Добијте го последниот пад од вашите ads кампањи со Clever Google Ads Audit

Подобрете ја ефикасноста на вашата кампања на Google Ads за помалку.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно
Интерфејс за Google Ads Audit од Clever Ads

Добијте го последниот пад од вашите ads кампањи со Clever Google Ads Audit

Подобрете ја ефикасноста на вашата кампања на Google Ads за помалку.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно
Интерфејс за Google Ads Audit од Clever Ads

Оценете ги вашите кампањи на Google Ads за само една секунда.

На трепкање на окото. Clever ревизија ги оценува вашите активни кампањи на Google Ads . Сега, кога имате почетна точка, поставете цел.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно
Висок резултат на Clever Ads Google Ads според ревизија на Clever Ads
Низок резултат на Clever Ads Google Ads според ревизија на Clever Ads
Средна оценка на Clever Ads Google Ads според ревизијата на Clever Ads

Оценете ги вашите кампањи на Google Ads за само една секунда.

На трепкање на окото. Clever ревизија ги оценува вашите активни кампањи на Google Ads . Сега, кога имате почетна точка, поставете цел.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Информации што ви треба. И како да го користам.

Clever ревизија сугерира подобрувања за да се оптимизира ефикасноста на вашите кампањи на Google Ads преку совети и препораки подготвени за употреба. Овие совети се организирани според нивното потенцијално влијание врз вашата изведба.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Информации што ви треба. И како да го користам.

Clever ревизија сугерира подобрувања за да се оптимизира ефикасноста на вашите кампањи на Google Ads преку совети и препораки подготвени за употреба. Овие совети се организирани според нивното потенцијално влијание врз вашата изведба.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Спроведување на подобрувањата во една чешма.

Clever ревизија е специјално дизајнирана за да можете поединечно да имплементирате совети што навистина ве интересираат. Нанесете ги само оние што ги сакате. Со еден клик.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Спроведување на подобрувањата во една чешма.

Clever ревизија е специјално дизајнирана за да можете поединечно да имплементирате совети што навистина ве интересираат. Нанесете ги само оние што ги сакате. Со еден клик.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Подобрување на вашата кампања. Постави нови цели.

Погледнете yourиркајте ги вашите кампањи на Google Ads Clever за да видите кои совети од Clever ревизија ви помагаат да ги подобрите вашите перформанси. Додека не ја достигнете целта.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Подобрување на вашата кампања. Постави нови цели.

Погледнете yourиркајте ги вашите кампањи на Google Ads Clever за да видите кои совети од Clever ревизија ви помагаат да ги подобрите вашите перформанси. Додека не ја достигнете целта.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Оптимизирајте ги вашите кампањи на Google Ads насекаде.

Користете Clever ревизија во канцеларија, во движење или на плажа. Оваа Google Ads е дизајнирана да прикажува прекрасно на мобилни уреди и таблети. Сега можете да ја подобрите ефикасноста на Google Ads само со прстот.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Оптимизирајте ги вашите кампањи на Google Ads насекаде.

Користете Clever ревизија во канцеларија, во движење или на плажа. Оваа Google Ads е дизајнирана да прикажува прекрасно на мобилни уреди и таблети. Сега можете да ја подобрите ефикасноста на Google Ads само со прстот.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Скалата на своите кампањи и растат вашиот корист.

Откако ќе ја достигнете максималната изведба на кампањите на Google Ads , време е да размерите, да растат и да создадете повеќе кампањи за да достигнете нова публика. Сето тоа под контрола со Clever ревизија.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно

Скалата на своите кампањи и растат вашиот корист.

Откако ќе ја достигнете максималната изведба на кампањите на Google Ads , време е да размерите, да растат и да создадете повеќе кампањи за да достигнете нова публика. Сето тоа под контрола со Clever ревизија.

Ревидирајте ги моите кампањи на Google Ads сега бесплатно
Раст на кампањите на Google Ads
Clever Ads помагаат да се подобрат перформансите на Google Ads

Нашата најдобра опција? Нашите корисници.

На „ Clever Ads , ништо не ни е важно од нашите корисници и клиенти. Погледнете што зборуваат:

"Оваа алатка за Google Ads Audit е лесна за разбирање и употреба. Исто така, може да ги применам промените директно од контролната табла што ми заштедува многу часови работа. Тоа го подобри мојот ROAS експоненцијално!"

"Имам мал бизнис со облека во мојот град и продажбата на Google Ads значително зголемена откако ги оптимизирав со Clever Ads . Сега знам што не работи во мојата стратегија за Google Ads и лесно можам да преземам нешто."

