Ton e njerëzve janë duke bërë kërkime Google tani

A mund të gjeni ju?

Gjej fjalë kyçe të drejtë

Filloni të shtypni për të gjetur fjalë kyçe të mirë. Zbuloni tendencat e reja:

Filter rezultatet tuaja.
Zbuloni mundësi të përsosur.

filtrimin dhe planifikimit Mjetet tona të fuqishme ju lejon të intuitive dhe të shpejt të zbuluar mundësitë fjalen ju jeni të interesuar të vërtetë në. Me të gjitha-në-një Keyword Planifikues tonë ju nuk do të duhet ndonjë mjet tjetër për të kryer një hulumtim të plotë fjalen.

Krijo listat fjalen dhe për të marrë të fundit largohen nga pushtetit të tyre.

Ruani dhe gruponi fjalët tuaja në lista, në mënyrë që t'i menaxhoni ato në çdo kohë në Clever Ads Keyword Planner. Do të jeni në gjendje të krijoni lista të reja nga e para, t'i azhurnoni dhe t'i bashkoni ato ose të transferoni fjalë kyçe nga një listë në tjetrën.

Kërkoni për fjalët kyçe të duhura me Clever Ads Keyword Planner

Kërko për fjalë kyçe të drejtë për biznesin tuaj

Zbuloni mijëra fjalë kyçe të reja dhe për të marrë rezultate të sakta nga filtrim kështu që ju të përqëndrohet vetëm në fjalë kyçe që me të vërtetë ju interesojnë. Ju jeni në kontroll.

Krijo listat fjalen me projektues fundit fjalen

Krijo një listë të re ose të plotë listën tuaj ekzistues

Pasi të keni zgjedhur fjalë kyçe tuaj, ju do të jetë në gjendje për të krijuar një listë të re për ta, ose përfshijnë ato në një ekzistues. Menaxhimin e tyre dhe të luajnë me ta si të doni - harrojmë për Excel.

Fjalët kyçe rendisin ngarkimin në Google Ads me planifikuesin e fjalëve Clever Ads

Vendosni fjalët tuaja drejtpërdrejt në fushatat tuaja të Google Ads

Ngarkoni me lehtësi fjalë kyçe nga listat tuaja në fushatat tuaja të Google Ads me një klikim. Gjeni me një shikim fjalët kyçe që ju mungojnë në fushatat tuaja dhe rrisni performancën tuaj.

Zbuloni fjalë kyçe të reja kudo

Planifikuesi i Fjalëve Clever Ads është krijuar posaçërisht për të dhënë energji maksimale nga çdo pajisje. Kështu që mund ta përdorni në çdo kohë dhe kudo.

Gjej fjalë kyçe të drejtë

konkurrentët rrahin me Chrome Extension tonë

Browse konkurrent faqet dhe të zbuloni se cilat fjalë kyçe janë ndihmuar ata të tërheqë trafikun.

Fjala kyçe nga Clever Ads

tipar tonë të mirë? përdoruesit tanë.

Në Clever Ads , asgjë nuk ka rëndësi për ne më shumë sesa përdoruesit dhe klientët tanë. Shihni se çfarë po thonë:

“Unë veçanërisht si zgjatje Chrome ato të zhvilluara, këtë mënyrë unë mund të analizuar faqet e internetit të ngjashme dhe për të marrë ide nga fjalë kyçe që ata përdorin. Unë gjithashtu gëzojnë që unë mund të shkarkoni të gjitha informatat që lidhet me fjalë kyçe për të lira kështu që unë mund të marrin vendime më të mirë dhe më të informuara.”.

“Fjalët kyçe që marr nga Google Keyword Planner janë zakonisht shumë gjenerike dhe jo shumë përshkruese ... kjo është arsyeja pse unë preferoj Clever Ads Toolword Research Tool. Kjo më jep rezultate të plota pasi ata marrin të dhëna nga disa burime, dhe gjithashtu nuk kam nevojë të kem një Google Ads ose të regjistrohem kudo.”

“Sapo kam përfshirë një bandë fjalësh kyçe të reja që kam zbuluar përmes Clever Ads , mund të shoh një rritje të CTR të Google Ads tim. Tani që bëra oferta për fjalët kyçe që po shikon audienca ime, unë ndalova së harxhuari para për tërheqjen e trafikut me cilësi të ulët.”

Keywords janë duke pritur

Ton e njerëzve janë në kërkim për shërbimet tuaja dhe produktet në Google. Zbulojë fjalë kyçe ata janë duke përdorur.

