Mulai ngetik kanggo nemokake keywords paling. Nggoleki tren anyar:

Nyaring Panjenengan.
Nggoleki kesempatan sampurna.

Kita kuat nyaring lan planning pribadi ngijini sampeyan kanggo intuitively lan cepet ndeteksi kesempatan keyword sampeyan lagi bener kasengsem ing. Kanthi kabeh-ing-siji Keyword Planner kita sampeyan ora perlu sembarang alat liyane kanggo nindakake riset keyword lengkap.

Nggawe dhaptar keyword lan gulung metu pungkasan saka daya sing.

Simpen lan klompok tembung kunci sampeyan ing dhaptar supaya sampeyan bisa ngatur kapan wae ing Planner Keyword Clever Ads . Sampeyan bakal bisa nggawe dhaptar anyar saka awal, nganyari, lan nggabungake utawa mindhah tembung kunci saka siji dhaptar menyang dhaptar liyane.

Telusuri tembung kunci sing bener nganggo Planner Keyword Clever Ads

Telusuri keywords tengen kanggo bisnis

Nggoleki ewu keywords anyar lan asil akurat dening nyaring supaya fokus mung ing tembung kunci sing tenan kapentingan sing. Sampeyan lagi ing kontrol.

Nggawe dhaptar keyword karo Planner keyword pokok

Nggawe dhaptar anyar utawa ngrampungake dhaftar ana

Sawise sampeyan wis milih tembung kunci, sampeyan bakal bisa kanggo nggawe dhaftar anyar kanggo wong-wong mau utawa kalebu wong ing siji sing ana. Ngatur wong mau lan muter karo wong-wong mau sing pengin - lali bab Excel.

Tembung kunci ndhaptar unggah menyang Google Ads kanthi perencana tembung kunci Clever Ads

Upload tembung kunci langsung menyang kampanye Google Ads

Upload tembung kunci kanthi gampang saka dhaptar menyang kampanye Google Ads siji klik. Temokake tembung kunci sing ilang ing kampanye kanthi cepet lan ningkatake kinerja.

Nggoleki kunci anyar ngendi wae

Perancang Kata Kunci Clever Ads dirancang khusus kanggo ngirim tenaga maksimal saka piranti apa wae. Supaya sampeyan bisa nggunakake kapan lan ing endi wae.

saingan Beat karo Chrome Extension kita

Camping pesaing Browse lan nemokake keywords kang ngewangi narik kawigaten lalu lintas.

Alat Kata Kunci dening Clever Ads

fitur paling kita? Kita kedhaftar.

Ing Clever Ads , ora ana sing penting tinimbang pangguna lan pelanggan. Delengen apa sing diucapake:

“Aku utamané kaya extension Chrome padha dikembangaké, cara iki aku bisa njelasno situs padha lan njaluk gagasan saka keywords padha nggunakake. Aku uga seneng aku bisa download kabeh sing gegandhengan karo tembung kunci sing kanggo free aku bisa pancasan luwih apik lan luwih informed.”.

“Tembung kunci sing aku entuk saka Google Keyword Planner biasane banget generik lan ora deskriptif ... mula aku luwih seneng karo Clever Ads Kata Kunci Planner. Iki menehi asil lengkap nalika entuk data saka sawetara sumber, lan uga aku ora kudu duwe akun Google Ads utawa ndhaptar ing ngendi wae.”

“Sanalika aku kalebu sekumpulan tembung kunci anyar sing aku temokake liwat perencanaan kata kunci Clever Ads , aku bisa ndeleng kenaikan CTR Google Ads . Saiki aku nggolek tembung kunci sing ditelusuri khalayak, aku mbuwang dhuwit kanggo narik lalu lintas sing berkualitas.”

Keywords sing nunggu

Ton saka wong sing nggoleki layanan lan produk ing Google. Unveil keywords lagi nggunakake.

Luwih lengkap babagan Perencana Kata Kunci Clever Ads

Meet revolusioner kabeh-ing-siji Planner keyword kanggo pasar lan iklan.

Apa kita kurban

Fitur lan paedahing kawruh

Tarik wong sing sejatine kasengsem karo bisnis sampeyan kanthi nemtokake tembung kunci sing bener sing bakal diketik calon pelanggan ing bilah telusuran Google. Perencana Kata Kunci Clever Ads dirancang kanggo ngatasi kompetisi kanthi ngasilake tembung kunci buntut dawa sing dibutuhake bisnis kanggo kampanye Google Ads supaya sukses.