"Clever Ads анализираа моите кампањи на Google Ads веднаш и бесплатно! Она што најмногу ми се допаѓа е тоа што лесно можам да утврдам кои реклами се попрофитабилни, тоа ми овозможува подобро да управувам со приходите."

Започнете да ги оптимизирате вашите кампањи на Google Ads

Ние се грижиме за заштита на вашите податоци. Проверете ги нашите политика за приватност.

Clever Ads се Премиер партнер на Google

Започнете да ги оптимизирате вашите кампањи на Google Ads

Ние се грижиме за заштита на вашите податоци. Проверете ги нашите политика за приватност.

Clever Ads се Премиер партнер на Google

Повеќе за ревизијата на Clever Ads

Дознајте повеќе за алатката што ќе ви помогне да ги стиснете вашите кампањи на Google Ads

Што нудиме

Карактеристики и предности

Обновената Google Ads Audit дизајнирана од Clever Ads ќе ви покаже каде стоите и колку сте далеку од оптимизирани кампањи на Google Ads. Ние веднаш ќе извршиме комплетна анализа на Google Ads за вашите кампањи и ќе ви кажеме што треба да подобрите за да добиете подобри резултати.

Заштедете време и пари

Ревизијата на Clever Ads има за цел да ви помогне да заштедите пари со известување кога трошите премногу на некои клучни зборови, целта не е оптимизирана, резултатот за квалитет е слаб или следењето на конверзијата не работи меѓу многу други проблеми.

Исто така, ќе ви помогне да ги одредите можностите и да предложите додавање нови клучни зборови со висок конверзија, да ги подобрите вашите пласмани, да создадете нови типови на кампања или дури и да ги комплетирате вашите ads со повеќе додатоци. Престанете да губите часови од вашето време за преглед на вашите кампањи и рекламни групи за да ги добиете тие подобри резултати. Поставете цел и ние ќе ви кажеме како да стигнете таму.

Ја преземе водечката улога во само еден клик

Нашата Google Ads Audit ви овозможува да го имплементирате секој предлог автоматски со само еден клик. Ableе можете да ги зголемите и намалите понудите, да создадете нови кампањи, реклами и екстензии на реклами и да ја ажурирате целта. Сè, без да влезете во интерфејсот на Google Ads, директно од нашата контролна табла на Google Ads Audit .

Најдобри практики

Како да го искористите максимумот од ревизијата на Clever Ads

Нашата Google Ads можеби е само вашиот нов придружник за реклами. Земете ја оваа Google Ads со вас во вашиот џеб за да ги имате вашите кампањи секогаш под контрола. Како што можеби знаете, Google Ads не е еднократна задача, мора да создадете рутина околу тоа и секогаш да внимавате на перформансите на вашите кампањи. Google препорачува длабоко Google Ads барем еднаш или двапати месечно.

Мора да се направи месечни оптимизација

Со нашата моќна Google Ads Audit , нема да треба ни да се сетите да го сторите тоа. Remindе ве потсетиме периодично да извршувате анализа на Google Ads, така што треба само да влезете во платформата и да извршите нова анализа на Google Ads со еден клик. Потоа, ќе добиете комплетен список на совети и предлози на Google Ads организирани според потенцијалното влијание што ќе го имаат врз вашите кампањи. Препорачуваме прво да ги разгледате советите за високо влијание, а потоа откако ќе ги примените оние што ви се допаѓаат, одете на оние со средно и слабо влијание.

На секоја картичка со информации, ќе најдете објаснета препорака со проширени информации за тоа, за да ги оптимизирате вашите кампањи додека дознавате повеќе за оваа тема. Ние сакаме да ве водиме додека станете експерт за Google Ads . Повеќето совети се подготвени за употреба, што значи дека ќе можете да ги примените само со кликнување на копче.

Следниот пат кога ќе извршите Google Ads Audit на Google Ads Audit нема да имате само нови совети за постојано подобрување на вашите кампањи, но исто така ќе можете да го проверите вашиот напредок во споредба со претходната ревизија за да бидете свесни за влијанието на спроведените совети имавте во вашите кампањи.

За оптимизирање на вашите кампањи на Google Ads треба време и трпеливост, но не повеќе ако ја имате оваа Google Ads Audit како ваш партнер во криминал. Времето е пари - затоа ви помагаме да ја зголемите вредноста на вашето време, како и повратот на секоја потрошена реклама долар.

