Integrasi slack kanggo Google Ads & Microsoft Ads

Ndeleng ringkesan kinerja kampanye sampeyan.

Nampa gambar gegayutan karo kinerja kampanye sampeyan.

Jadwal laporan saben dina utawa minggon kanggo nampa metrik sampeyan.

Add To Slack
<span class="translation_missing" title="translation missing: jw.slack.section1.img_alt">Img Alt</span>

Mupangat saka Clever Google Ads

Kita kaya ngomong, sampeyan bakal nyimpen cukup wektu kanggo seneng sing esuk cofee sampeyan tresna dadi akeh! ☕

A integrasi slack kanggo ngirit wektu

Iku wektu saver

Sampeyan bisa mbukak tab sing kurang, sing ngirit wektu kanthi ndeleng metrik Google Ads &amp; Bing Ads sing paling penting ing sak panggonan.

A integrasi slack kanggo Ngapikake produktivitas

Nganakake dina kanggo tugas dina luwih

app iki ndadekake iku bisa kanggo trek kemajuan kampanye karo metrik, gambar, lan ringkesan langsung Slack chatting.

Slack aplikasi Free

Iku gratis!

Dibandhingake alat sing padha ing pasar sing mbutuhake pambayaran, Clever Ads Pdiguna ora mbayar biaya kanggo nggunakake.

Saring akun Google Ads &amp; Microsoft Ads sing paling sampeyan minat lan nampa metrik lan grafik kinerja.

Akses kanggo dashboard dhewe

Entuk akses menyang dashboard sampeyan dhewe lan selarasake cara sampeyan pengin nampa metrik liwat Slack. Saring akun Google Ads lan Bing Ads sing paling sampeyan minat lan gawe jadwal laporan sampeyan.

Add To Slack
Entuk papan pemuka kanggo nyaring Google Ads  akun lan jadwal laporan sampeyan.

Apa nginstal Clever Ads Slack app?

metrik

Metrik penting sing ana gandhengane karo kinerja kampanye Google Ads / Microsoft Advertising kayata kesan, konversi, klik lan liya-liyane bakal kasedhiya langsung ing Slack.

gambar

Nyuwun grafik kanggo ndeleng evolusi metrik pilihan (kesan, biaya, konversi, lsp) saka akun Google Ads / Microsoft Ads sing dipilih. Minangka paribasan, gambar regane sewu tembung.

Lapuran dijadwal

Nampa ringkesan metrik Panjenengan dina / saben minggu ing saluran disenengi kanggo nggawe wong umum kanggo tim utawa supaya wong-wong mau kanggo dhewe kanthi milih pilihan pesen langsung.

tips

Takon tips babagan bisa nambah Google Ads strategi kabeh liwat olahpesen prasaja. Kita bakal bisa menehi saran babagan nambah jinis kampanye beda, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.

metrik slack marketing slack Jadwal kanggo nampa Google Ads  laporan ing Slack Nampa tips kanggo Google Ads  akun liwat Slack

Carane miwiti?

Sithik-sithik sawetara menit, sampeyan bisa nambah aplikasi clever Clever Ads Slack langsung menyang akun sampeyan

Add To Slack

Mung 4 langkah

1

Instal app

Tambah aplikasi Clever Ads menyang Slack kanthi ngeklik tombol "Add to Slack"

2

Mlebu menyang akun Google lan / utawa akun Microsoft

Mlebu nggunakake akun Google lan / utawa akun Microsoft disambung menyang akun iklan.

3

Pilih akun

Pilih akun sing dikarepake lan ngalih ing antarane sawetara akun ing sembarang wektu

4

Priksa metu paling app

Mulai njupuk laporan dening takon ringkesan, gambar, etc.

Digawe kanthi katresnan dening Clever Ads , Partner Google Premier

Minangka Mitra Google Premier kanthi luwih saka 150.000 pelanggan sing dihargai, yakin manawa proses kasebut 100% aman lan aman.
Waca Kebijakan Privasi

Nduwe Ads Google Banner Google nggawe utawa digawe karo Pencipta Clever Ads Banner Pencipta.

