Bot Ngobrol Google kanggo Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Takon bot kanggo metrik & gambar saka kinerja PPC akun '

Gawe tandha dhewe kanggo nampa yen lawang pesawat sing ketemu

Takon bot sampeyan babagan tips kanggo ngoptimalake Google Ads & Facebook Ads

aset chatting logo bot Tambah Google Chat
aset chatting bot utama

Clever Ads

We tresna nyimpen wektu supaya sampeyan bisa lungguhan lan seneng sing tuwung esuk warung! ☕

A Google integrasi chatting bot kanggo ngirit wektu

Simpen wektu

Siji tab kurang kanggo ngawasi. Ngirit wektu kanthi mung ndeleng metrik Google, Bing, lan Facebook Ads sing penting kanggo sampeyan.

A integrasi bot Google chatting kanggo Ngapikake produktivitas

Ngatur tugas ing cara tengen

bot Google Chat iki ngidini sampeyan kanggo ndeleng kemajuan kampanye karo metrik, gambar, lan malah ringkesan langsung ing Google Chat.

Free Google aplikasi chatting bot

rampung FREE

Dibandhingake padha pribadi ing pasar, alat iki ora mbutuhake sampeyan kanggo mbayar repes.

Filter Facebook Ads , Google Ads , Microsoft Ads adhedhasar kapinteran sampeyan lan deleng tampilan babagan kinerja.

Ngakses dashboard dhewe

Entuk akses menyang dashboard sampeyan dhewe banjur atur. Cukup ndeleng metrik sing pengin dideleng. Schedule your reports and configure your customized alerts .

aset chatting logo bot Tambah Google Chat
Goleki dashboard kanggo nyaring Google Ads lan gawe jadwal laporan sampeyan.

Napa nginstal Clever Ads Google Chat Bot?

Metrik & Graphs

Grafik lan metrik sing ana gandhengane karo Google Ads , Microsoft Advertising, lan Facebook Ads. Ngerteni kesan, konversi, klik - kabeh liwat Google Chat!

Tandha: i saw mommy kissing Soon

On dashboard, sampeyan bakal bisa kanggo ngatur tandha dhewe kanggo njaluk kabar liwat Google Chat yen nyetel adat ngarep lawang sing ketemu.

Lapuran dijadwal: i saw mommy kissing Soon

Njaluk ringkesan dina / saben minggu ing metrik ing saluran disenengi. Tetep ing file lan bareng karo tim.

Tips: i saw mommy kissing Soon

Pesen sing luwih gampang nggawe takon babagan tips babagan Google Ads gampang. Kita bisa menehi katrangan babagan jinis kampanye, pangaturan, lan modifikasi sing cocog karo target sampeyan.

Google Chat metrik Bot lan gambar alets Google Chat Bot Jadwal kanggo nampa Google Ads ing Google Chat Bot Nampa tips kanggo Google Ads liwat Google Chat Bot

Carane miwiti?

Mung sak menit, sampeyan bisa nambah Google Chat Bot Google sing Clever Ads

aset chatting logo bot Tambah Google Chat

Mung 4 langkah

1

Instal bot ing

Tambahake Clever Ads menyang Google Chat kanthi ngeklik tombol "Add to Google Chat".

2

Mlebu menyang akun iklan kang

Mlebu nggunakake Google, Microsoft lan / utawa akun Facebook disambung menyang akun iklan.

3

Ngatur pilihan

Akses dashboard kanggo laporan jadwal, tandha Ngatur, Ngatur Panjenengan bot, etc.

4

Priksa metu paling app

Pindhah menyang Google Chat lan miwiti nggunakake kabeh fitur bot kita bisa kurban!

Digawe kanthi katresnan dening Clever Ads , Partner Google Premier

Minangka Mitra Google Premier kanthi luwih saka 150.000 pelanggan sing dihargai, yakin manawa proses kasebut 100% aman lan aman.
See Privacy Policy

Nduwe Ads Google Banner Google nggawe utawa digawe karo Pencipta Clever Ads Banner Pencipta.

