Merrni braktisjen e fundit të fushatave ads Google Ads Audit Clever

Përmirësoni performancën e fushatës suaj të Google Ads për më pak.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads
Ndërfaqja e Google Ads Audit nga Clever Ads

Merrni braktisjen e fundit të fushatave ads Google Ads Audit Clever

Përmirësoni performancën e fushatës suaj të Google Ads për më pak.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads
Ndërfaqja e Google Ads Audit nga Clever Ads

Vlerësoni fushatat tuaja të Google Ads në vetëm një sekondë.

Në një shkelje syri. Auditimi i Clever Google Ads fushatat tuaja aktive të Google Ads . Tani që keni një pikënisje, vendosni një objektiv.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads
Rezultati i lartë i Google Ads nga kontrolli i Clever Ads
Rezultati i ulët i Google Ads nga kontrolli i Clever Ads
Rezultati mesatar i Google Ads nga kontrolli i Clever Ads

Vlerësoni fushatat tuaja të Google Ads në vetëm një sekondë.

Në një shkelje syri. Auditimi i Clever Google Ads fushatat tuaja aktive të Google Ads . Tani që keni një pikënisje, vendosni një objektiv.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Informatat që ju duhet. Dhe si të përdorin atë.

Auditimi i Clever sugjeron përmirësime për të optimizuar performancën e fushatave tuaja Google Ads përmes këshillave dhe rekomandimeve të gatshme për përdorim. Këto këshilla janë të organizuara në përputhje me ndikimin e tyre të mundshëm në performancën tuaj.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Informatat që ju duhet. Dhe si të përdorin atë.

Auditimi i Clever sugjeron përmirësime për të optimizuar performancën e fushatave tuaja Google Ads përmes këshillave dhe rekomandimeve të gatshme për përdorim. Këto këshilla janë të organizuara në përputhje me ndikimin e tyre të mundshëm në performancën tuaj.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Aplikoni përmirësime në një rubinet.

Auditimi i Clever është krijuar posaçërisht kështu që ju mund të zbatoni individualisht këshilla që ju interesojnë vërtet. Zbatoni vetëm ato që dëshironi. Me një klikim.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Aplikoni përmirësime në një rubinet.

Auditimi i Clever është krijuar posaçërisht kështu që ju mund të zbatoni individualisht këshilla që ju interesojnë vërtet. Zbatoni vetëm ato që dëshironi. Me një klikim.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Permiresimi fushatat tuaja. Vendosni qëllime të reja.

Shikoni herë pas here fushatat tuaja të Google Ads për të parë se cilat këshilla të Auditimit të Clever ju ndihmojnë të përmirësoni performancën tuaj. Derisa të arrini qëllimin tuaj.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Permiresimi fushatat tuaja. Vendosni qëllime të reja.

Shikoni herë pas here fushatat tuaja të Google Ads për të parë se cilat këshilla të Auditimit të Clever ju ndihmojnë të përmirësoni performancën tuaj. Derisa të arrini qëllimin tuaj.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Optimizoni fushatat tuaja të Google Ads kudo.

Përdorni Clever në zyrë, gjatë udhëtimit ose në plazh. Kjo Google Ads është krijuar për të shfaqur bukur në pajisjet mobile dhe tabletët. Tani mund ta përmirësoni Google Ads vetëm me gishtin tuaj.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Optimizoni fushatat tuaja të Google Ads kudo.

Përdorni Clever në zyrë, gjatë udhëtimit ose në plazh. Kjo Google Ads është krijuar për të shfaqur bukur në pajisjet mobile dhe tabletët. Tani mund ta përmirësoni Google Ads vetëm me gishtin tuaj.

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Shkallë fushatat tuaja dhe të rriten përfitimet tuaja.

Sapo të arrini rendimentin tuaj maksimal të fushatave Google Ads , është koha të shkallëzoheni, të rriteni dhe të krijoni më shumë fushata për të arritur audienca të reja. Të gjitha nën kontroll me Auditimin e Clever .

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads

Shkallë fushatat tuaja dhe të rriten përfitimet tuaja.

Sapo të arrini rendimentin tuaj maksimal të fushatave Google Ads , është koha të shkallëzoheni, të rriteni dhe të krijoni më shumë fushata për të arritur audienca të reja. Të gjitha nën kontroll me Auditimin e Clever .

