Slack интеграција за Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Конфигурирате вашите сопствени сигнали да ја добијат во разговор

Прием на графикони и индикатори кои се однесуваат на перформансите на вашиот сметки "

Распоред на дневни или неделни извештаи за добивање на вашиот метрика во разговорот

средства slack логото Додај во Slack
slack активата 01

Предности на Clever Ads

Како што ние сакаме да се каже, ќе биде заштеда доволно време да го уживаме тоа утринско кафе те сакам толку многу! ☕

slack интеграција за да заштедите време

Тоа е време сејвер

Може да имате отворено едно јазиче помалку, што заштедува време со гледање на најважните Google Ads , Bing Ads & Facebook Ads на едно место.

slack интеграција за подобрување на вашата продуктивност

Организира вашиот ден на ден задачи подобро

Оваа апликација овозможува да се следи напредокот на кампањите со метрика, графикони и резимеа директно на разговор Slack

Бесплатна апликација Slack

Бесплатно е!

Во споредба со слични алатки на пазарот за кои е потребно плаќање, „ Clever Ads не плаќа такса за да ја користите.

Филтрирајте ги Google Ads , Microsoft Ads и Facebook Ads кои ве интересираат најмногу и добијте мерила и графикони на нивната изведба.

Пристап до вашите сопствени табла

Добијте пристап до сопствената контролна табла и прилагодете го начинот на кој сакате да ги добивате мерилата преку Slack . Филтрирајте ја сметката за рекламирање што ве интересира најмногу и закажете ги своите извештаи .

средства slack логото Додај во Slack
Добијте табла за филтрирање на Google Ads  сметки и закажете ги вашите извештаи.

Зошто да ја инсталирате апликацијата Clever Ads Slack

метрика

Важните метрика што се однесуваат на Google Ads , Microsoft Advertising и Facebook Ads, како што се впечатоци, конверзии, кликови и повеќе, ќе бидат достапни директно на Slack .

графикони

Прашај за графикон за да ја видите еволуцијата на вашиот склопот на метрички систем (впечатоци, цена, конверзии, итн) на вашиот избрани рекламирање сметки. Како што вели поговорката, слика вреди илјада зборови.

планирани извештаи

Ја добиете вашата резиме метрика дневно / неделно на вашиот склопот на канал да ги објават за вашиот тим или да ги чуваат за себе со избирање на опцијата за директна порака.

совети

Побарајте совети за тоа како да ја подобрите вашата Google Ads или Facebook Ads преку едноставни пораки. Beе можеме да предложиме работи како додавање на друг вид кампања, прилагодување на буџетот за кампања или измена на целта на кампањата.

Slack метрика Slack маркетинг Распоред за добивање извештај на Google Ads Slack Добијте совети за сметката на Google Ads Slack

Како да започнете?

Само за една минута, можете да ја додадете Clever Ads Slack на вашата сметка

средства slack логото Додај во Slack

Само 4 чекори

1

Инсталирајте ја апликацијата

Додадете ја апликацијата Clever Ads Slack со кликнување на копчето „Додај во Slack “.

2

Влезете во вашиот профил рекламодателите

Најавете се со вашиот Google, Microsoft, и / или Фејсбук профил поврзани со рекламирање на вашата сметка.

3

Изберете вашиот профил

Одберете ја саканата сметка и да се префрлате помеѓу вашиот неколку сметки во секое време.

4

Направи го извлече максимумот од апликацијата

Започнете да добивате извештаи барајќи го вашиот Slack бот за резимеа, графикони, итн.

Направено со убов од Clever Ads , врвен партнер на Google

Како партнер на Премиер Гугл со над 150.000 ценети клиенти, бидете сигурни дека процесот е 100% безбеден и безбеден.
See Privacy Policy

Имајте ги вашите Ads банер на Google создадени или генерирани со креаторот на банер за Clever Ads .

Ќе биде во добра фирма

средства брендови херој испорака
средства брендови десетобој
бренд средствата реагира
средства брендови Voi
брендови средства cabify
средства брендови ККТ игри

Freaking надвор за прашања?

