Digital juaj Marketing Fushatat në një vend.

Clever Ads Mobile App është në thelb një menaxher reklamash për biznesin tuaj. Kjo do t'ju lejojë të shihni dhe menaxhoni fushatat tuaja reklamuese në internet për Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Microsoft Ads dhe Twitter Ads. Merrni një raport 360º për performancën e fushatës suaj. Ndaloni së kërcyeri nga një platformë në tjetrën, merrni një krahasim të plotë në telefonin tuaj. Menaxhimi i reklamave sikur nuk e keni parë kurrë më parë!

Marketingu dixhital dhe platforma e raportimit të reklamave nga Clever Ads .

Ajo që ne kemi ofruar

Metrika e marketingut dixhital që raporton nga Clever Ads .
Shikoni Google Ads dhe përmirësoni ato!

Google Ads

Shikoni Google Ads dhe përmirësoni ato!
Performanca e fushatave tuaja të ads sociale për të dy platformat!

Ads Facebook
Ads instagram

Performanca e fushatave tuaja të ads sociale për të dy platformat!
Shikoni performancën tuaj të Microsoft Ads dhe përmirësojeni atë!

Microsoft Ads

Shikoni performancën tuaj të Microsoft Ads dhe përmirësojeni atë!
Shikoni fushatat tuaja të ads Twitter.

Ads Twitter

Shikoni fushatat tuaja të ads Twitter.
Me një pamje të pastër dhe user friendly interface si fushatat tuaja janë kryer.

efikasitetit Track

Performanca Track e platformave dixhitale tuaja të marketingut
Performanca Fushata Masa

rezultatet masë

Rezultatet masë bazuar në fushatat e mëparshme.
Rezultatet krahasuar brenda platforma tuaja të ndryshme dixhitale marketingut

përmirësuar fushatat

Përdorni këshilla të personalizuara për të përmirësuar rezultatet tuaja të fushatës.

Raportimi i menaxherit të avancuar të Ads

Platformat reklamuese gjithëpërfshirëse që raportojnë nga Clever Ads

Lodhur nga kërcyer nga një platformë në një tjetër?

Shikoni të gjitha fushatat tuaja të marketingut dixhital me teknologjinë tonë kryesore, vetëm ose me krahasimin e panelit tonë të platformës. Nxirrni të gjitha njohuritë me këshillat tona të personalizuara për të arritur optimizmin e plotë. Ads në rastin më të mirë!

  • Krijimtaria
  • 90%
  • risi
  • 85%
  • thjeshtësi
  • 95%
  • User-friendly interface
  • 90%

Më shumë rreth Menaxherit të Clever Ads

Menaxhoni, optimizoni dhe krijoni Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads dhe Twitter Ads në lëvizje.

Ajo që ne ofrojmë për ju dhe biznesin tuaj

Përfitimet, avantazhet dhe tipare kryesore

Jeni lodhur që duhet të hidheni nga një platformë reklamash në tjetrën për të parë dhe analizuar të dhënat tuaja? Menaxhoni fushatat tuaja të Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads dhe Twitter Ads të gjitha në një vend Nuk mund të jetë më e lehtë! Në këtë mënyrë, gjithmonë mund të keni kontroll mbi strategjitë tuaja të reklamimit dhe të matni më mirë rezultatet tuaja duke pasur të gjitha matjet e fushatave tuaja në telefonin tuaj ose në pajisjen tuaj të preferuar, në një skedë të vetme.

Clever Ads reklamave është aplikacioni më i mirë falas (po, e keni lexuar mirë, plotësisht falas) për Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads dhe Microsoft Ads. Krijoni, optimizoni dhe "shtrydhni" maksimumin nga fushatat tuaja reklamuese në internet gjatë lëvizjes dhe Clever Ads Manager. Merrni një audit 360 ° mbi performancën dhe evolucionin e fushatave tuaja për të treguar mënyrën e funksionimit të reklamave tuaja me një krahasim të plotë ndër-platformor. Të gjitha të dhënat tuaja, në një panel të vetëm, ku të doni, ashtu si dëshironi. Mund të bëhet ndonjë më mirë?