Sampeyan bakal ing perusahaan apik

aset utama layang pahlawan
aset merek Decathlon
aset account nanggepi
aset merek Memories
aset merek cabify
aset utama ccp game

Kewedhen-metu About Pitakonan?

Yen sampeyan duwe pitakon sing ora dijawab ing ngisor iki, sampeyan bisa nulis ing assistant@cleverads.com

Apa bot iki nglakoni persis?

Tujuane aplikasi iki yaiku supaya uripmu luwih gampang lan kaya "ngirit wektu cukup kanggo ngombe kopi esuk sing sampeyan tresnani banget." Sawise Google Ads pengin dienggo, sampeyan bisa miwiti nampa metrik lan grafik langsung ing Slack , Microsoft Teams utawa obrolan Google kanthi mung ngirim teks ing bot. Kanthi cara iki, sampeyan nyimpen sawetara wektu sing larang banget amarga ora prelu ngetik Google Ads saben dina.
Sawetara fitur apik tenan sing ditawakake app yaiku:

  • Metrik & grafik : Metrik lan grafik penting sing ana gandhengane karo Google Ads kayata kesan, konversi, klik, lan liya-liyane bakal kasedhiya kanthi langsung ing obrolan.
  • Laporan sing Dijadwalake : Nampa metrik saben dina utawa mingguan ing saluran sing disenengi supaya umum kanggo tim sampeyan utawa jaga dhewe kanthi milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tips : Nyuwun tips babagan cara ngapikake Google Ads kabeh liwat olahpesen sederhana. Kita bakal bisa menehi saran kayata nambah macem-macem jinis kampanye, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.
  • Tandha : Rasakake luwih aman karo akun pariwara. Clever Ads bakal menehi notifikasi yen ambang wis rampung.

Apa rega?

app 100% free!

Napa aku kudu ngubungake akun Google Ads

Supaya app bisa mbukak kanthi bener, butuh data saka akun Google Ads sampeyan. Kanggo tujuan keamanan, Google ora ngidini sapa ndeleng metrik minangka standar, mula kita butuh idin. Kita mbutuhake akses paling murah menyang akun Google Ads sing diarani "Atur Adwords sampeyan." Iki minangka siji-sijine jinis ijin sing dibutuhake supaya kita bisa mriksa metrik lan ngasilake diagram lan ringkesan.

Apa aman kanggo ngubungake akun Google Ads

Aman 100%! Clever Ads minangka Mitra Google Premier. Kanggo nggayuh judhul iki, kita kudu memenuhi standar lan kriteria paling dhuwur Google. Produk sing beda-beda sing wis digawe pirang-pirang taun kepungkur dadi reputasi apik ing antarane 150.000 bisnis.

Carane sandi data katahan aman?

Sawise sampeyan mlebu menyang akun Google, kita nyimpen token akses ing basis data sing dienkripsi. Tombol kasebut mung digunakake dening Clever lan ora bisa dituduhake karo Slack , Microsoft Teams utawa Google Chat. Nalika entuk data sing relevan saka Google Ads , kita ngonversi dadi Slack utawa Microsoft Teams diformat, lan dikirim menyang obrolan sing padha karo sing sampeyan pesen.

Saben pesen manawa internal utawa nganggo Google, Slack , utawa Microsoft Teams dienkripsi nggunakake TLS 1.2 (Transport Layer Security). Kita mung ngakses situs kanthi protokol HTTPS. Saka pungkasan, kita mung bisa ngakses Google Ads amarga sampeyan wis menehi idin. Ora ana kahanan apa wae, apa kita diijini nyekel data ing sanjabane paramèter kasebut.

Apa gadhah alangan nggunakake app iki?

Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi ngirim email menyang assistant@cleverads.com utawa mung isi formulir ing ngisor iki:

ilustrasi seru amarga slack

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.