Не се постави лимит на вашиот бизнис ... Реклами каде што сакате.

Привлекување на клиенти од било кој дел на светот

Множете се вашите дофат и бизнис свест

Проширете ги вашите продажбата - Фати "Ем сите!

Бидете први што знаете кога нашите Google Ads Преведувачот е нагоре и работи!

Рекламирајте го вашиот бизнис насекаде со овие Google Ads  Преведувач

Clever Ads преведува вашите Google Ads на Google Ads на кој било јазик низ целиот свет бесплатно

1

Изберете ја вашата параметри

Изберете ги Google Ads кампањи што сакате да ги преведете и на кои јазици.

2

Агендата на вашиот буџет

Поединечно поставете го вашиот буџет за секоја од ново преведените Google Ads кампањи.

3

& ете ти!

Поставете ги и активирајте ги вашите нови кампањи на вашите Google Ads сметка!

Освојат нови светови

Clever Ads ќе ви овозможат да достигнете СЕКОЈ, СЕКОГАШ

Ние сме во можност да преведеме какви било Google Ads Пребарувајте кампања на кој било постоечки јазик ширум светот (жал за латинските звучници).

Рекламирајте го вашиот бизнис насекаде и насекаде. Без разлика дали сакате тоа да биде во САД, Кина, Мексико, Русија или сите одеднаш. Небото е граница и изборот е ваш!

Преведете ги кампањите на Google Ads на кој било јазик со Clever Ads
НАСКОРО

Добијте бесплатни преводи на Google Ads превод со преведувач со Clever Ads

Можете да го има последниот збор

Погледнете ги преведените Google Ads кампањи пред да ги поставите на вашите Google Ads сметка и поставете индивидуални дневни буџети за секој од нив.

Бидете во можност да ги прегледате и прилагодите преводите како што сакате за одговара на вашите деловни потреби.

Зошто да користите Clever Ads уникатни Google Ads преведувач?

Ние сме единствена

Ние сме единствена

Clever Ads е една од ретките компании што ќе ви овозможи да ја подигнете деловната свест при продажба на вашите производи или услуги, сите без трошоци. Не дозволувајте некој да ги намали вашите крилја, Каде и да сакате да ги достигнете со превод на вашите реклами, Clever Ads е тука за да ви помогне.

Заштеди пари

Заштеди пари

Дали некој рече бесплатно? Го слушнавте како што треба. Буџетот што ќе го изберете за вашите нови кампањи ќе биде целосно потрошен на вашите Google Ads . Willе плаќате само за клик.

Заштедете време

Заштедете време

Преведувањето на целосни кампањи на Google Ads може да трае часови, па дури и денови за професионален преведувач, можете автоматски да ги преведувате во рок од неколку секунди со Clever Ads .

Преведувач за Clever Ads ви помага да ја зголемите свеста за брендот

Направено со убов од Clever Ads , врвен партнер на Google

Како партнер на Премиер Гугл со над 150.000 ценети клиенти, бидете сигурни дека процесот е 100% безбеден и безбеден.
See Privacy Policy

Бидете први што знаете кога нашите Google Ads Преведувачот е нагоре и работи!

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.