Integrasi Slack Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Ngatur tandha adat kanggo nampa ing chatting

Nampa gambar & metrik ngenani kinerja akun '

Jadwal laporan dina utawa saben minggu kanggo nampa metrik ing chatting

logo slack aset Tambah Slack
aset slack 01

Clever Ads

Kita kaya ngomong, sampeyan bakal nyimpen cukup wektu kanggo seneng sing warung esuk sampeyan tresna dadi akeh! ☕

slack kanggo ngirit wektu sampeyan

Iku wektu saver

Sampeyan bisa mbukak tab sing kurang, sing ngirit wektu kanthi ndeleng Google Ads , Bing Ads & Facebook Ads sing paling penting ing sak panggonan.

slack kanggo nambah produktivitas

Nganakake dina kanggo tugas dina luwih

Aplikasi iki ndadekake bisa nglacak kemajuan kampanye kanthi metrik, grafik, lan ringkesan langsung ing obrolan Slack

Aplikasi Slack gratis

Iku gratis!

Yen dibandhingake karo alat sing padha ing pasar sing mbutuhake pembayaran, Clever Ads ora kudu mbayar biaya kanggo nggunakake.

Saring Google Ads , Microsoft Ads lan Facebook Ads sing paling sampeyan minat lan nampa metrik lan grafik kinerja.

Akses kanggo dashboard dhewe

Entuk akses menyang dashboard sampeyan dhewe lan selarasake cara sampeyan pengin nampa metrik liwat Slack . Filter akun pariwara sing paling sampeyan minat lan gawe jadwal laporan sampeyan.

logo slack aset Tambah Slack
Entuk papan pemuka kanggo nyaring Google Ads  akun lan jadwal laporan sampeyan.

Napa nginstal aplikasi Slack Clever Ads Slack?

metrik

Metrik penting babagan Google Ads , Microsoft Advertising, lan Facebook Ads kayata kesan, konversi, klik, lan liya-liyane bakal kasedhiya langsung ing Slack .

gambar

Nyuwun graph kanggo ndeleng évolusi saka preferred meter (pengaruh, biaya, mata uang, etc) saka akun iklan kapilih. Minangka dadi ngandika, gambar punika worth a thousand words.

Lapuran dijadwal

Nampa ringkesan metrik Panjenengan dina / saben minggu ing saluran disenengi kanggo nggawe wong umum kanggo tim utawa supaya wong-wong mau kanggo dhewe kanthi milih pilihan pesen langsung.

tips

Nyuwun tips babagan cara ngapikake Google Ads utawa Facebook Ads kabeh liwat olahpesen sederhana. Kita bakal bisa menehi saran kayata nambah macem-macem jinis kampanye, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.

Slack metrik Pemasaran Slack Jadwal kanggo nampa laporan Google Ads Slack Nampa tips kanggo akun Google Ads Slack

Carane miwiti?

Mung sajrone menit, sampeyan bisa nambah aplikasi Slack Clever Ads Slack menyang akun

logo slack aset Tambah Slack

Mung 4 langkah

1

Instal app

Tambahake aplikasi Clever Ads menyang Slack kanthi ngeklik tombol "Add to Slack ".

2

Mlebu menyang akun iklan kang

Mlebu nggunakake, Microsoft, lan / akun Google utawa Facebook disambung menyang akun iklan.

3

Pilih akun

Pilih akun sing dikarepake lan ngalih ing antarane sawetara akun ing sembarang wektu.

4

Priksa metu paling app

Miwiti entuk laporan kanthi takon Slack kanggo ringkesan, grafik, lsp.

Digawe kanthi katresnan dening Clever Ads , Partner Google Premier

Minangka Mitra Google Premier kanthi luwih saka 150.000 pelanggan sing dihargai, yakin manawa proses kasebut 100% aman lan aman.
Waca Kebijakan Privasi

Nduwe Ads Google Banner Google nggawe utawa digawe karo Pencipta Clever Ads Banner Pencipta.

Sampeyan bakal ing perusahaan apik

aset utama layang pahlawan
aset merek Decathlon
aset account nanggepi
aset merek Memories
aset merek cabify
aset utama ccp game

Kewedhen-metu About Pitakonan?