Kontrolloni tani falas fushatat e mia të Google Ads
Rritja e fushatave të Google Ads
Clever Ads ndihmojnë në përmirësimin e performancës suaj të Google Ads

tipar tonë të mirë? përdoruesit tanë.

Në Clever Ads , asgjë nuk ka rëndësi për ne më shumë sesa përdoruesit dhe klientët tanë. Shihni se çfarë po thonë:

"Ky mjet i Google Ads Audit është i lehtë për tu kuptuar dhe përdorur. Gjithashtu, unë mund të zbatoj ndryshimet direkt nga pult, i cili më kursen shumë orë punë. Ajo e përmirësoi ROAS tim në mënyrë eksponenciale!"

"Unë kam një biznes të vogël veshjesh në qytetin tim dhe shitjet e mia në Google Ads janë rritur dukshëm që kur i zgjedh me Clever Ads . Tani e di se çfarë nuk po funksionon në strategjinë time të Google Ads dhe lehtë mund të ndërmarr masa."

"Clever Ads analizuan fushatat e mia të Google Ads menjëherë dhe falas! Ajo që më pëlqen më shumë është se unë mund të përcaktoj me lehtësi se cilat reklama janë më fitimprurëse, kjo më lejon të menaxhoj më mirë të ardhurat e mia."

Filloni të optimizoni fushatat tuaja të Google Ads

Ne kujdesemi për mbrojtjen tuaj të të dhënave. Check out tonë Politika e privatësisë.

Clever Ads është një partner kryesor i Google

Filloni të optimizoni fushatat tuaja të Google Ads

Ne kujdesemi për mbrojtjen tuaj të të dhënave. Check out tonë Politika e privatësisë.

Clever Ads është një partner kryesor i Google

Më shumë rreth auditimit të Clever Ads

Mësoni më shumë rreth mjetit që do t'ju ndihmojë të shtrydhni fushatat tuaja të Google Ads

Cfare ne ofrojme

Karakteristikat dhe Përfitimet

Kontrolli i rinovuar i Google Ads Audit krijuar nga Clever Ads do t'ju tregojë se ku qëndroni dhe sa larg jeni nga të pasurit fushata shumë të optimizuara të Google Ads. Ne menjëherë do të kryejmë një analizë të plotë të fushatave tuaja të Google Ads dhe do t'ju tregojmë se çfarë duhet të përmirësoni për të marrë rezultate më të mira.

Kurseni kohë dhe para

Auditimi i Clever Ads synon t'ju ndihmojë të kurseni para duke ju njoftuar kur po shpenzoni shumë për disa fjalë kyçe, shënjestrimi juaj nuk është i optimizuar, rezultati juaj i cilësisë është i dobët ose ndjekja e konvertimit nuk po funksionon midis shumë çështjeve të tjera.

Kjo gjithashtu do t'ju ndihmojë të përcaktoni mundësitë dhe t'ju sugjerojë të shtoni fjalë kyçe të reja me konvertim të lartë, të përmirësoni vendosjet tuaja, të krijoni lloje të reja fushate ose madje të plotësoni ads tuaja me më shumë shtesa. Ndaloni humbjen e orëve të kohës suaj duke rishikuar fushatat tuaja dhe grupet e reklamave për të marrë ato rezultate më të mira. Vendosni një qëllim dhe ne do t'ju tregojmë se si të arrini atje.

Marrë rolin udhëheqës në një klik të vetëm

Google Ads Audit ynë i Google Ads Audit ju lejon të zbatoni çdo sugjerim automatikisht vetëm me një klikim. Do të jeni në gjendje të rrisni dhe ulni ofertat, të krijoni fushata të reja, reklama dhe shtesa reklamash dhe të azhurnoni synimet tuaja. Të gjitha pa hyrë në ndërfaqen e Google Ads, direkt nga paneli ynë Google Ads Audit kontrollit të Google Ads Audit .

Praktikat më të mira

Si të përfitoni sa më shumë nga Auditimi i Clever Ads

Analiza jonë e Google Ads thjesht mund të jetë shoqëruesi juaj i ri i reklamave. Merrni këtë Google Ads me vete në xhep, në mënyrë që fushatat tuaja t’i keni gjithmonë nën kontroll. Siç mund ta dini, Google Ads nuk është një detyrë e vetme, ju duhet të krijoni një rutinë rreth saj dhe gjithmonë të mbani vëmendjen e performancës së fushatave tuaja. Google rekomandon të kryeni një Google Ads paktën një ose dy herë në muaj.