Што не прави различни

Зошто да користите ревизија на Clever Ads ?

На „ Clever Ads сме горди на „Премиер Гугл Партнерс“, така што можете да бидете сигурни дека целиот процес е 100% безбеден и безбеден и дека ја почитуваме вашата приватност. Ние веќе им помогнавме на повеќе од 100.000 бизниси да ги зајакнат своите стратегии и перформанси на Google Ads со одлични резултати.

Трансформиравме нешто тешко и одзема многу време, во нешто брзо, лесно и се осмелуваме да кажеме забавно. Theе можете да „играте“ со совети како да е игра, за да можете да достигнете максимален резултат - и рентабилност - уште пред да сфатите. Сè додека учите повеќе да станете помудри и поискусни деловни менаџери во тој процес. Со „ Clever Ads , секогаш ќе знаете што понатаму, бидејќи може да се потпрете на нас за помош во следните чекори.

Нашата визија е дека секој бизнис од која било големина и буџет треба да има пристап до рекламирање на Google. Затоа ја развивме оваа бесплатна Google Ads Audit за мали бизниси, за тие да можат да се натпреваруваат под еднакви услови против поголемите играчи со поширок буџет за маркетинг. Не е важна причината зошто сакате да ги ревидирате вашите кампањи: дали се сомневате дека на вашите кампањи на Google Ads може да им оди подобро или сакате да проверите дали вашата агенција за маркетинг навистина ја прави својата најдобра работа или можеби сте само iousубопитни за тоа дали вашата напорна работа се исплати, Clever Ads е вашата алатка.

Покрај тоа, нашиот тим на експерти е секогаш подготвен да ви помогне, и секогаш можете да контактирате со било какви прашања, загриженост, предлог, или помош можеби ќе треба воhi@cleverads.com

Интегриран пакет на алатки

Друга придобивка од користењето на ревизија на Clever Ads е тоа што можете да пристапите на многу други производи на таблата „ Clever Ads , така што ќе можете да ја комбинирате моќта на Google Ads Audit на Google Ads Audit со други алатки што ќе ви помогнат автоматски да креирате нови типови на кампањи на Google Ads, да генерирате нови банери за вашите бизнис, или најдете нови идеи за клучни зборови меѓу другото. Нашиот пакет се-во-едно алатки на Google Ads е подготвен да ја заврши целата работа додека вие го вложувате вашето време во она што ви е најдобро, водење и управување со вашиот бизнис.

Повеќе за ревизијата на Clever Ads

Дознајте повеќе за алатката што ќе ви помогне да ги стиснете вашите кампањи на Google Ads

Што нудиме

Карактеристики и предности

Обновената Google Ads Audit дизајнирана од Clever Ads ќе ви покаже каде стоите и колку сте далеку од оптимизирани кампањи на Google Ads. Ние веднаш ќе извршиме комплетна анализа на Google Ads за вашите кампањи и ќе ви кажеме што треба да подобрите за да добиете подобри резултати.

Заштедете време и пари

Ревизијата на Clever Ads има за цел да ви помогне да заштедите пари со известување кога трошите премногу на некои клучни зборови, целта не е оптимизирана, резултатот за квалитет е слаб или следењето на конверзијата не работи меѓу многу други проблеми.

Исто така, ќе ви помогне да ги одредите можностите и да предложите додавање нови клучни зборови со висок конверзија, да ги подобрите вашите пласмани, да создадете нови типови на кампања или дури и да ги комплетирате вашите ads со повеќе додатоци. Престанете да губите часови од вашето време за преглед на вашите кампањи и рекламни групи за да ги добиете тие подобри резултати. Поставете цел и ние ќе ви кажеме како да стигнете таму.

Ја преземе водечката улога во само еден клик

Нашата Google Ads Audit ви овозможува да го имплементирате секој предлог автоматски со само еден клик. Ableе можете да ги зголемите и намалите понудите, да создадете нови кампањи, реклами и екстензии на реклами и да ја ажурирате целта. Сè, без да влезете во интерфејсот на Google Ads, директно од нашата контролна табла на Google Ads Audit .

Најдобри практики

Како да го искористите максимумот од ревизијата на Clever Ads

Нашата Google Ads можеби е само вашиот нов придружник за реклами. Земете ја оваа Google Ads со вас во вашиот џеб за да ги имате вашите кампањи секогаш под контрола. Како што можеби знаете, Google Ads не е еднократна задача, мора да создадете рутина околу тоа и секогаш да внимавате на перформансите на вашите кампањи. Google препорачува длабоко Google Ads барем еднаш или двапати месечно.

