A nuk e vendosur kufij për biznesin tuaj ... reklamuar kudo që dëshironi.

Të tërhequr klientët nga çdo pjesë të botës

Multiply arrijë të dhe të biznesit tuaj vetëdijes

Expand shitjet e tuaja - catch 'em all!

Bëhuni të parët që dini kur Google Ads tonë Google Ads Përkthyesi është ngritur dhe funksionon!

Reklamoni biznesin tuaj kudo me këtë Google Ads  përkthyes

Clever Ads përkthen Google Ads tuaj në çdo gjuhë në mbarë botën falas

1

Zgjidhni preferencat tuaja

Zgjidhni Google Ads fushata që dëshironi të përktheni dhe në cilat gjuhë.

2

Zgjidhni buxhetin tuaj të përditshme

Vendosni individualisht buxhetin tuaj për secilën prej Google Ads përkthyera rishtas Google Ads fushatave.

3

Dhe ju shkoni atje!

Bëni dhe funksionojnë fushatat tuaja të reja në Google Ads Llogaria!

Conquer botëve të reja

Clever Ads do t'ju lejojnë të arrini NDONJ,, ,DO GJITHA

Ne jemi në gjendje të përkthejmë çdo Google Ads Kërkoni fushatë në çdo gjuhë ekzistuese në të gjithë botën (me keqardhje për folësit Latin).

Reklamoni biznesin tuaj kudo dhe kudo. Pavarësisht nëse dëshironi që ajo të jetë në SH.B.A., Kinë, Meksikë, Rusi, ose të gjitha ato menjëherë. Qielli është kufiri dhe zgjedhja është e juaja!

Përkthejeni fushatat e Google Ads në çdo gjuhë me Clever Ads
VJEN SË SHPEJTI

Merrni përkthime falas të Google Ads me Translator Clever Ads

Ju keni fjalën e fundit

Shikoni në Google Ads tuaj të përkthyer Google Ads fushata përpara se t'i ngarkoni ato në Google Ads llogarit dhe cakto buxhetet ditore individuale për secilin prej tyre.

Jetë në gjendje të rishikoni dhe rregulloni përkthimet ashtu siç dëshironi për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj.

Pse të përdorni përkthyesin unik të Google Ads Clever Ads ?

Ne jemi unik

Ne jemi unik

Clever Ads është një nga kompanitë e pakta që do t'ju lejojë të rritni vetëdijen e biznesit tuaj ndërsa shesni produkte ose shërbime, pa asnjë kosto. Mos lejoni që dikush të prerë krahët tuaj, Kudo që dëshironi të arrini duke përkthyer reklamat tuaja, Clever Ads është këtu për t'ju ndihmuar.

Kurse para

Kurse para

A thua dikush falas? E keni dëgjuar të drejtë. Buxheti që ju zgjidhni për fushatat tuaja të reja do të shpenzohet plotësisht në Google Ads tuaj Google Ads . Ju do të paguani vetëm për një klik.

Save Time

Save Time

Përkthimi i fushatave të plota të Google Ads mund të zgjasë orë ose madje ditë për një përkthyes profesional, mund t'i bëni që ato të përkthehen automatikisht brenda sekondave me Clever Ads .

Përkthyes i Clever Ads ju ndihmon të rritni vetëdijen tuaj për markën

Krijuar me dashuri nga Clever Ads , një partner kryesor i Google

Si një partner kryesor i Google me mbi 150,000 klientë të vlerësuar, sigurohuni që procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt.
Shikoni Politikën e Privatësisë

Bëhuni të parët që dini kur Google Ads tonë Google Ads Përkthyesi është ngritur dhe funksionon!

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.