Имајте профитабилни Ads недвижнини на Google создадени лесно и брзо - и бесплатно!

Стави вашиот имот во центарот на вниманието со нејзино рекламирање во мрежата на Google.

Привлечете бесплатни ads кои се заинтересирани за вашите својства додека го зголемуваат вашето присуство на Интернет.

Clever Ads ви помагаат да ги изнајмите или продадете своите имоти побрзо и по ниска цена.

Создадете мои Ads недвижнини на Google
<span class="translation_missing" title="translation missing: mk.real_estate_ads.section1.img_alt">Img Alt</span>

Што ќе направи нашиот креатор на Ads недвижнини на Google за вас:

Создајте клучни зборови со Google Ads .

Создадете прилагодени текстуални ads за рекламирање на вашите својства на резултатите од пребарувачот на Google.

Постигнете ја публиката со Ads пребарување на Google.

Изберете најдобар вршење на клучни зборови врз основа на вашиот сајт и локацијата на вашиот имот.

Google Ads креирајте транспаренти со Google Ads .

Дизајнирајте професионални ads за банер за да ги прикажете вашите својства на голема мрежа на веб-страници преку Интернет.

Привлечете ја публиката со Ads приказ на Google.

Конфигурирајте ја сегментацијата и таргетирањето на Ads недвижнини на Google со цел да ги достигнете вистинските луѓе.

Зошто треба да креирате Ads недвижнини на Google со Clever Ads ?

зголемување на видливоста

Clever Ads ќе ви помогнат да ги позиционирате своите имоти над другите конкуренти во моментот кога луѓето ќе ги бараат.

пониски провизии

Престанете да се потпирате на други платформи кои наплаќаат високи комисии. Ние ќе ги оптимизираме вашите ads додека користите поевтини понуди за ЦПЦ.

Заштедете време

Вие нема да мора да се мачи креирање и дизајнирање банер ads , изборот на клучни зборови и конфигурирање на вашиот таргетирање и наддавање. Ние се грижиме за сето тоа!

Претплата за билтени за Clever Ads за добивање совети за Google Ads

Направено со убов од Clever Ads , врвен партнер на Google

Стигнат до потенцијалните купувачи или станарите во Google

Создадете мои Ads недвижнини на Google

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.