Marketing Digital Panjenengan kampanye ing sak panggonan.

Clever Ads Smart biasane dadi manajer iklan kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan ngidini sampeyan ndeleng lan ngatur kampanye pariwara online kanggo Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Microsoft Ads lan Twitter Ads. Entuk laporan 360º babagan kinerja kampanye sampeyan. Mungkasi mlumpat saka siji platform menyang platform liyane, entuk perbandingan lengkap ing telpon sampeyan. Manajemen iklan kaya sampeyan durung nate weruh sadurunge!

Platform pemasaran lan pelaporan iklan dening Clever Ads .

Apa kita ngirim

Pelaporan metrik pemasaran digital dening Clever Ads .
Deleng Google Ads lan tingkatake luwih apik!

Google Ads

Deleng Google Ads lan tingkatake luwih apik!
ads sosial kanggo loro platform!

Ads Facebook
Instagram Ads

ads sosial kanggo loro platform!
Deleng Ads lan tambahi!

Ads Microsoft

Deleng Ads lan tambahi!
Deleng kampanye ads Twitter sampeyan.

Ads Twitter

Deleng kampanye ads Twitter sampeyan.
Kanti antarmuka resik lan pangguna-loropaken carane kampanye sing Performing.

efficiency track

kinerja Track platform marketing digital
kinerja kampanye langkah

asil ngukur

asil ngukur adhedhasar kampanye sadurungé.
asil mbandhingaké ing platform marketing digital beda Panjenengan

nambah kampanye

Gunakake tips pribadi kanggo nambah asil kampanye.

Pelaporan Manajer Ads Tingkat Lanjut

Platform pariwara kabeh-ing-siji nglaporake dening Clever Ads

Kesel saka jumping saka siji platform liyane?

Deleng kabeh kampanye pemasaran digital nganggo teknologi utama, mung utawa mbandhingake panel platform. Ekstrak kabeh wawasan nganggo tips khusus kanggo nggayuh optimasi lengkap. Ads Manajemen ing sawijining paling apik!

  • kreatifitas
  • 90%
  • inovasi
  • 85%
  • gamblang
  • 95%
  • -loropaken antarmuka
  • 90%

Luwih lengkap babagan Manajer Clever Ads

Ngatur, ngoptimalake, lan nggawe Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, & Twitter Ads nalika sampeyan.

Apa Kurban kanggo YOU ​​& bisnis

Wuku, kaluwihan lan fitur tombol

Bosen kudu mlumpat saka siji platform iklan menyang liyane kanggo ndeleng lan nganalisis data sampeyan? Ngatur Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, lan Twitter Ads ing sak panggonan. Ora gampang! Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngontrol strategi pariwara lan ngukur asil luwih apik kanthi duwe kabeh metrik kampanye ing telpon utawa piranti favorit, ing sawijining tab.

Clever Ads Manager minangka aplikasi pariwara gratis (ya, sampeyan wis maca kanthi bener) gratis kanggo Google Ads , Ads Facebook, Instagram Ads, Twitter Ads, lan Microsoft Ads. Gawe, optimalisasi, lan "remet" maksimal saka kampanye pariwara online nalika bepergian lan ing perjalanan karo Clever Ads Manager. Entuk audit 360 ° babagan kinerja lan evolusi kampanye kanggo nuduhake kinerja iklan kanthi mbandhingake salib platform. Kabeh data, ing siji dashboard, ing endi wae sampeyan pengin, sampeyan pengin. Apa bisa dadi luwih apik?

fitur tombol, sampeyan bakal diwenehi

Check your main metrics (spend, revenue, conversions and CPA, among others) on all advertising platforms where you are present: Google, Facebook, Microsoft, Instagram and Twitter, and be able to compare them easily. Have all your ad data and KPIs organized in fully customizable charts and graphs bisa disesuaikan, sampeyan milih sing pengin dideleng, kapan wae, ing endi wae. Goleki tampilan lengkap babagan kampanye iklan kanthi cepet tanpa kudu ninggalake sak papan.

Nggawe akun Google Ads : Apa kuwi? Sampeyan durung duwe akun Google Ads ? Ora masalah, kita bakal nggawe sampeyan kanthi sawetara klik (ya, uga gratis). Lan kita bakal ngaktifake Google Ads supaya sampeyan miwiti pariwara ing Google gratis! Nganti 120 USD Kupon GRATIS Google Ads

Tukang Kampanye Google Ads : Kaya sing wis kasebut, kita kudu nggawe Google Ads 4 langkah gampang supaya sampeyan bisa miwiti pariwara ing Google kanthi cepet.

