Integrasi Microsoft Teams Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Nampa tandha khusus langsung ing obrolan Microsoft Teams

Duwe gambar digawe khusus kanggo akun iklan.

Jadwal kanggo nampa metrik ing salah siji basis saben dina utawa saben minggu.

logo ms tim Tambah menyang Microsoft Teams
aset slack 01

Clever Ads

Kita kaya ngomong, sampeyan bakal nyimpen cukup wektu kanggo seneng sing warung esuk sampeyan tresna dadi akeh! ☕

microsoft teams kanggo ngirit wektu sampeyan

Ngirit wektu!

Ngirit wektu sing larang banget kanthi ndeleng kabeh Google Ads , Bing Ads lan Facebook Ads sing paling penting ing sak panggonan. Tutup sawetara tab kasebut!

microsoft teams kanggo nambah produktivitas

Ngatur tugas saben liyane luwih irit

Kanthi integrasi iki, sampeyan bisa nggunakake metrik, grafik, lan tandha kanggo ngevaluasi kemajuan kampanye, kabeh liwat Microsoft Teams !

Aplikasi microsoft teams gratis

Rampung mbebasake saka daya!

Clever Ads , beda karo alat liyane sing padha ing pasar, ora mbutuhake ragad kanggo nggunakake.

Nyaring akun ads disenengi lan nampa ringkesan kinerja liwat metrik lan grafik.

Ngontrol Dashboard

Akses dashboard lan bisa ngatur dhewe kanthi cara nampa metrik liwat Microsoft Teams . Nyaring akun sing pengin dideleng, gawe jadwal laporan lan atur tandha .

logo ms tim Tambah menyang Microsoft Teams
Entuk papan pemuka kanggo nyaring Google Ads  akun lan jadwal laporan sampeyan.

Napa nginstal aplikasi Clever Ads kanggo Microsoft Teams ?

metrik

Metrik penting bakal kasedhiya langsung liwat Microsoft Teams . Metrik kasebut bisa dadi kesan, klik, lan liya-liyane, kabeh ana hubungane karo Google Ads lan Bing Ads.

gambar

Gunakake graph kanggo visual mirsani évolusi saka sembarang metrik Panjenengan. Apa iku dadi pengaruh, biaya, utawa tingkat konversi.

Lapuran dijadwal

Duwe pilihan kanggo nampa dina utawa saben minggu ringkesan, lan nggawe wong umum kanggo tim kanggo ndeleng, utawa kanggo mata mung.

tips

Kita bakal menehi tips babagan peningkatan kanggo Google Ads strategi miturut panjaluk sampeyan. Kita bisa menehi saran babagan kampanye sampeyan kayata nyetel anggaran, ngowahi target, lan liya-liyane.

Aplikasi kanggo nglaporake microsoft teams tim Microsoft marketing Jadwal kanggo nampa laporan Google Ads Microsoft Teams Nampa tips kanggo akun Google Ads microsoft teams

Pripun miwiti?

Kira-kira sak menit, sampeyan bisa nambah Clever Ads kanggo Microsoft Teams langsung menyang akun sampeyan.

logo ms tim Tambah menyang Microsoft Teams

Mung 4 langkah

1

Download app

Sampeyan mung klik tombol "Tambah menyang Microsoft Teams " lan sampeyan bakal entuk

2

Mlebu ing akun iklan kang

Mlebu menyang Google, Facebook, lan / utawa akun Microsoft sing wis disambung menyang akun iklan

3

Pilih akun

Sawise milih akun sing dikarepake, aran gratis kanggo ngalih marang wong ing sembarang wektu

4

Nggunakke akeh fitur saka app

Nampa kabeh laporan kasebut ing ndhuwur seamlessly lan nduweni

Digawe kanthi katresnan dening Clever Ads , Partner Google Premier

Minangka Mitra Google Premier kanthi luwih saka 150.000 pelanggan sing dihargai, yakin manawa proses kasebut 100% aman lan aman.
See Privacy Policy

Nduwe Ads Google Banner Google nggawe utawa digawe karo Pencipta Clever Ads Banner Pencipta.

