Google AdWords kanggo Agensi: Kabeh kampanye klien sampeyan bisa dikontrol

Kanthi Google Ads for Agencies kasebut, sampeyan bakal ngirit wektu supaya sampeyan bisa fokus karo sing paling penting: klien sampeyan.

Fitur paling apik kanggo app tim-fokus

Entuk kabar lan laporan ing wektu nyata karo kinerja kampanye klien '.

Goleki babagan sing paling penting karo Google AdWords kanggo Agensi

Nyiyapake lan nggawe pribadi notifications kanggo ngerti yen konversi mudhun utawa nalika sampeyan kudu nambah biaya kampanye.

Otomatis Smart Lapuran saben sasi

monthly reports jero sing apik nampilake metrik lan tuwuhing kampanye klien sampeyan.

Kabeh data ing siji klik ing Google Sheets

Aja sampah sekedhik kanggo ngukur metrik klien kanthi manual. Tambahake kanthi gampang lan cepet add them to a Google Sheet.

Nambah kinerja kampanye klien '

Nyusun kabeh data Google Sheets , personalisasi tandha kinerja kaya sing dibutuhake, lan entuk Laporan Cerdas saben wulan sing bisa dikirim menyang klien sampeyan.

Luwih lengkap babagan Google AdWords kanggo Alat Agensi

Sinau luwih lengkap babagan alat sing dirancang kanggo Google AdWords kanggo agensi lan kabeh sing bisa ditawakake kanggo sampeyan lan bisnis.

Apa kita kurban kanggo sampeyan lan agensi iklan

Fitur, keuntungan lan kaluwihan

Piranti kita dirancang kanggo nambah Google AdWords kanggo agensi lan wis dirancang dening tim Clever Ads supaya luwih gampang urip lan menehi kontrol lengkap, ing saben wektu lan saka ngendi wae sampeyan pengin, kampanye lan para klien .

Apa sampeyan pengin nggawe kabeh kampanye dioptimalake, paling anyar, lan langsung ing Google chat ? Kabeh iki lan liya-liyane yaiku apa sing bisa ditawakake, kabeh dirancang kanggo menehi katrangan babagan apa sing sampeyan butuhake kanggo ningkatake kampanye klien kanggo entuk asil sing paling apik.

Kita njamin manawa kita duwe AdWords paling apik kanggo integrasi agensi, golek informasi luwih lengkap!

Ngirit wektu, dhuwit lan sumber daya!

Piranti kita kanggo Google Ads wis dirancang kanthi tujuan kanggo ngirit dhuwit, sumber daya, lan sing paling penting .... Wektu!

Kanthi kita Slack , Microsoft Teams integrasi, Google Chat bot , Google spre ads heets Tambah ing, lan kita Google Ads nggawe kampanye, Optimization lan diunggahaké, sampeyan bakal bisa nglampahi wektu terkenal ing apa tenan penting: pelanggan, lan isih duwe wektu kanggo ngombe kopi esuk sing sampeyan tresnani!

Ndeteksi kesempatan bisnis sing paling apik, nggawe kampanye sing paling apik, mung nampa kabar sing paling penting kanggo ngindhari gangguan sing ora perlu, entuk laporan bulanan, lsp. Singkatnya, alat sing berorientasi menyang AdWords kanggo Agensi sing bakal ngirit wektu sampeyan kanggo fokus ing perkara sing penting.

Apa sampeyan bisa nindakake karo kita pribadi

Otomatis Smart Lapuran saben sasi

laporan saben wulan rinci ing format PDF sing becik nuduhake metrik lan wutah saka kampanye klien '. Fokus ing data sing prakara kanggo sampeyan, lan ngukur mung apa penting supaya sampeyan bisa nyimpen wektu ing analisis tanpa rusak rinci apa inggih paling lan nggawe informed, pancasan data-mimpin.

Corong Konversi, Kata Kunci ... Kabeh sing sampeyan pengin ngerti ing laporan khusus. Kabeh informasi sing dibutuhake, lan cara nggunakake. Optimalake kampanye lan kampanye pelanggan adhedhasar kinerja, liwat tips lan rekomendasi sing siap digunakake sing dirancang khusus kanggo Google Adwords kanggo agensi.

Fitur paling apik kanggo app adhedhasar tim-

Nampa kabar lan laporan wektu nyata babagan kinerja kampanye klien sampeyan. Nalika ngobrol babagan AdWords kanggo agensi, kita kudu nggatekake alat sing digunakake lan pengin digunakake kanggo nampa kabar lan laporan babagan kampanye. Apa sing digunakake ing agensi sampeyan? Kanthi alat sampeyan, sampeyan bakal bisa nggabungake akun Google Ads karo salah siji saka telung alat obrolan tim paling populer ing saindenging jagad: Slack , Microsoft Teams utawa Google Chat . Pilih lan ngoptimalake kinerja kampanye klien nganggo data!

Njaluk notifikasi babagan mung iku sing paling penting

Ngonfigurasi lan ngatur notifikasi kanggo ngerti kabeh sing kedadeyan ing kampanye lan klien. Contone, yen sampeyan pengin ngerti kapan konversi mudhun utawa nalika belanja kampanye kudu ditambah, atur salah sawijine kabar lan kita bakal menehi informasi babagan aplikasi komunikasi sing sampeyan pilih! ( Slack , Microsoft Teams utawa Google Chat ).

Kanthi cara iki, sampeyan bakal dadi siji kanggo nunjukaké paramèter pengin prioritize, informasi sing arep nampa, lan kang acara bakal dianggep minangka aneh lan perlu dituduhake kanggo sampeyan supaya dadi weruh sing moments wigati / data .

