Имајте профитабилни Ads хотел на Google, создадени лесно и брзо - и бесплатно!

Ајде патници најдете вашиот хотел во моментот тие се во потрага за сместување.

Зголемете ја вашата резерви со насочување на висок квалитет сообраќај директно на вашата резервација мотор.

Зголемете ја вашата видливост низ Google со Ads хотел на Google.

Креирај мои хотелски Ads
хотелски ads

Што ќе направи нашиот креатор за Ads хотелот за вас:

Создајте клучни зборови со Google Ads .

Анализирајте ги услугите и понудите на вашиот хотел за да креирате најпривлечни наслови и описи за вашите хотелски Ads .

Постигнете ја публиката со Ads пребарување на Google.

Изберете ги клучните зборови со најдобри перформанси за вашите хотелски Ads , така што тие се појавуваат точен момент кога луѓето го бараат она што го нудите.

Google Ads креирајте транспаренти со Google Ads .

Дизајнирајте професионални рекламни ads за вашиот хотел и привлечете го вниманието и на оние што резервираат и бараат.

Привлечете ја публиката со Ads приказ на Google.

Конфигурирајте ја сегментацијата и таргетирањето на вашите хотелски Ads за да не трошат пари за привлекување високо квалитетен сообраќај.

Зошто треба да креирате хотелски Ads со Clever Ads ?

пораз Otas

Clever Ads ќе ја позиционираат вашата страница надвор од агенциите за патувања преку Интернет, наддавајќи за клучни зборови што ги користат за да се позиционираат. Beе бидете во центарот на вниманието.

Избегнувајте комисии

Заштедете пари со намалување на комисиите што треба да ги платите за резервациите. Ние ќе ги оптимизираме вашите ads со плаќање на поевтини понуди за ЦПЦ и цена за резервација.

Заштедете време

Вие нема да мора да се мачи креирање и дизајнирање банер ads , изборот на клучни зборови и конфигурирање на вашиот таргетирање и наддавање. Ние се грижиме за сето тоа!

Претплата за билтени за Clever Ads за добивање совети за Google Ads

Направено со убов од Clever Ads , врвен партнер на Google

Им помогне на вашиот следен гостин ќе се најде

Креирај мои хотелски Ads

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.