Integrasi Microsoft Teams kanggo Google Ads & Microsoft Ads

A ringkesan kinerja kampanye iklan sampeyan bakal gampang diakses.

Duwe gambar digawe khusus kanggo kampanye lan kinerja.

Jadwal kanggo nampa metrik sampeyan kanthi rutin saben dinane utawa saben minggu.

Tambah menyang Tim Microsoft
<span class="translation_missing" title="translation missing: jw.slack.section1.img_alt">Img Alt</span>

Mupangat saka Clever Google Ads

Kita kaya ngomong, sampeyan bakal nyimpen cukup wektu kanggo seneng sing esuk cofee sampeyan tresna dadi akeh! ☕

A integrasi tim microsoft kanggo ngirit wektu

Ngirit wektu!

Ngirit wektu sing larang banget kanthi ndeleng kabeh metrik Google Ads lan Bing Ads sing paling penting ing sak panggonan. Tutup sawetara tab kasebut!

A integrasi tim microsoft kanggo Ngapikake produktivitas

Ngatur tugas saben liyane luwih irit

Kanthi iki Integrasi, sampeyan bisa nggunakake metrik, gambar, lan ringkesan kanggo ngira-ngira kemajuan kampanye. Kabeh liwat Microsoft Tim!

Free microsoft aplikasi tim

Rampung mbebasake saka daya!

Clever Ads , ora kaya alat liyane sing padha ing pasar, ora mbutuhake biaya sing digunakake.

Filter akun Google Ads lan Microsoft Ads sing disenengi lan tampa ringkesan kinerja liwat metrik lan grafik.

Ngontrol Dashboard

Akses papan pemuka lan bisa kanthi pribadi ngatur carane sampeyan nampa metrik liwat Microsoft Teams. Filter kang sampeyan pengin ndeleng lan jadwal sampeyan laporan .

Tambah menyang Tim Microsoft
Entuk papan pemuka kanggo nyaring Google Ads  akun lan jadwal laporan sampeyan.

Napa nginstal Clever Ads kanggo Tim Microsoft?

metrik

Metrik penting bakal kasedhiya langsung liwat Microsoft Teams. Metrik kasebut bisa dadi kesan, klik, lan liya-liyane babagan kampanye Google Ads lan Bing Ads

gambar

Gunakake graph kanggo visual mirsani évolusi saka sembarang metrik Panjenengan. Apa iku dadi pengaruh, biaya, utawa tingkat konversi malah.

Lapuran dijadwal

Duwe pilihan kanggo nampa ringkesan dina / saben minggu lan salah siji nggawe wong umum kanggo tim kanggo ndeleng, utawa kanggo mata mung.

tips

Kita bakal menehi tips babagan peningkatan kanggo Google Ads strategi miturut panjaluk sampeyan. Kita bisa menehi saran babagan kampanye sampeyan kayata nyetel anggaran, ngowahi target, lan liya-liyane.

App tim microsoft nglaporake tim Microsoft marketing Jadwal kanggo nampa Google Ads  laporan ing Microsoft Teams Nampa tips kanggo Google Ads  akun liwat tim Microsoft

Pripun miwiti?

Sithik-sithik sawetara menit, sampeyan bisa nambah Clever Ads kanggo Microsoft Teams langsung menyang akun sampeyan

Tambah menyang Tim Microsoft

Mung 4 langkah

1

Download app

Kabeh sing perlu dilakoni iku klik "Tambah Microsft Tim" tombol lan sampeyan bakal duwe

2

Mlebu menyang akun Google lan / utawa akun Microsoft

Mlebu menyang akun Google sampeyan lan / utawa akun Microsoft sing wis disambung menyang akun iklan

3

Pilih akun

Sawise milih akun sing dikarepake, aran gratis kanggo ngalih marang wong ing sembarang wektu

4

Nggunakke akeh fitur saka app

Nampa kabeh laporan kasebut ing ndhuwur seamlessly lan nduweni

Digawe kanthi katresnan dening Clever Ads , Partner Google Premier

Minangka Mitra Google Premier kanthi luwih saka 150.000 pelanggan sing dihargai, yakin manawa proses kasebut 100% aman lan aman.
Waca Kebijakan Privasi

Nduwe Ads Google Banner Google nggawe utawa digawe karo Pencipta Clever Ads Banner Pencipta.