Duhet-bërë optimization mujore

Me Auditimin tonë të fuqishëm të Google Ads Audit , nuk do të duhet as të mbani mend ta bëni. Ne do t'ju kujtojmë që të kryeni një analizë të Google Ads në mënyrë periodike, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të hyni në platformë dhe të bëni një analizë të re të Google Ads me një klikim. Pastaj do të merrni një listë të plotë të këshillave dhe sugjerimeve të Google Ads të organizuara në përputhje me ndikimin e mundshëm që do të kenë në fushatat tuaja. Ne ju rekomandojmë që së pari të rishikoni këshillat me ndikim të lartë dhe pastaj pasi të keni zbatuar ato që ju pëlqen, shkoni për ato me ndikim të mesëm dhe të ulët.

Në secilën kartë tip, do të gjeni një rekomandim të shpjeguar me informacion të zgjeruar në lidhje me të, në mënyrë që të optimizoni fushatat tuaja ndërsa mësoni më shumë rreth kësaj teme. Ne duam t'ju udhëzojmë ndërkohë që bëheni ekspert i Google Ads . Shumica e këshillave janë gati për t'u përdorur që do të thotë që ju do të jeni në gjendje t'i zbatoni ato thjesht duke klikuar një buton.

Herën tjetër kur kryeni një Google Ads Audit nuk do të keni vetëm këshilla të reja për të përmirësuar fushatat tuaja, por gjithashtu do të jeni në gjendje të kontrolloni progresin tuaj në krahasim me auditimin e mëparshëm, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për ndikimin që këshillat e zbatuara kishte në fushatat tuaja.

Fushatat tuaja të Google Ads optimizuara duan kohë dhe durim, por jo më nëse e keni këtë Google Ads Audit si partnerin tuaj në krim. Koha është para - kjo është arsyeja pse ne ju ndihmojmë të maksimizoni vlerën e kohës tuaj, si dhe kthimin në çdo dollar reklamë të shpenzuar.

Ajo që na bën të ndryshëm

Pse të përdoret kontrolli i Clever Ads ?

Në Clever Ads ne jemi krenarë me Partnerët Kryeministër të Google, kështu që ju mund të jeni të sigurt se i gjithë procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt, dhe se ne respektojmë privatësinë tuaj. Ne tashmë kemi ndihmuar më shumë se 100,000 biznese të rrisin strategjinë dhe performancën e tyre të Google Ads me rezultate të shkëlqyera.

Ne kemi shndërruar diçka të vështirë dhe kohë, në diçka të shpejtë, të lehtë dhe guxojmë të themi argëtim. Ju do të jeni në gjendje të "luani" me këshilla sikur të ishte një lojë, kështu që të mund të arrini rezultatin maksimal - dhe ROI - para se ta kuptoni. Gjithë ndërsa mësoni më shumë të bëheni një menaxher biznesi më i mençur dhe më me përvojë në proces. Me Clever Ads , gjithmonë do të dini se çfarë të bëni më tej pasi mund të mbështeteni tek ne për ndihmë me hapat tuaj të ardhshëm.

Vizioni ynë është që çdo biznes i çdo madhësie dhe buxheti duhet të ketë qasje në reklamat në Google. Kjo është arsyeja pse ne zhvilluam këtë Google Ads Audit falas për bizneset e vogla në mënyrë që ata të mund të konkurrojnë në kushte të barabarta kundër lojtarëve më të mëdhenj me një buxhet më të gjerë të marketingut. Nuk ka rëndësi arsyeja pse doni të kontrolloni fushatat tuaja: nëse dyshoni se fushatat tuaja të Google Ads mund të shkojnë më mirë, ose dëshironi të kontrolloni nëse agjencia juaj e marketingut po bën vërtet punën e saj më të mirë, ose ndoshta jeni thjesht kurioz nëse puna juaj e madhe po ju jep rezultat, Clever Ads është mjeti juaj.