Мора да се направи месечни оптимизација

Со нашата моќна Google Ads Audit , нема да треба ни да се сетите да го сторите тоа. Remindе ве потсетиме периодично да извршувате анализа на Google Ads, така што треба само да влезете во платформата и да извршите нова анализа на Google Ads со еден клик. Потоа, ќе добиете комплетен список на совети и предлози на Google Ads организирани според потенцијалното влијание што ќе го имаат врз вашите кампањи. Препорачуваме прво да ги разгледате советите за високо влијание, а потоа откако ќе ги примените оние што ви се допаѓаат, одете на оние со средно и слабо влијание.

На секоја картичка со информации, ќе најдете објаснета препорака со проширени информации за тоа, за да ги оптимизирате вашите кампањи додека дознавате повеќе за оваа тема. Ние сакаме да ве водиме додека станете експерт за Google Ads . Повеќето совети се подготвени за употреба, што значи дека ќе можете да ги примените само со кликнување на копче.

Следниот пат кога ќе извршите Google Ads Audit на Google Ads Audit нема да имате само нови совети за постојано подобрување на вашите кампањи, но исто така ќе можете да го проверите вашиот напредок во споредба со претходната ревизија за да бидете свесни за влијанието на спроведените совети имавте во вашите кампањи.

За оптимизирање на вашите кампањи на Google Ads треба време и трпеливост, но не повеќе ако ја имате оваа Google Ads Audit како ваш партнер во криминал. Времето е пари - затоа ви помагаме да ја зголемите вредноста на вашето време, како и повратот на секоја потрошена реклама долар.

Што не прави различни

Зошто да користите ревизија на Clever Ads ?

На „ Clever Ads сме горди на „Премиер Гугл Партнерс“, така што можете да бидете сигурни дека целиот процес е 100% безбеден и безбеден и дека ја почитуваме вашата приватност. Ние веќе им помогнавме на повеќе од 100.000 бизниси да ги зајакнат своите стратегии и перформанси на Google Ads со одлични резултати.

Трансформиравме нешто тешко и одзема многу време, во нешто брзо, лесно и се осмелуваме да кажеме забавно. Theе можете да „играте“ со совети како да е игра, за да можете да достигнете максимален резултат - и рентабилност - уште пред да сфатите. Сè додека учите повеќе да станете помудри и поискусни деловни менаџери во тој процес. Со „ Clever Ads , секогаш ќе знаете што понатаму, бидејќи може да се потпрете на нас за помош во следните чекори.

Нашата визија е дека секој бизнис од која било големина и буџет треба да има пристап до рекламирање на Google. Затоа ја развивме оваа бесплатна Google Ads Audit за мали бизниси, за тие да можат да се натпреваруваат под еднакви услови против поголемите играчи со поширок буџет за маркетинг. Не е важна причината зошто сакате да ги ревидирате вашите кампањи: дали се сомневате дека на вашите кампањи на Google Ads може да им оди подобро или сакате да проверите дали вашата агенција за маркетинг навистина ја прави својата најдобра работа или можеби сте само iousубопитни за тоа дали вашата напорна работа се исплати, Clever Ads е вашата алатка.

Покрај тоа, нашиот тим на експерти е секогаш подготвен да ви помогне, и секогаш можете да контактирате со било какви прашања, загриженост, предлог, или помош можеби ќе треба воhi@cleverads.com

Интегриран пакет на алатки

Друга придобивка од користењето на ревизија на Clever Ads е тоа што можете да пристапите на многу други производи на таблата „ Clever Ads , така што ќе можете да ја комбинирате моќта на Google Ads Audit на Google Ads Audit со други алатки што ќе ви помогнат автоматски да креирате нови типови на кампањи на Google Ads, да генерирате нови банери за вашите бизнис, или најдете нови идеи за клучни зборови меѓу другото. Нашиот пакет се-во-едно алатки на Google Ads е подготвен да ја заврши целата работа додека вие го вложувате вашето време во она што ви е најдобро, водење и управување со вашиот бизнис.

Започнете да ги оптимизирате вашите кампањи на Google Ads

Ние се грижиме за заштита на вашите податоци. Проверете ги нашитеполитика за приватност.

Започнете да ги оптимизирате вашите кампањи на Google Ads

Ние се грижиме за заштита на вашите податоци. Проверете ги нашитеполитика за приватност.

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.