Supaya ora ana sing nggatekake lan kampanye klien sampeyan mesthi ndhuwur! Google Ads kanggo agensi ora nate dadi luwih gampang.

Kabeh data ing siji klik ing Google Sheets

Aja sampah liyane detik kanthi manual nglumpukake metrik lan data kampanye saka pelanggan. Tambah kabeh kanthi gampang lan cepet menyang sheet Google. Google Ads kanggo agensi kanthi efisien, nggunakake alat sing diwenehake dening Google lan aplikasi kondhang liyane sing wis digunakake ing agensi sampeyan.

Google Sheets minangka salah sawijining alat sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad ing kabeh bisnis kanggo ngatur dokumen lan tim? Yen nggunakake, sampeyan bisa ngoptimalake proses lan ngoptimalake kabeh data ing Drive. Ora bisa luwih gampang!

Apa ndadekake prabédan?

Napa nggunakake Google AdWords kanggo agensi?

Ing Clever Ads kita bangga bisa dadi bagean saka program Premier Google Mitra, sing njamin manawa proses kasebut 100% aman lan kita janji bakal ngurmati data pribadi uga klien. Luwih saka 150.000 bisnis lan perusahaan wis kerja sama karo kita lan dipercaya bisa nambah Google Ads , kanthi asil sing apik banget. Sampeyan ora bakal getun, cara paling apik lan murah (gratis) kanggo ngoptimalake Google Ads kanggo agensi.

Kanthi alat lan keahlian, kita wis bisa ngowahi sing rumit lan mbutuhake wektu sing gampang lan cepet. Sampeyan bisa uga AdWords kanggo agensi sing seneng karo kita! Sampeyan bakal bisa "muter" karo laporan lan tips kanggo entuk ROI maksimal (Return on Investment) lan skor maksimal tanpa dirasakake, kabeh nalika sinau!

Ganti agensi sampeyan dadi agensi referensi ing Google Ads , sing paling bijaksana lan paling berpengalaman ing proses iki bebarengan karo Clever Ads . Kita mesthi ngerti apa sing kudu ditindakake, sampeyan bisa dipercaya yen njupuk langkah pertama utawa sabanjure.

Kita yakin manawa agensi kanthi ukuran lan anggaran apa wae kudu duwe akses menyang pariwara Google, mula kita nggawe Google Ads kanggo agensi sing ngidini sampeyan bersaing ing lapangan game kanthi agensi sing luwih gedhe lan luwih berpengalaman sing duwe pemasaran luwih gedhe anggaran

Alesan kenapa sampeyan pengin nggunakake alat bisa beda-beda, manawa sampeyan curiga manawa Google Ads klien bisa luwih apik, apa sampeyan pengin mriksa manawa agensi pemasaran pancen paling sukses, utawa bisa uga sampeyan mung penasaran apa gaweyane bisa ngasilake? Clever Ads AdWords kanggo agensi punika Suite saka pribadi.

Kajaba iku, tim ahli kita siyap nulungi sampeyan, lan sampeyan bisa ngubungi dheweke langsung kanggo njaluk pitakon, prihatin, saran utawa pitulung sing dibutuhake ing asisten @ cleverads Com, kita bakal seneng mbantu sampeyan lan agensi sampeyan apa wae sing dibutuhake lan agensi sampeyan.

Integrated Suite saka Tools

Keuntungan utawa keuntungan liyane nggunakake alat AdWords Clever Ads yaiku sampeyan bisa ngakses kabeh saka Clever Ads , lan sampeyan bisa nggabungake kekuwatan Google Ads kanthi kabeh manajemen sing Clever Ads . Kabeh laporan, tandha, tips bakal mbantu sampeyan nggawe Google Ads dioptimalkan kanthi sampurna kanggo klien, supaya tetep nganyari karo algoritma anyar Google, ekstensi kampanye, lsp. Kanggo ngasilake spanduk kanggo kampanye Tampilan klien, utawa malah kanggo nyetel ide tembung kunci, uga fitur liyane. Google Ads for Agencies khusus kanggo kabeh siap nggawe kabeh gaweyan nalika sampeyan nglampahi wektu kanggo nindakake apa sing paling apik: mbukak lan ngatur bisnis lan nggawe klien seneng.

apps basis Team kanggo komunikasi

Nggabungake Google Ads menyang Slack , Microsoft Teams , utawa Google Chat

Konfigurasi tandha khusus kanggo nampa laporan kaping siji utawa mingguan kanggo menehi metrik liwat obrolan lan nampa grafik lan metrik sing ana gandhengane karo kinerja akun klien sampeyan. Google AdWords kanggo agensi luwih gampang kanthi integrasi obrolan kaya iki!

apps basis Team kanggo komunikasi

Nggabungake Google Ads menyang Slack , Microsoft Teams , utawa Google Chat

Apa Google Ads digawe kanthi otomatis kanthi gratis.

Google Ads Audit

Njaluk gulung pungkasan metu saka ads kampanye karo Clever Google Ads Audit lan nambah Google Ads Panjenengan kampanye kinerja kanggo kurang.

Penerjemah Google Ads

Apa ora nyetel watesan kanggo bisnis. Panggenan ngendi wae pengin! Translate kabeh dadi pirang-pirang basa.

Keyword Planner

Nyaring lan nemokake kesempatan sampurna kanggo kampanye.

Luwih produk Clever Ads

Kabeh pribadi sing perlu kanggo nggedhekake kampanye marketing digital klien '.

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.