Key features ju do të merrni

Check your main metrics (spend, revenue, conversions and CPA, among others) on all advertising platforms where you are present: Google, Facebook, Microsoft, Instagram and Twitter, and be able to compare them easily. Have all your ad data and KPIs organized in fully customizable charts and graphs plotësisht të personalizueshëm, ju zgjidhni atë që dëshironi të shihni, në çdo kohë, kudo. Merrni një pamje të plotë të performancës së fushatave tuaja reklamuese në një vështrim pa pasur nevojë të largoheni nga një vend.

Krijimi i llogarisë Google Ads : Çfarë është ajo? Nuk keni akoma një llogari në Google Ads Nuk ka problem, ne do ta krijojmë atë për ju në disa klikime (po, edhe falas). Dhe ne do të aktivizojmë një Google Ads që ju të filloni reklamat në Google për falas! Deri në 120 dollarë Google Ads kupon FALAS!

Ndërtuesi i Fushatës Google Ads : Siç e përmendëm, ne kujdesemi për krijimin e Google Ads në 4 hapa të thjeshtë, në mënyrë që të filloni reklamat në Google sa hap e mbyll sytë.

Google Ads dhe imituesi i buxhetit : Ende nuk jeni i sigurt nëse doni të filloni reklamat? Gjeni sa do t'ju kushtonte të arrini audiencën tuaj të synuar përmes reklamimit të Google dhe të merrni vendimin e duhur.

Përmirësoni Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads dhe Microsoft Ads me customized tips and tricks për të përmirësuar optimizmin dhe performancën e reklamave tuaja. Menaxheri më i mirë i reklamave në industri, falas dhe i personalizuar.

PRAKTIKAT MË TË MIRA që ne rekomandojmë

Si të përfitoni sa më shumë nga menaxheri Clever Ads

Aplikacioni ynë Google Ads Manager mund të jetë fushata juaj e re e marketingut në internet dhe partneri juaj i reklamave. Lidhni sa më shumë platforma reklamash që dëshironi të keni një shikueshmëri totale mbi reklamën tuaj dhe strategjinë tuaj të marketingut dixhital: Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads dhe Microsoft Ads të gjitha nën një skedë, të kontrolluara plotësisht në një panel të plotë të personalizuar . Dhe mos harroni, FALAS!

Krahasoni performancën tuaj midis platformave të ndryshme të reklamave dhe balance your budget and spend based on your campaign performance . A Google Ads më shumë shndërrime sesa Facebook Ads? A raporton Instagram Ads CPA më të lartë se Microsoft Ads? Cilat fushata po performojnë më mirë për t'i dhënë atyre një shtytje? A duhet të ndaloj ndonjë sepse nuk po performojnë mirë?

Rritni strategjinë dhe shitjet tuaja duke ndërtuar Google Ads dhe fushatat që mungojnë me këshillat dhe grafikët tanë të personalizuar. Zbuloni audienca të reja dhe klientë të mundshëm që nuk i keni menduar dhe i keni arritur përmes internetit, me ndihmën tonë nuk do të jetë aq e vështirë. Për më tepër, përfitoni nga sinjalizimet tona dhe mos harroni asgjë që ndodh në fushatat dhe reklamat tuaja. Me këto alarme do të keni një vështrim mbi të gjitha ngjarjet e mundshme të paparashikuara dhe nëse diçka e pazakontë ndodh në fushatat tuaja ... Sinjalizimet tona do t'ju paralajmërojnë!

Mbajini fushatat tuaja reklamuese të azhurnuara dhe të azhurnuara duke zbatuar këshillat dhe rekomandimet e Menaxherit Ads Shmangni humbjen e buxhetit tuaj të reklamave., Kurseni kohë dhe para dhe fitoni qetësi.

