Kabeh clients' campaigns sampeyan lagi kontrol

Piranti sing ngirit wektu supaya sampeyan bisa fokus karo sing penting: your clients.

Fitur paling apik kanggo app tim-fokus

Entuk kabar lan laporan ing wektu nyata karo kinerja kampanye klien '.

Njaluk notifikasi babagan mung paling penting

Nyiyapake lan nggawe pribadi notifications kanggo ngerti yen konversi mudhun utawa nalika sampeyan kudu nambah biaya kampanye.

Otomatis Smart Lapuran saben sasi

monthly reports jero sing apik nampilake metrik lan tuwuhing kampanye klien sampeyan.

Kabeh data ing siji klik ing Google Sheets

Aja sampah sekedhik kanggo ngukur metrik klien kanthi manual. Tambahake kanthi gampang lan cepet add them to a Google Sheet.

Nambah kinerja kampanye klien '

Nyusun kabeh data Google Sheets , personalisasi tandha kinerja kaya sing dibutuhake, lan entuk Laporan Cerdas saben wulan sing bisa dikirim menyang klien sampeyan.

Luwih produk Clever Ads

Kabeh pribadi sing perlu kanggo nggedhekake kampanye marketing digital klien '.

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.