Sampeyan bakal ing perusahaan apik

Freaking-out About Questions?

Yen sampeyan duwe pitakon sing ora dijawab ing ngisor iki, sampeyan bisa nulis ing: tech@cleverppc.com

Apa app iki apa persis?

Tujuan saka aplikasi iki yaiku nggawe urip luwih gampang lan kita seneng "ngirit wektu sing cukup kanggo nyenengake kopi esuk sing sampeyan tresnani banget." Sawise sampeyan Google Ads akun sing pengin digarap, sampeyan bisa miwiti nampa metrik lan grafik langsung ing obrolan Slack utawa Microsoft Teams kanthi mung nulis bot. Kanthi cara iki, sampeyan nyimpen sawetara larang regane amarga sampeyan ora kudu ngetik Google Ads antarmuka saben dina.
Sawetara fitur apik tenan sing ditawakake app yaiku:

  • Metrics & grafik : Metrik lan grafik penting sing ana ing Google Ads kinerja akun kayata kesan, konversi, klik, lan liya-liyane bakal kasedhiya kanggo sampeyan langsung ing obrolan sampeyan.
  • Laporan Jadwal : Nampa metrik sampeyan saben dina utawa minggon ing saluran sing disenengi kanggo nggawe umum kanggo tim sampeyan utawa tetep dadi dhewe kanthi milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tips : Takone tips babagan cara nambah Google Ads strategi kabeh liwat olahpesen prasaja. Kita bakal bisa menehi saran babagan nambah jinis kampanye beda, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.
  • Tampilake tandha tandha : Rasa luwih aman karo Google Ads akun. Clever Google Ads 'bot bakal ngandhani yen ana kedadeyan sing ora dipercaya.

Apa rega?

app 100% free!

Napa sampeyan kudu Google Ads akun?

Supaya app bisa mbukak kanthi bener, butuh data saka akun Google Ads sampeyan. Kanggo tujuan keamanan, Google ora ngidini sapa ndeleng metrik minangka standar, mula kita butuh idin. Kita mbutuhake akses paling murah menyang akun Google Ads sing diarani "Atur kampanye Adwords sampeyan." Iki minangka siji-sijine jinis ijin sing dibutuhake supaya kita bisa mriksa metrik lan ngasilake diagram lan ringkesan.

Apa aman kanggo Google Ads akun?

100% aman! Clever Ads minangka Mitra Google Utama. Kanggo nggayuh judhul iki, kita kudu memenuhi standar lan kriteria sing paling dhuwur ing Google. Produk sing beda-beda sing wis ditindakake sajrone taun-taun wis nduwe reputasi sing kuat ing antarane 100.000 bisnis.

Carane sandi data katahan aman?

Sawise mlebu ing akun Google, kita bakal nyimpen token akses ing database sing ndhelik. Tombol mung digunakake dening Clever Kita Clever API PPC, lan ora nate dienggo bareng karo Slack utawa Microsoft Teams. Nalika entuk data sing relevan saka Google Ads , kita ngonversi dadi pesen Slack utawa Microsoft Teams sing diformat, lan dikirim menyang obrolan sing padha karo sampeyan nulis.
Saben pesen apa internal utawa nganggo Google, Slack, utawa Microsoft Tim didhelik nganggo TLS 1.2 (Keamanan Layer Transport). Kita mung ngakses situs kanthi protokol HTTPS. Saka pungkasan, kita mung bisa ngakses Google Ads metrik wiwit sampeyan wis menehi ijin supaya. Ora ana kahanan sing diidini supaya ora bisa ngemu data ing njaba sing diarani parameter.

Apa gadhah alangan nggunakake app iki?

Sampeyan bisa hubungi kita dening ngirim email kanggo assistant@cleverads.com utawa kanthi mung isi formulir ing ngisor iki:

<span class="translation_missing" title="translation missing: jw.creator.section1.img_alt">Img Alt</span>

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.