Ads : fushatat tuaja i bëjmë FALAS

Nuk keni një llogari në Google Ads Nuk e di nga të filloj? Nëse keni dyshime të këtij lloji dhe / ose buxheti juaj është i kufizuar ... Menaxheri ynë i Reklamave dhe mjetet e tjera janë krijuar për ju, thjesht shikojeni! Ne duam t'ju ndihmojmë me ekspertizën tonë në fushatat e Google, duke krijuar dhe optimizuar ato (plotësisht falas) për ju.

Me ndihmën tonë ju mund të krijoni fushatat Google Ads Clever Ads Manager automatikisht dhe në përputhje me të gjitha standardet e Google. Thjesht kaloni një proces me 4 hapa, ku ne do t'ju bëjmë disa pyetje: biznesin tuaj, llogarinë tuaj, informacion në lidhje me audiencën tuaj të synuar, ofertat tuaja, shërbimet dhe buxhetin ditor që dëshironi të shpenzoni në reklamat tuaja ... Dhe jashtë nesh shko!

Ndërtuesi ynë i reklamave është 100% falas dhe buxheti që ju zgjidhni do të shpenzohet tërësisht në klikimet që merrni nga shfaqja e ads tuaja në Google, ne nuk mbajmë asnjë qindarkë. Përveç kësaj, nëse jeni i ri në Google Ads , ne gjithashtu kemi një zbritje fillestare prej 120 USD (në varësi të monedhës së vendit tuaj) që do të aktivizohet si një kod promovues në llogarinë tuaj kështu që të mund të filloni reklamat në Google falas. Asnjë hile dhe 100% e sigurt! Ne jemi një partner kryesor i Google, kështu që nuk do të shqetësoheni për asgjë, ne premtojmë. Dhe nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, gjithmonë mund të na kontaktoni dhe Google Ads (menaxherët tanë të llogarisë) do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë dhe t'ju ndihmojnë me gjithçka që ju nevojitet.

Bëni fushatat tuaja të Google Ads Clever Ads Manager. Ju do të kaloni nëpër një proces me 3 hapa ku do t'ju pyesim për audiencën që dëshironi të synoni, ofertat tuaja, shërbimet dhe buxhetin ditor që dëshironi të shpenzoni në reklamat tuaja.

Krijuesi ynë i ads është 100% falas dhe buxheti juaj i zgjedhur do të shpenzohet plotësisht për klikimet që merrni kur shfaqni ads tuaja në Google. Nëse jeni i ri në Google Ads , Clever Ads do të aktivizojë gjithashtu një kod promo në llogarinë tuaj kështu që ju të filloni reklamat në Google falas.

Optimizimi i Ads

Clever Ads ju tregon saktësisht se çfarë mungon ose nën-funksionon në Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads dhe Microsoft Ads.

Ju gjithashtu do të merrni këshilla të gatshme për përdorim se çfarë duhet të bëni për të përmirësuar performancën tuaj në platformat e ndryshme të reklamave. Clever Ads ju ndihmon të rrisni performancën tuaj me vetëm një klikim.

Më shumë rreth Menaxherit të Clever Ads

Menaxhoni, optimizoni dhe krijoni Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads dhe Twitter Ads në lëvizje.

Ajo që ne ofrojmë për ju dhe biznesin tuaj

Përfitimet, avantazhet dhe tipare kryesore

Jeni lodhur që duhet të hidheni nga një platformë reklamash në tjetrën për të parë dhe analizuar të dhënat tuaja? Menaxhoni fushatat tuaja të Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads dhe Twitter Ads të gjitha në një vend Nuk mund të jetë më e lehtë! Në këtë mënyrë, gjithmonë mund të keni kontroll mbi strategjitë tuaja të reklamimit dhe të matni më mirë rezultatet tuaja duke pasur të gjitha matjet e fushatave tuaja në telefonin tuaj ose në pajisjen tuaj të preferuar, në një skedë të vetme.