Kampanye lan simulator anggaran Google Ads : Masih durung yakin manawa sampeyan pengin miwiti pariwara? Temokake regane sampeyan kanggo nggayuh target target liwat pariwara Google lan njupuk keputusan sing bener.

Nambahake Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads lan Microsoft Ads kanthi customized tips and tricks kanggo nambah optimalisasi lan kinerja iklan sampeyan. Manajer Ads paling apik ing industri, gratis, lan dipersonalisasi.

Laku BEST sing disaranake

Kepiye cara paling migunani saka Manajer Clever Ads

Google Ads Manager bisa dadi kampanye pemasaran online lan mitra iklan anyar. Sambungake pirang-pirang platform iklan kaya sing sampeyan pengin duwe visibilitas total babagan pariwara lan strategi pemasaran digital: Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, lan Microsoft Ads kabeh ana ing sak tab, kontrol kanthi lengkap ing dashboard khusus sing wis disesuaikan . Lan elinga, GRATIS!

Bandhingake kinerja sampeyan ing antarane macem-macem platform iklan lan balance your budget and spend based on your campaign performance . Apa Google Ads entuk konversi luwih akeh tinimbang Facebook Ads? Apa Ads Instagram nglaporake CPA sing luwih dhuwur tinimbang Microsoft Ads? Kampanye endi sing duwe kinerja sing luwih apik kanggo meksa nindakake perkara? Apa aku kudu mandheg amarga kinerjae ora apik?

Tumbuh strategi lan sales kanthi nggawe akun Google Ads lan ora ana kampanye nganggo tips lan diagram khusus. Temokake para pamirsa lan calon pelanggan anyar sing ora sampeyan pikirake lan tekan Internet, kanthi pitulung kita ora bakal angel banget. Kajaba iku, gunakake tandha-tandha lan aja nganti lali apa wae sing kedadeyan ing kampanye lan iklan sampeyan. Kanthi tandha kasebut, sampeyan bakal ngawasi kabeh kedadeyan sing ora bisa kaduga, lan yen ana kedadeyan sing ora biasa ing kampanye ... Tandha kami bakal ngelingake sampeyan!

Jaga kampanye pariwara dianyari lan paling anyar kanthi nggunakake saran lan rekomendasi saka Manajer Ads Aja mbuwang anggaran pariwara., Ngirit wektu lan dhuwit lan tentrem atine.

Ads : kita nggawe kampanye GRATIS

Ora duwe akun Google Ads ? Ora ngerti arep miwiti ngendi? Yen sampeyan ora mangu-mangu jinis iki lan / utawa anggaran sampeyan winates ... Manajer Iklan lan alat liyane dirancang kanggo sampeyan, priksa wae! Kita pengin mbantu sampeyan duwe keahlian ing kampanye Google, nggawe lan ngoptimalake (gratis gratis) kanggo sampeyan.

Kanthi pitulung sampeyan, sampeyan bisa nggawe kampanye Google Ads Clever Ads otomatis lan tundhuk karo kabeh standar Google. Cukup proses liwat langkah 4 sing bakal ditakoni: bisnis, akun, informasi babagan target pamirsa, tawaran, layanan lan anggaran saben dina sing pengin sampeyan lakoni ing iklan ... Lan kita lunga!

Tukang iklan kita gratis 100% lan anggaran sing sampeyan pilih bakal dibuwang kabeh kanggo klik sing sampeyan tampa saka nampilake ads ing Google, kita ora nyimpen sepeser. Kajaba iku, yen sampeyan anyar ing Google Ads , kita uga duwe diskon awal 120 USD (gumantung karo mata uang negara sampeyan) sing bakal diaktifake dadi kode promosi ing akun sampeyan supaya sampeyan bisa miwiti pariwara ing Google kanthi gratis. Ora trik lan 100% aman! Kita minangka Mitra Google Premier, dadi sampeyan ora kudu kuwatir apa-apa, kita janji. Lan yen sampeyan duwe pitakon utawa prihatin, sampeyan bisa ngubungi kita lan Google Ads (manajer akun) kanthi seneng mbantu sampeyan lan mbantu sampeyan kabeh sing dibutuhake.