Oleh asil akurat

Planner keyword kita bakal nuduhake kabeh keywords cocog related kanggo search lan ngidini sampeyan kanggo nyaring mau dening metrik iklan tombol Google. Sampeyan bakal oleh asil akurat kanggo pancasan informed lan milih sing paling apik keywords tontonan kanggo kampanye.

Lali babagan Excel

Wektu sampeyan kudu ndownload pirang-pirang tembung kunci ing spre ads Excel lan digunakake nganti pirang-pirang jam kanggo nyaring lan ngatur kabeh wis rampung. Nindakake panelitian kunci kanthi kualitas saiki gampang amarga perancang kata kunci Clever Ads . Ngatur dhaptar tembung kunci, gabung, dibagi utawa lengkapna langsung saka alat kita. Gratis. Ora dicithak cilik.

paling laku

Miwiti lan bantuan wong golek sampeyan

Ngoptimalake kampanye PPC lan ngedongkrak bathi dening nargetake ing tembung kunci sing pelanggan sing tumenga lan sing wis bisa uga kanggo saingan. Aja kantun kesempatan siji nalika Performing riset kunci.

Ing Clever Ads kita uga menehi informasi tanpa bias kanthi njupuk tembung kunci saka sawetara sumber data, lan ora mung saka Google. Data Google Keyword Planner asring miring, lan nggawe perancang kata kunci supaya sampeyan bisa nindakake riset tembung kunci sing luwih apik lan njupuk keputusan sing luwih cerdas kanggo strategi akuisisi sing mbayar.

Mulai iklan langsung

Kanthi alat Perancang Kata Kunci Clever Ads sampeyan ora mung bakal ngatur tembung kunci lan dhaptar tembung kunci ing sak panggonan, nanging sampeyan uga bakal bisa ngunggah menyang kampanye Google Ads lan grup iklan langsung saka akun Clever Ads . Wektu iku dhuwit lan kita pengin sampeyan ngirit kalorone kanthi nggunakake alat kunci canggih.

Kudu-apa Optimization keyword

Elinga yen sampeyan periodik kudu mriksa kinerja kunci, mungkasi tembung kunci sing underperforming lan nyoba keywords anyar sing bisa ngedongkrak kinerja kampanye. testing Keyword tombol, lan kita bakal nggawe manawa kanggo ngelingake sampeyan kanggo nganyari kunci supaya mbuwang dhuwit mesthi ing keywords Performing kurang-.

Apa ndadekake kita beda

Welcome to mangsa riset keyword

Pengalaman nggawe lan ngoptimalake kampanye Google Ads kanggo luwih saka 100.000 bisnis mbantu kita ngerti apa sing penting banget nalika milih tembung kunci sing relevan. Kanthi Planner Keyword Clever Ads sampeyan bakal paneliti tembung kunci kanthi luwih cepet lan luwih gampang - lan sampeyan bakal bisa bali maneh kanggo nganyari lan ngatur dhaptar tembung kunci.

Kita pengin sampeyan sinau ing proses kasebut lan minangka Mitra Google Premier, sampeyan bakal bisa ngganggu. Sampeyan ora mung bakal nemokake perancang kata kunci nanging mitra ing kriminal, sing ora mung bakal menehi tembung kunci sing sampeyan goleki, nanging uga sumber lan informasi sing dibutuhake kanggo dadi ahli Google Ads dhewe.

Kabeh-ing-siji Planner keyword

Nindakake riset tembung kunci saka wiwitan nganti pungkasan tanpa ninggalake dashboard Clever Ads . Saka ngetik tembung kunci utawa URL (ndelok tembung kunci kinerja pesaing sampeyan ora ngapusi!) Kanggo nyakup saran tembung kunci sing sampeyan pilih menyang kampanye Google Ads . Sampeyan arep!

Bareng kita kuwat

Nggunakake Perencana Kata Kunci Clever Ads kanthi kombinasi alat liyane bakal nggedhekake asil Google Ads lan ngoptimalake dedikasi lan anggaran. Napa mung nambah tembung kunci nalika sampeyan uga bisa ngrampungake kampanye lengkap karo Google Ads Audit gratis sing nggawe iklan spanduk lan kampanye Google Ads anyar kanthi mung sawetara klik? Ngatur kabeh strategi Google Ads saka sak panggonan lan ora bisa dicegah karo Clever Ads .

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.