Yen sampeyan duwe pitakon sing ora dijawab ing ngisor iki, sampeyan bisa nulis ing assistant@cleverads.com

Apa app iki apa persis?

Tujuane aplikasi iki yaiku supaya uripmu luwih gampang lan kaya "ngirit wektu cukup kanggo ngombe kopi esuk sing sampeyan tresnani banget." Sawise Google Ads pengin digunakake, sampeyan bisa miwiti nampa metrik lan grafik langsung ing Slack utawa Microsoft Teams kanthi mung ngirim teks ing bot. Kanthi cara iki, sampeyan nyimpen sawetara wektu sing larang banget amarga ora prelu ngetik Google Ads saben dina.
Sawetara fitur apik tenan sing ditawakake app yaiku:

  • Metrik & grafik : Metrik lan grafik penting sing ana gandhengane karo Google Ads kayata kesan, konversi, klik, lan liya-liyane bakal kasedhiya kanthi langsung ing obrolan.
  • Laporan sing Dijadwalake : Nampa metrik saben dina utawa mingguan ing saluran sing disenengi supaya umum kanggo tim sampeyan utawa jaga dhewe kanthi milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tips : Nyuwun tips babagan cara ngapikake Google Ads kabeh liwat olahpesen sederhana. Kita bakal bisa menehi saran kayata nambah macem-macem jinis kampanye, nyetel anggaran kampanye, utawa ngowahi target kampanye.
  • Teka Tandha : Bakal luwih aman karo akun Google Ads sampeyan. Clever Ads bakal menehi kabar yen ana kedadeyan sing ora biasa ing akun sampeyan.

Apa rega?

app 100% free!

Napa sampeyan kudu Google Ads akun?

Supaya app bisa mbukak kanthi bener, butuh data saka akun Google Ads sampeyan. Kanggo tujuan keamanan, Google ora ngidini sapa ndeleng metrik minangka standar, mula kita butuh idin. Kita mbutuhake akses paling murah menyang akun Google Ads sing diarani "Atur Adwords sampeyan." Iki minangka siji-sijine jinis ijin sing dibutuhake supaya kita bisa mriksa metrik lan ngasilake diagram lan ringkesan.

Apa aman kanggo Google Ads akun?

Aman 100%! Clever Ads minangka Mitra Google Premier. Kanggo nggayuh judhul iki, kita kudu memenuhi standar lan kriteria paling dhuwur Google. Produk sing beda-beda sing wis digawe pirang-pirang taun kepungkur dadi reputasi apik ing antarane 150.000 bisnis.

Carane sandi data katahan aman?

Sawise sampeyan mlebu menyang akun Google, kita nyimpen token akses ing basis data sing dienkripsi. Tombol kasebut mung digunakake dening Clever PPC API lan ora bisa dituduhake karo Slack utawa Microsoft Teams . Nalika entuk data sing relevan saka Google Ads , kita ngonversi dadi Slack utawa Microsoft Teams diformat, lan dikirim menyang obrolan sing padha karo sing sampeyan pesen.

Saben pesen manawa internal utawa nganggo Google, Slack , utawa Microsoft Teams dienkripsi nggunakake TLS 1.2 (Transport Layer Security). Kita mung ngakses situs kanthi protokol HTTPS. Saka pungkasan, kita mung bisa ngakses Google Ads amarga sampeyan wis menehi idin. Ora ana kahanan apa wae, apa kita diijini nyekel data ing sanjabane paramèter kasebut.

Apa gadhah alangan nggunakake app iki?

Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi ngirim email menyang assistant@cleverads.com utawa mung isi formulir ing ngisor iki:

ilustrasi seru amarga slack

Duwe cookie

Clever Ads nggunakake teknologi kayata cookie kanggo nambah pengalaman, nggawe konten lan iklan, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa lalu lintas kita. Klik ing ngisor iki kanggo idin kanggo nggunakake teknologi iki ing situs web kita - lan aja kuwatir, kita ngormati privasi panjenengan.