Clever Ads reklamave është aplikacioni më i mirë falas (po, e keni lexuar mirë, plotësisht falas) për Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads dhe Microsoft Ads. Krijoni, optimizoni dhe "shtrydhni" maksimumin nga fushatat tuaja reklamuese në internet gjatë lëvizjes dhe Clever Ads Manager. Merrni një audit 360 ° mbi performancën dhe evolucionin e fushatave tuaja për të treguar mënyrën e funksionimit të reklamave tuaja me një krahasim të plotë ndër-platformor. Të gjitha të dhënat tuaja, në një panel të vetëm, ku të doni, ashtu si dëshironi. Mund të bëhet ndonjë më mirë?

Key features ju do të merrni

Check your main metrics (spend, revenue, conversions and CPA, among others) on all advertising platforms where you are present: Google, Facebook, Microsoft, Instagram and Twitter, and be able to compare them easily. Have all your ad data and KPIs organized in fully customizable charts and graphs plotësisht të personalizueshëm, ju zgjidhni atë që dëshironi të shihni, në çdo kohë, kudo. Merrni një pamje të plotë të performancës së fushatave tuaja reklamuese në një vështrim pa pasur nevojë të largoheni nga një vend.

Krijimi i llogarisë Google Ads : Çfarë është ajo? Nuk keni akoma një llogari në Google Ads Nuk ka problem, ne do ta krijojmë atë për ju në disa klikime (po, edhe falas). Dhe ne do të aktivizojmë një Google Ads që ju të filloni reklamat në Google për falas! Deri në 120 dollarë Google Ads kupon FALAS!

Ndërtuesi i Fushatës Google Ads : Siç e përmendëm, ne kujdesemi për krijimin e Google Ads në 4 hapa të thjeshtë, në mënyrë që të filloni reklamat në Google sa hap e mbyll sytë.

Google Ads dhe imituesi i buxhetit : Ende nuk jeni i sigurt nëse doni të filloni reklamat? Gjeni sa do t'ju kushtonte të arrini audiencën tuaj të synuar përmes reklamimit të Google dhe të merrni vendimin e duhur.

Përmirësoni Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads dhe Microsoft Ads me customized tips and tricks për të përmirësuar optimizmin dhe performancën e reklamave tuaja. Menaxheri më i mirë i reklamave në industri, falas dhe i personalizuar.

PRAKTIKAT MË TË MIRA që ne rekomandojmë

Si të përfitoni sa më shumë nga menaxheri Clever Ads

Aplikacioni ynë Google Ads Manager mund të jetë fushata juaj e re e marketingut në internet dhe partneri juaj i reklamave. Lidhni sa më shumë platforma reklamash që dëshironi të keni një shikueshmëri totale mbi reklamën tuaj dhe strategjinë tuaj të marketingut dixhital: Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads dhe Microsoft Ads të gjitha nën një skedë, të kontrolluara plotësisht në një panel të plotë të personalizuar . Dhe mos harroni, FALAS!

Krahasoni performancën tuaj midis platformave të ndryshme të reklamave dhe balance your budget and spend based on your campaign performance . A Google Ads më shumë shndërrime sesa Facebook Ads? A raporton Instagram Ads CPA më të lartë se Microsoft Ads? Cilat fushata po performojnë më mirë për t'i dhënë atyre një shtytje? A duhet të ndaloj ndonjë sepse nuk po performojnë mirë?

Rritni strategjinë dhe shitjet tuaja duke ndërtuar Google Ads dhe fushatat që mungojnë me këshillat dhe grafikët tanë të personalizuar. Zbuloni audienca të reja dhe klientë të mundshëm që nuk i keni menduar dhe i keni arritur përmes internetit, me ndihmën tonë nuk do të jetë aq e vështirë. Për më tepër, përfitoni nga sinjalizimet tona dhe mos harroni asgjë që ndodh në fushatat dhe reklamat tuaja. Me këto alarme do të keni një vështrim mbi të gjitha ngjarjet e mundshme të paparashikuara dhe nëse diçka e pazakontë ndodh në fushatat tuaja ... Sinjalizimet tona do t'ju paralajmërojnë!