Sampeyan bakal ing perusahaan apik

aset utama layang pahlawan
aset merek Decathlon
aset account nanggepi
aset merek Memories
aset merek cabify
aset utama ccp game

Kewedhen-metu About Pitakonan?

Yen sampeyan duwe pitakon sing ora dijawab ing ngisor iki, sampeyan bisa nulis ing assistant@cleverads.com

Apa app iki apa persis?

Tujuane aplikasi iki yaiku supaya uripmu luwih gampang lan kaya "ngirit wektu cukup kanggo ngombe kopi esuk sing sampeyan tresnani banget." Sawise Google Ads pengin digunakake, sampeyan bisa miwiti nampa metrik lan grafik langsung ing Slack utawa Microsoft Teams kanthi mung ngirim teks ing bot. Kanthi cara iki, sampeyan nyimpen sawetara wektu sing larang banget amarga ora prelu ngetik Google Ads saben dina.

Sawetara fitur apik tenan sing ditawakake app yaiku:

  • Metrik & grafik : Metrik lan grafik penting sing ana gandhengane karo Google Ads kayata kesan, konversi, klik, lan liya-liyane bakal kasedhiya kanthi langsung ing obrolan.
  • Laporan sing Dijadwalake : Nampa metrik saben dina utawa mingguan ing saluran sing disenengi supaya umum kanggo tim sampeyan utawa jaga dhewe kanthi milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tips : Nyuwun tips babagan cara ngapikake Google Ads kabeh liwat olahpesen sederhana. Kita bakal bisa menehi saran kayata nambah macem-macem jinis kampanye, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.
  • Teka Tandha : Bakal luwih aman karo akun Google Ads sampeyan. Clever Ads bakal menehi kabar yen ana kedadeyan sing ora biasa ing akun sampeyan.

Apa rega?

app 100% free!

Napa sampeyan kudu Google Ads akun?

Supaya app bisa mbukak kanthi bener, butuh data saka akun Google Ads sampeyan. Kanggo tujuan keamanan, Google ora ngidini sapa ndeleng metrik minangka standar, mula kita butuh idin. Kita mbutuhake akses paling murah menyang akun Google Ads sing diarani "Atur Adwords sampeyan." Iki minangka siji-sijine jinis ijin sing dibutuhake supaya kita bisa mriksa metrik lan ngasilake diagram lan ringkesan.

Apa aman kanggo Google Ads akun?

Aman 100%! Clever Ads minangka Mitra Google Premier. Kanggo nggayuh judhul iki, kita kudu memenuhi standar lan kriteria paling dhuwur Google. Produk sing beda-beda sing wis digawe pirang-pirang taun kepungkur dadi reputasi apik ing antarane 150.000 bisnis.

Carane sandi data katahan aman?

Sawise sampeyan mlebu menyang akun Google, kita nyimpen token akses ing basis data sing dienkripsi. Tombol kasebut mung digunakake dening Clever PPC API lan ora bisa dituduhake karo Slack utawa Microsoft Teams . Nalika entuk data sing relevan saka Google Ads , kita ngonversi dadi Slack utawa Microsoft Teams diformat, lan dikirim menyang obrolan sing padha karo sing sampeyan pesen.

Saben pesen manawa internal utawa nganggo Google, Slack , utawa Microsoft Teams dienkripsi nggunakake TLS 1.2 (Transport Layer Security). Kita mung ngakses situs kanthi protokol HTTPS. Saka pungkasan, kita mung bisa ngakses Google Ads amarga sampeyan wis menehi idin. Ora ana kahanan apa wae, apa kita diijini nyekel data ing sanjabane paramèter kasebut.

Apa gadhah alangan nggunakake app iki?

Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi ngirim email menyang assistant@cleverads.com utawa mung isi formulir ing ngisor iki:

ilustrasi seru amarga slack

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.