Ако имате прашање на кое не е одговорено подолу, можете да ни напишете на assistant@cleverads.com

Што значи овој стан го прават токму?

Целта на оваа апликација е да ви го олесни животот малку и како што сакаме „да ви заштедиме доволно време за да уживате во тоа утринско кафе што толку многу го сакате“. Откако ќе ја поврзете Google Ads која сакате да работите, можете да започнете да примате метрички вредности и графикони директно на вашиот разговор Slack или Microsoft Teams со едноставно испраќање пораки до ботот. На овој начин, заштедувате дел од вашето драгоцено време бидејќи нема да мора да го внесувате вашиот Google Ads секој ден.
Некои од одличните карактеристики што ги нуди апликацијата се:

  • Метрики и графикони : Важните метрики и графикони што се однесуваат на работата на вашите Google Ads , како што се впечатоци, конверзии, кликови и многу повеќе, ќе ви бидат достапни директно на вашиот разговор.
  • Закажани извештаи : Добивајте ги вашите мерења дневно или неделно на преферираниот канал за да ги направите јавни за вашиот тим или чувајте ги за себе со избирање на опцијата за директна порака.
  • Совети : Побарајте совети за тоа како да ја подобрите Google Ads преку едноставни пораки. Beе можеме да предложиме работи како додавање на друг вид кампања, прилагодување на буџетот за кампања или измена на целта на кампањата.
  • НАскоро сигнали : Почувствувајте се посигурно со вашите сметки на Google Ads Clever Ads ќе ве извести доколку се случи нешто невообичаено на вашата сметка.

Која е цената?

Во стан е 100% бесплатен!

Зошто треба да ги поврзам моите Google Ads сметка?

За да може апликацијата да работи правилно, потребни и се податоци од вашата сметка на Google Ads За безбедносни цели, Google не дозволува никој стандардно да ги гледа вашите метрички вредности, затоа ни треба ваша дозвола. Потребно ни е најниско ниво на пристап до вашата Google Ads која се нарекува „Управувајте со вашите Adwords “. Ова е единствениот вид дозвола што треба да ни дозволиме само да ги провериме вашите мерила и да генерираме графикони и резимеа.

Дали е безбедно да се поврзат моите Google Ads сметка?

100% е безбедно! Clever Ads се Премиер партнер на Google. За да ја постигнеме оваа титула, ние мора да ги исполниме највисоките стандарди и критериуми на Google. Различните производи што ги развивме со текот на годините воспоставија силна репутација кај 150.000 бизниси.

Како се моите податоци се чуваат безбедно?

Откако ќе се најавите на вашата сметка на Google, ние зачувуваме токен за пристап во нашата шифрирана база на податоци. Клучот го користи само нашиот Clever PPC API и никогаш не го споделува со Microsoft Teams Slack или Microsoft. Кога ќе ги добиеме релевантните податоци од Google Ads , ги претвораме во форматирана Slack или Microsoft Teams и ги испраќаме на истиот разговор во кој напишавте команда.

Секоја порака, без оглед дали е внатрешна или со Google, Slack или Microsoft Teams е шифрирана со TLS 1.2 (Security Layer Security). Ние пристапуваме само до страниците со протоколот HTTPS. Од нашиот крај, можеме да пристапиме само до вашите Google Ads бидејќи вие ни дадовте дозвола за тоа. Во никој случај не смееме да добиеме задржување на податоци надвор од наведените параметри.

Дали имате било какви проблеми со користење на оваа апликација?

Можете да контактирате со испраќање е-пошта до assistant@cleverads.com или со едноставно пополнување на следниот формулар:

извичник илустрација за slack

Имаат куки

Clever Ads користат технологија како што се колачиња за подобрување на вашето искуство, персонализирање на содржини и реклами, обезбедување на одлики на социјалните медиуми и анализирање на нашиот сообраќај. Кликнете подолу за да се согласите со употребата на оваа технологија на нашата веб-страница - и не грижете се, Ние ги почитуваме вашата приватност.