Apa Google Ads digawe kanthi liwat Clever Ads Manager kanthi otomatis. Sampeyan bakal mbukak proses 3 langkah sing bakal ditakoni babagan pamirsa sing pengin target, penawaran, layanan, lan anggaran saben dina sing pengin sampeyan lakoni ing iklan.

Kita ads nitahake 100% free lan budget milih bakal kanthi ngginakaken ing klik njaluk nalika nampilake Panjenengan ads ing Google. Yen sampeyan isih anyar ing Google Ads , Clever Ads uga bakal ngaktifake kode promo ing akun dadi sampeyan miwiti pariwara ing Google kanthi gratis.

Optimisasi Ads

Clever Ads ngandhani apa sing ilang utawa kurang kinerja ing Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, lan Microsoft Ads.

Sampeyan uga bakal nampa tips sing siap digunakake babagan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nambah kinerja ing macem-macem platform pariwara. Clever Ads mbantu sampeyan ningkatake kinerja kanthi mung siji klik.

Luwih lengkap babagan Manajer Clever Ads

Ngatur, ngoptimalake, lan nggawe Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, & Twitter Ads nalika sampeyan.

Apa Kurban kanggo YOU ​​& bisnis

Wuku, kaluwihan lan fitur tombol

Bosen kudu mlumpat saka siji platform iklan menyang liyane kanggo ndeleng lan nganalisis data sampeyan? Ngatur Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, lan Twitter Ads ing sak panggonan. Ora gampang! Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngontrol strategi pariwara lan ngukur asil luwih apik kanthi duwe kabeh metrik kampanye ing telpon utawa piranti favorit, ing sawijining tab.

Clever Ads Manager minangka aplikasi pariwara gratis (ya, sampeyan wis maca kanthi bener) gratis kanggo Google Ads , Ads Facebook, Instagram Ads, Twitter Ads, lan Microsoft Ads. Gawe, optimalisasi, lan "remet" maksimal saka kampanye pariwara online nalika bepergian lan ing perjalanan karo Clever Ads Manager. Entuk audit 360 ° babagan kinerja lan evolusi kampanye kanggo nuduhake kinerja iklan kanthi mbandhingake salib platform. Kabeh data, ing siji dashboard, ing endi wae sampeyan pengin, sampeyan pengin. Apa bisa dadi luwih apik?

fitur tombol, sampeyan bakal diwenehi

Check your main metrics (spend, revenue, conversions and CPA, among others) on all advertising platforms where you are present: Google, Facebook, Microsoft, Instagram and Twitter, and be able to compare them easily. Have all your ad data and KPIs organized in fully customizable charts and graphs bisa disesuaikan, sampeyan milih sing pengin dideleng, kapan wae, ing endi wae. Goleki tampilan lengkap babagan kampanye iklan kanthi cepet tanpa kudu ninggalake sak papan.

Nggawe akun Google Ads : Apa kuwi? Sampeyan durung duwe akun Google Ads ? Ora masalah, kita bakal nggawe sampeyan kanthi sawetara klik (ya, uga gratis). Lan kita bakal ngaktifake Google Ads supaya sampeyan miwiti pariwara ing Google gratis! Nganti 120 USD Kupon GRATIS Google Ads

Tukang Kampanye Google Ads : Kaya sing wis kasebut, kita kudu nggawe Google Ads 4 langkah gampang supaya sampeyan bisa miwiti pariwara ing Google kanthi cepet.

Kampanye lan simulator anggaran Google Ads : Masih durung yakin manawa sampeyan pengin miwiti pariwara? Temokake regane sampeyan kanggo nggayuh target target liwat pariwara Google lan njupuk keputusan sing bener.

Nambahake Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads lan Microsoft Ads kanthi customized tips and tricks kanggo nambah optimalisasi lan kinerja iklan sampeyan. Manajer Ads paling apik ing industri, gratis, lan dipersonalisasi.

Laku BEST sing disaranake

Kepiye cara paling migunani saka Manajer Clever Ads

Google Ads Manager bisa dadi kampanye pemasaran online lan mitra iklan anyar. Sambungake pirang-pirang platform iklan kaya sing sampeyan pengin duwe visibilitas total babagan pariwara lan strategi pemasaran digital: Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, lan Microsoft Ads kabeh ana ing sak tab, kontrol kanthi lengkap ing dashboard khusus sing wis disesuaikan . Lan elinga, GRATIS!