Mbajini fushatat tuaja reklamuese të azhurnuara dhe të azhurnuara duke zbatuar këshillat dhe rekomandimet e Menaxherit Ads Shmangni humbjen e buxhetit tuaj të reklamave., Kurseni kohë dhe para dhe fitoni qetësi.

Ads : fushatat tuaja i bëjmë FALAS

Nuk keni një llogari në Google Ads Nuk e di nga të filloj? Nëse keni dyshime të këtij lloji dhe / ose buxheti juaj është i kufizuar ... Menaxheri ynë i Reklamave dhe mjetet e tjera janë krijuar për ju, thjesht shikojeni! Ne duam t'ju ndihmojmë me ekspertizën tonë në fushatat e Google, duke krijuar dhe optimizuar ato (plotësisht falas) për ju.

Me ndihmën tonë ju mund të krijoni fushatat Google Ads Clever Ads Manager automatikisht dhe në përputhje me të gjitha standardet e Google. Thjesht kaloni një proces me 4 hapa, ku ne do t'ju bëjmë disa pyetje: biznesin tuaj, llogarinë tuaj, informacion në lidhje me audiencën tuaj të synuar, ofertat tuaja, shërbimet dhe buxhetin ditor që dëshironi të shpenzoni në reklamat tuaja ... Dhe jashtë nesh shko!

Ndërtuesi ynë i reklamave është 100% falas dhe buxheti që ju zgjidhni do të shpenzohet tërësisht në klikimet që merrni nga shfaqja e ads tuaja në Google, ne nuk mbajmë asnjë qindarkë. Përveç kësaj, nëse jeni i ri në Google Ads , ne gjithashtu kemi një zbritje fillestare prej 120 USD (në varësi të monedhës së vendit tuaj) që do të aktivizohet si një kod promovues në llogarinë tuaj kështu që të mund të filloni reklamat në Google falas. Asnjë hile dhe 100% e sigurt! Ne jemi një partner kryesor i Google, kështu që nuk do të shqetësoheni për asgjë, ne premtojmë. Dhe nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, gjithmonë mund të na kontaktoni dhe Google Ads (menaxherët tanë të llogarisë) do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë dhe t'ju ndihmojnë me gjithçka që ju nevojitet.

Bëni fushatat tuaja të Google Ads Clever Ads Manager. Ju do të kaloni nëpër një proces me 3 hapa ku do t'ju pyesim për audiencën që dëshironi të synoni, ofertat tuaja, shërbimet dhe buxhetin ditor që dëshironi të shpenzoni në reklamat tuaja.

Krijuesi ynë i ads është 100% falas dhe buxheti juaj i zgjedhur do të shpenzohet plotësisht për klikimet që merrni kur shfaqni ads tuaja në Google. Nëse jeni i ri në Google Ads , Clever Ads do të aktivizojë gjithashtu një kod promo në llogarinë tuaj kështu që ju të filloni reklamat në Google falas.

Optimizimi i Ads

Clever Ads ju tregon saktësisht se çfarë mungon ose nën-funksionon në Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads dhe Microsoft Ads.

Ju gjithashtu do të merrni këshilla të gatshme për përdorim se çfarë duhet të bëni për të përmirësuar performancën tuaj në platformat e ndryshme të reklamave. Clever Ads ju ndihmon të rrisni performancën tuaj me vetëm një klikim.

Të fituar kontrollin dhe jam optimist rezultate.

Menaxhoni fushatat tuaja me aplikacionin Clever Ads Mobile falas! Instaloni tani për Android dhe iOS.

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.