platform kita. Extract kabeh pemahaman karo tips Pribadhi kita kanggo nggayuh Optimization lengkap.

  • kreatifitas
  • 90%
  • inovasi
  • 85%
  • gamblang
  • 95%
  • -loropaken antarmuka
  • 90%

Gain kontrol lan ngoptimalake asil.

Ngatur kampanye nganggo Clever Ads App gratis! Pasang saiki kanggo Android lan iOS.

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.