Përveç kësaj, ekipi ynë i ekspertëve është gjithmonë i gatshëm për t'ju ndihmuar, dhe ju gjithmonë mund të kontaktoni me ndonjë pyetje, shqetësim, sugjerim, ose ndihmë ju mund të kenë nevojë nëhi@cleverads.com

komplet të integruar të mjeteve

Një përfitim tjetër i përdorimit të Auditimit të Clever Ads është se ju mund të përdorni shumë produkte të tjera në panelin e Clever Ads , kështu që mund të kombinoni fuqinë e Google Ads Audit me mjete të tjera që do t'ju ndihmojnë të krijoni automatikisht lloje të reja të fushatave të Google Ads, të gjeneroni banderola të reja për biznes, ose gjeni ide të reja për fjalë kyçe ndër të tjera. Paketa jonë gjithçka në një e veglave të Google Ads është e gatshme të bëjë të gjithë punën ndërsa investoni kohën tuaj në atë që jeni më të mirë, drejtimin dhe menaxhimin e biznesit tuaj.

Më shumë rreth auditimit të Clever Ads

Mësoni më shumë rreth mjetit që do t'ju ndihmojë të shtrydhni fushatat tuaja të Google Ads

Cfare ne ofrojme

Karakteristikat dhe Përfitimet

Kontrolli i rinovuar i Google Ads Audit krijuar nga Clever Ads do t'ju tregojë se ku qëndroni dhe sa larg jeni nga të pasurit fushata shumë të optimizuara të Google Ads. Ne menjëherë do të kryejmë një analizë të plotë të fushatave tuaja të Google Ads dhe do t'ju tregojmë se çfarë duhet të përmirësoni për të marrë rezultate më të mira.

Kurseni kohë dhe para

Auditimi i Clever Ads synon t'ju ndihmojë të kurseni para duke ju njoftuar kur po shpenzoni shumë për disa fjalë kyçe, shënjestrimi juaj nuk është i optimizuar, rezultati juaj i cilësisë është i dobët ose ndjekja e konvertimit nuk po funksionon midis shumë çështjeve të tjera.

Kjo gjithashtu do t'ju ndihmojë të përcaktoni mundësitë dhe t'ju sugjerojë të shtoni fjalë kyçe të reja me konvertim të lartë, të përmirësoni vendosjet tuaja, të krijoni lloje të reja fushate ose madje të plotësoni ads tuaja me më shumë shtesa. Ndaloni humbjen e orëve të kohës suaj duke rishikuar fushatat tuaja dhe grupet e reklamave për të marrë ato rezultate më të mira. Vendosni një qëllim dhe ne do t'ju tregojmë se si të arrini atje.

Marrë rolin udhëheqës në një klik të vetëm

Google Ads Audit ynë i Google Ads Audit ju lejon të zbatoni çdo sugjerim automatikisht vetëm me një klikim. Do të jeni në gjendje të rrisni dhe ulni ofertat, të krijoni fushata të reja, reklama dhe shtesa reklamash dhe të azhurnoni synimet tuaja. Të gjitha pa hyrë në ndërfaqen e Google Ads, direkt nga paneli ynë Google Ads Audit kontrollit të Google Ads Audit .

Praktikat më të mira

Si të përfitoni sa më shumë nga Auditimi i Clever Ads

Analiza jonë e Google Ads thjesht mund të jetë shoqëruesi juaj i ri i reklamave. Merrni këtë Google Ads me vete në xhep, në mënyrë që fushatat tuaja t’i keni gjithmonë nën kontroll. Siç mund ta dini, Google Ads nuk është një detyrë e vetme, ju duhet të krijoni një rutinë rreth saj dhe gjithmonë të mbani vëmendjen e performancës së fushatave tuaja. Google rekomandon të kryeni një Google Ads paktën një ose dy herë në muaj.

Duhet-bërë optimization mujore

Me Auditimin tonë të fuqishëm të Google Ads Audit , nuk do të duhet as të mbani mend ta bëni. Ne do t'ju kujtojmë që të kryeni një analizë të Google Ads në mënyrë periodike, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të hyni në platformë dhe të bëni një analizë të re të Google Ads me një klikim. Pastaj do të merrni një listë të plotë të këshillave dhe sugjerimeve të Google Ads të organizuara në përputhje me ndikimin e mundshëm që do të kenë në fushatat tuaja. Ne ju rekomandojmë që së pari të rishikoni këshillat me ndikim të lartë dhe pastaj pasi të keni zbatuar ato që ju pëlqen, shkoni për ato me ndikim të mesëm dhe të ulët.

