Digital juaj Marketing Fushatat në një vend.

Clever Ads Mobile App do t'ju lejojë të shikoni dhe menaxhoni fushatat tuaja reklamuese në internet për Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Microsoft Ads dhe Twitter Ads. Merrni një raport 360º për performancën e fushatës suaj. Ndaloni së kërcyeri nga një platformë në tjetrën, merrni një krahasim të plotë në telefonin tuaj.

Marketingu dixhital dhe platforma e raportimit të reklamave nga Clever Ads .

Ajo që ne kemi ofruar

Metrika e marketingut dixhital që raporton nga Clever Ads .
Lidhni fushatat tuaja të Google Ads

Google Ads

Lidhni fushatat tuaja të Google Ads .
Lidhni fushatat tuaja të Ads Facebook

Ads Facebook
Ads instagram

Lidhni fushatat tuaja të Ads Facebook. Prishës! Ads Instagram do të vijnë së shpejti.
Lidhni fushatat tuaja të Microsoft Ads .

Microsoft Ads

Lidhni fushatat tuaja të Microsoft Ads .
Shikoni fushatat tuaja të ads Twitter.

Ads Twitter

Shikoni fushatat tuaja të ads Twitter.
Me një pamje të pastër dhe user friendly interface si fushatat tuaja janë kryer.

efikasitetit Track

Performanca Track e platformave dixhitale tuaja të marketingut
Performanca Fushata Masa

rezultatet masë

Rezultatet masë bazuar në fushatat e mëparshme.
Rezultatet krahasuar brenda platforma tuaja të ndryshme dixhitale marketingut

përmirësuar fushatat

Përdorni këshilla të personalizuara për të përmirësuar rezultatet tuaja të fushatës.

Raportimi i avancuar

Platformat reklamuese gjithëpërfshirëse që raportojnë nga Clever Ads

Lodhur nga kërcyer nga një platformë në një tjetër?

Shiko të gjitha fushatat tuaja të marketingut dixhitale me teknologjinë tonë kryesor, vetëm ose me krahasimin tonë panel platformë. Ekstrakt të gjitha njohuritë me këshillat tona personalizosh të arritur optimizimin e plotë.

  • Krijimtaria
  • 90%
  • risi
  • 85%
  • thjeshtësi
  • 95%
  • User-friendly interface
  • 90%

Të fituar kontrollin dhe jam optimist rezultate.

Menaxhoni fushatat tuaja me aplikacionin Clever Ads Mobile falas! Instaloni tani për Android dhe iOS.

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.