Сите clients' campaigns вашите клиенти се под контрола

Алатки што ви заштедуваат време за да можете да се фокусирате на она што е важно: на your clients.

Најдобрите особини за тимска фокусирани апликации

Добивајте известувања и извештаи во реално време со ефикасноста на кампањата на клиентите.

Ве известуваме за само најважните

Поставете ги и персонализирајте ги notifications да знаете кога ќе се намалат конверзиите или кога треба да ги потрошите трошоците за кампања.

Автоматско Smart Извештаи секој месец

Длабински monthly reports кои прекрасно ги прикажуваат мерилата и растот на кампањите на вашите клиенти.

Сите податоци со еден клик на Google Sheets

Не трошете една секунда на рачно собирање на метриката на вашите клиенти. Лесно и брзо add them to a Google Sheet.

Подобрување на ефикасноста на кампањата на вашите клиенти

Соберете ги сите податоци за Google Sheets , персонализирајте ги предупредувањата за изведба по потреба и добијте месечни паметни извештаи што може да ги испраќаат до вашите клиенти.

Повеќе производи со Clever Ads

Сите алатки, што треба да се зголеми дигитален маркетинг кампањи на вашите клиенти.

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.