Clever Ads Addon Google Sheets : Под контрола на сите ваши мерила за реклами преку Интернет.

Бесплатно добијте детални информации за вашите податоци за маркетинг бесплатно. Сè што треба да направите е да го изберете вашиот извор на податоци и сето тоа ќе го ставиме во Google Sheets и ќе создадеме резимеа на податоците за вас!

Инсталирајте Адон
Спре ads додаток на сликата

Со Clever Ads Addon Google Sheets , можете без напор да добиете детални информации за вашите податоци за маркетинг бесплатно.

1

Изберете го вашиот извор на податоци

Изберете од Google, Facebook или Microsoft Ads . Willе ги прикажеме вашите податоци на Google Sheets да создадеме резимеа на вашата метрика за рекламирање преку Интернет.

2

Земете точни извештаи

Лесно проверете ги најважните метрички вредности и податоци, уредно организирани на вашата персонализирана табела за пресметки на Clever Ads .

3

Донесете clever одлуки

Добијте информации и извештаи на сите нивоа (кампањи, ads , клучни зборови, прашања за пребарување, земји и сл.) И донесувајте информирани одлуки за вашата стратегија.

Најлесен начин да ја носите вашата реклама метрика во Google SPRE ADS HEETS

Стане поефикасно продажби и рекламни со CLEVER ADS addon GOOGLE SHEETS

Автоматизира вашиот ППЦ трансфер на податоци и да се фокусира на она што навистина е важно.

Кажете им збогум на копирај / вметни.

Автоматизира вашиот ППЦ трансфер на податоци и да се фокусира на она што навистина е важно.

Работа со чиста податоци, која е подготвена за да се анализира тоа лесно на прв поглед.

Чист и прецизен.

Работа со чиста податоци, која е подготвена за да се анализира тоа лесно на прв поглед.

Метрика што треба да се донесат правилни одлуки за сите на едно место.

Добие право метрика.

Метрика што треба да се донесат правилни одлуки за сите на едно место.

Дознаам што е и не е работа за вашата реклама брзо и бесплатно.

Пристап бесплатни извештаи.

Дознаам што е и не е работа за вашата реклама брзо и бесплатно.

Отпад помалку време прибирање на податоци и се даде повеќе време да се размислува.

Заштедете време.

Отпад помалку време прибирање на податоци и се даде повеќе време да се размислува.

Имајќи соодветни информации, ads до подобри одлуки - и подобри резултати.

Добијат подобро рекламирање резултати.

Имајќи соодветни информации, ads до подобри одлуки - и подобри резултати.

Направено со убов од Clever Ads , врвен партнер на Google

Како партнер на Премиер Гугл со над 150.000 ценети клиенти, бидете сигурни дека процесот е 100% безбеден и безбеден.
See Privacy Policy

САКАМ резултати подобро од вашиот онлајн рекламна стратегија?

ПОЧНИ СЕГА

Дали имате било какви проблеми со користење на оваа апликација?

Можете да контактирате со испраќање е-пошта до assistant@cleverads.com или со едноставно пополнување на следниот формулар:

извичник илустрација за slack

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.