Sampeyan bakal ing perusahaan apik

Freaking-out About Questions?

Yen sampeyan duwe pitakon sing ora dijawab ing ngisor iki, sampeyan bisa nulis ing: tech@cleverppc.com

Apa app iki apa persis?

Tujuan saka aplikasi iki yaiku nggawe urip luwih gampang lan kita seneng "ngirit wektu sing cukup kanggo nyenengake kopi esuk sing sampeyan tresnani banget." Sawise sampeyan Google Ads akun sing pengin digarap, sampeyan bisa miwiti nampa metrik lan grafik langsung ing obrolan Slack utawa Microsoft Teams kanthi mung nulis bot. Kanthi cara iki, sampeyan nyimpen sawetara larang regane amarga sampeyan ora kudu ngetik Google Ads antarmuka saben dina.
Sawetara fitur apik tenan sing ditawakake app yaiku:

  • Metrics & grafik : Metrik lan grafik penting sing ana ing Google Ads kinerja akun kayata kesan, konversi, klik, lan liya-liyane bakal kasedhiya kanggo sampeyan langsung ing obrolan sampeyan.
  • Laporan Jadwal : Nampa metrik sampeyan saben dina utawa minggon ing saluran sing disenengi kanggo nggawe umum kanggo tim sampeyan utawa tetep dadi dhewe kanthi milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tips : Takone tips babagan cara nambah Google Ads strategi kabeh liwat olahpesen prasaja. Kita bakal bisa menehi saran babagan nambah jinis kampanye beda, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.
  • Tampilake tandha tandha : Rasa luwih aman karo Google Ads akun. Clever Google Ads 'bot bakal ngandhani yen ana kedadeyan sing ora dipercaya.

Apa rega?

app 100% free!

Napa sampeyan kudu Google Ads akun?

Supaya app bisa mbukak kanthi bener, butuh data saka akun Google Ads sampeyan. Kanggo tujuan keamanan, Google ora ngidini sapa ndeleng metrik minangka standar, mula kita butuh idin. Kita mbutuhake akses paling murah menyang akun Google Ads sing diarani "Atur kampanye Adwords sampeyan." Iki minangka siji-sijine jinis ijin sing dibutuhake supaya kita bisa mriksa metrik lan ngasilake diagram lan ringkesan.

Apa aman kanggo Google Ads akun?

100% aman! Clever Ads minangka Mitra Google Utama. Kanggo nggayuh judhul iki, kita kudu memenuhi standar lan kriteria sing paling dhuwur ing Google. Produk sing beda-beda sing wis ditindakake sajrone taun-taun wis nduwe reputasi sing kuat ing antarane 100.000 bisnis.

Carane sandi data katahan aman?

Sawise mlebu ing akun Google, kita bakal nyimpen token akses ing database sing ndhelik. Tombol mung digunakake dening Clever Kita Clever API PPC, lan ora nate dienggo bareng karo Slack utawa Microsoft Teams. Nalika entuk data sing relevan saka Google Ads , kita ngonversi dadi pesen Slack utawa Microsoft Teams sing diformat, lan dikirim menyang obrolan sing padha karo sampeyan nulis.
Saben pesen apa internal utawa nganggo Google, Slack, utawa Microsoft Tim didhelik nganggo TLS 1.2 (Keamanan Layer Transport). Kita mung ngakses situs kanthi protokol HTTPS. Saka pungkasan, kita mung bisa ngakses Google Ads metrik wiwit sampeyan wis menehi ijin supaya. Ora ana kahanan sing diidini supaya ora bisa ngemu data ing njaba sing diarani parameter.

Apa gadhah alangan nggunakake app iki?

Sampeyan bisa hubungi kita dening ngirim email kanggo assistant@cleverads.com utawa kanthi mung isi formulir ing ngisor iki:

<span class="translation_missing" title="translation missing: jw.creator.section1.img_alt">Img Alt</span>

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.