Në secilën kartë tip, do të gjeni një rekomandim të shpjeguar me informacion të zgjeruar në lidhje me të, në mënyrë që të optimizoni fushatat tuaja ndërsa mësoni më shumë rreth kësaj teme. Ne duam t'ju udhëzojmë ndërkohë që bëheni ekspert i Google Ads . Shumica e këshillave janë gati për t'u përdorur që do të thotë që ju do të jeni në gjendje t'i zbatoni ato thjesht duke klikuar një buton.

Herën tjetër kur kryeni një Google Ads Audit nuk do të keni vetëm këshilla të reja për të përmirësuar fushatat tuaja, por gjithashtu do të jeni në gjendje të kontrolloni progresin tuaj në krahasim me auditimin e mëparshëm, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për ndikimin që këshillat e zbatuara kishte në fushatat tuaja.

Fushatat tuaja të Google Ads optimizuara duan kohë dhe durim, por jo më nëse e keni këtë Google Ads Audit si partnerin tuaj në krim. Koha është para - kjo është arsyeja pse ne ju ndihmojmë të maksimizoni vlerën e kohës tuaj, si dhe kthimin në çdo dollar reklamë të shpenzuar.

Ajo që na bën të ndryshëm

Pse të përdoret kontrolli i Clever Ads ?

Në Clever Ads ne jemi krenarë me Partnerët Kryeministër të Google, kështu që ju mund të jeni të sigurt se i gjithë procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt, dhe se ne respektojmë privatësinë tuaj. Ne tashmë kemi ndihmuar më shumë se 100,000 biznese të rrisin strategjinë dhe performancën e tyre të Google Ads me rezultate të shkëlqyera.

Ne kemi shndërruar diçka të vështirë dhe kohë, në diçka të shpejtë, të lehtë dhe guxojmë të themi argëtim. Ju do të jeni në gjendje të "luani" me këshilla sikur të ishte një lojë, kështu që të mund të arrini rezultatin maksimal - dhe ROI - para se ta kuptoni. Gjithë ndërsa mësoni më shumë të bëheni një menaxher biznesi më i mençur dhe më me përvojë në proces. Me Clever Ads , gjithmonë do të dini se çfarë të bëni më tej pasi mund të mbështeteni tek ne për ndihmë me hapat tuaj të ardhshëm.

Vizioni ynë është që çdo biznes i çdo madhësie dhe buxheti duhet të ketë qasje në reklamat në Google. Kjo është arsyeja pse ne zhvilluam këtë Google Ads Audit falas për bizneset e vogla në mënyrë që ata të mund të konkurrojnë në kushte të barabarta kundër lojtarëve më të mëdhenj me një buxhet më të gjerë të marketingut. Nuk ka rëndësi arsyeja pse doni të kontrolloni fushatat tuaja: nëse dyshoni se fushatat tuaja të Google Ads mund të shkojnë më mirë, ose dëshironi të kontrolloni nëse agjencia juaj e marketingut po bën vërtet punën e saj më të mirë, ose ndoshta jeni thjesht kurioz nëse puna juaj e madhe po ju jep rezultat, Clever Ads është mjeti juaj.

Përveç kësaj, ekipi ynë i ekspertëve është gjithmonë i gatshëm për t'ju ndihmuar, dhe ju gjithmonë mund të kontaktoni me ndonjë pyetje, shqetësim, sugjerim, ose ndihmë ju mund të kenë nevojë nëhi@cleverads.com

komplet të integruar të mjeteve

Një përfitim tjetër i përdorimit të Auditimit të Clever Ads është se ju mund të përdorni shumë produkte të tjera në panelin e Clever Ads , kështu që mund të kombinoni fuqinë e Google Ads Audit me mjete të tjera që do t'ju ndihmojnë të krijoni automatikisht lloje të reja të fushatave të Google Ads, të gjeneroni banderola të reja për biznes, ose gjeni ide të reja për fjalë kyçe ndër të tjera. Paketa jonë gjithçka në një e veglave të Google Ads është e gatshme të bëjë të gjithë punën ndërsa investoni kohën tuaj në atë që jeni më të mirë, drejtimin dhe menaxhimin e biznesit tuaj.

Filloni të optimizoni fushatat tuaja të Google Ads

Ne kujdesemi për mbrojtjen tuaj të të dhënave. Check out tonëPolitika e privatësisë.

Filloni të optimizoni fushatat tuaja të Google Ads

Ne kujdesemi për mbrojtjen tuaj të të dhënave. Check out tonëPolitika e privatësisë.

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.