Bandhingake kinerja sampeyan ing antarane macem-macem platform iklan lan balance your budget and spend based on your campaign performance . Apa Google Ads entuk konversi luwih akeh tinimbang Facebook Ads? Apa Ads Instagram nglaporake CPA sing luwih dhuwur tinimbang Microsoft Ads? Kampanye endi sing duwe kinerja sing luwih apik kanggo meksa nindakake perkara? Apa aku kudu mandheg amarga kinerjae ora apik?

Tumbuh strategi lan sales kanthi nggawe akun Google Ads lan ora ana kampanye nganggo tips lan diagram khusus. Temokake para pamirsa lan calon pelanggan anyar sing ora sampeyan pikirake lan tekan Internet, kanthi pitulung kita ora bakal angel banget. Kajaba iku, gunakake tandha-tandha lan aja nganti lali apa wae sing kedadeyan ing kampanye lan iklan sampeyan. Kanthi tandha kasebut, sampeyan bakal ngawasi kabeh kedadeyan sing ora bisa kaduga, lan yen ana kedadeyan sing ora biasa ing kampanye ... Tandha kami bakal ngelingake sampeyan!

Jaga kampanye pariwara dianyari lan paling anyar kanthi nggunakake saran lan rekomendasi saka Manajer Ads Aja mbuwang anggaran pariwara., Ngirit wektu lan dhuwit lan tentrem atine.

Ads : kita nggawe kampanye GRATIS

Ora duwe akun Google Ads ? Ora ngerti arep miwiti ngendi? Yen sampeyan ora mangu-mangu jinis iki lan / utawa anggaran sampeyan winates ... Manajer Iklan lan alat liyane dirancang kanggo sampeyan, priksa wae! Kita pengin mbantu sampeyan duwe keahlian ing kampanye Google, nggawe lan ngoptimalake (gratis gratis) kanggo sampeyan.

Kanthi pitulung sampeyan, sampeyan bisa nggawe kampanye Google Ads Clever Ads otomatis lan tundhuk karo kabeh standar Google. Cukup proses liwat langkah 4 sing bakal ditakoni: bisnis, akun, informasi babagan target pamirsa, tawaran, layanan lan anggaran saben dina sing pengin sampeyan lakoni ing iklan ... Lan kita lunga!

Tukang iklan kita gratis 100% lan anggaran sing sampeyan pilih bakal dibuwang kabeh kanggo klik sing sampeyan tampa saka nampilake ads ing Google, kita ora nyimpen sepeser. Kajaba iku, yen sampeyan anyar ing Google Ads , kita uga duwe diskon awal 120 USD (gumantung karo mata uang negara sampeyan) sing bakal diaktifake dadi kode promosi ing akun sampeyan supaya sampeyan bisa miwiti pariwara ing Google kanthi gratis. Ora trik lan 100% aman! Kita minangka Mitra Google Premier, dadi sampeyan ora kudu kuwatir apa-apa, kita janji. Lan yen sampeyan duwe pitakon utawa prihatin, sampeyan bisa ngubungi kita lan Google Ads (manajer akun) kanthi seneng mbantu sampeyan lan mbantu sampeyan kabeh sing dibutuhake.

Apa Google Ads digawe kanthi liwat Clever Ads Manager kanthi otomatis. Sampeyan bakal mbukak proses 3 langkah sing bakal ditakoni babagan pamirsa sing pengin target, penawaran, layanan, lan anggaran saben dina sing pengin sampeyan lakoni ing iklan.

Kita ads nitahake 100% free lan budget milih bakal kanthi ngginakaken ing klik njaluk nalika nampilake Panjenengan ads ing Google. Yen sampeyan isih anyar ing Google Ads , Clever Ads uga bakal ngaktifake kode promo ing akun dadi sampeyan miwiti pariwara ing Google kanthi gratis.

Optimisasi Ads

Clever Ads ngandhani apa sing ilang utawa kurang kinerja ing Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, lan Microsoft Ads.

Sampeyan uga bakal nampa tips sing siap digunakake babagan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nambah kinerja ing macem-macem platform pariwara. Clever Ads mbantu sampeyan ningkatake kinerja kanthi mung siji klik.

Gain kontrol lan ngoptimalake asil.

Ngatur kampanye nganggo Clever Ads App gratis! Pasang saiki kanggo Android lan iOS.

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.