Më shumë rreth Clever Ads Planner Keyword tool FALAS

Njihuni me revolucionare të gjitha-në-një mjet fjalen hulumtim për marketers dhe reklamuesit. Boost strategjinë tuaj SEO tani!

Cfare ne ofrojme

Karakteristikat dhe përfitimet e Planifikues tonë Fjalëkyç

Me këtë mjet SEO, ju do të tërheqni njerëz që janë vërtet të interesuar në biznesin tuaj (produktin ose shërbimet) duke identifikuar fjalët e duhura që klientët tuaj të mundshëm po shkruajnë në shiritin e kërkimit Google. Clever Ads është krijuar për të tejkaluar konkurrencën duke gjeneruar fjalë kyçe me bisht të gjatë që i duhen biznesit tënd për Google Ads për të patur sukses. Një strategji e mirë për SEO është thelbësore që faqja juaj të performojë mirë, dhe SEO nuk është asgjë pa hulumtime të mira të fjalëve kyçe. Le të ju ndihmojmë!

Të marrë rezultate të sakta dhe të dobishme për biznesin tuaj

Mjet ynë fjalen brez pa pagesë do t'ju tregojë të gjitha fjalë kyçe relevante në lidhje me kërkimin tuaj dhe të ju lejojnë për të filtruar ato nga metrics kryesore e reklamave Google. Ju do të merrni rezultate të sakta për të marrin vendime të informuara dhe të zgjedhin më të mirë fjalë kyçe kryejnë për fushatën tuaj. Marrja e marketingut e vendimeve në një biznes pa qenë mirë i informuar dhe duke pasur rezultatet e duhura mund të çojë në performancë të dobët dhe, rrjedhimisht, nuk arritur objektivat tona në kohën e dëshiruar. Me listat fjalen e projektues tonë fjalen ju nuk do të ketë këtë problem dhe kjo është tërësisht falas!

Harrojeni Excel dhe ads

Ne e dimë që trajtimi dhe analizimi i të dhënave në dokumente të mëdha mund t'ju lërë të rraskapitur dhe të zhgënjyer, si dhe të kërkoni shumë kohë dhe burime të investuara në to, duke dhënë rezultate të dobëta. Mos u frikësoni, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Kohërat kur duhej të shkarkonit shumë fjalë kyçe në një ads Excel spre dhe të punonit me të për orë të tëra për t'i filtruar dhe organizuar ato kanë mbaruar. Kryerja e kërkimit cilësor të fjalëve kyçe tani është e lehtë falë mjetit të krijuesit të fjalëve Clever Ads Organizoni listat tuaja të fjalëve kyçe, bashkoni ato, ndani ato ose plotësojini ato direkt nga mjeti ynë. Falas. Nuk ka shtyp të vogël. Mos u frikësoni, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!

SEO dhe MARKETINGU PRAKTIKAT E MIRA

Get filluar dhe për të ndihmuar njerëzit të gjejnë

Jam optimist fushatat tuaja PPC (pay-per-click) dhe për të rritur Roi tuaj (kthimit të investimit) dhe të shitjes duke synuar fjalë kyçe relevante klientët tuaj janë duke kërkuar deri dhe që tashmë punojnë edhe për konkurrentët e juaj. Mos e humbisni një mundësi të vetme kur kryejnë kërkime tuaj fjalen.

Në Clever Ads ne gjithashtu ju ofrojmë informacion të paanshëm duke marrë fjalë kyçe nga disa burime të të dhënave, dhe jo vetëm nga Google. Të dhënat e Planifikuesit të Fjalëve Kyçe të Google shpesh anojnë dhe ne kemi zhvilluar mjetin tonë të gjenerimit të fjalëve kyçe që të mund të bëni hulumtime më të mira të fjalëve kyçe dhe të merrni vendime më të mençura për strategjitë tuaja të blerjes me pagesë.

Filloni reklamat menjëherë

Me Clever Ads Keyword Planner ju nuk mund të menaxhoni vetëm fjalët tuaja dhe listat e fjalëve kyçe në një vend duke e bërë atë edhe më të lehtë dhe të përshtatshëm! Mund t'i ngarkoni gjithashtu në Google Ads dhe në grupet e reklamave direkt nga Clever Ads - të gjitha në një vend! Koha është para dhe ne duam që ju t'i kurseni të dyja duke përdorur mjetin tonë fjalor kyç.

Duhet-bërë optimization fjalen

Mos harroni se praktika më e mirë SEO tip është që ju duhet të kontrolloni periodikisht punën e fjalë kyçe tuaj për të përshtatur për evolucionin e tyre, fjalë kyçe ndaluar që janë underperforming për shkak se ata nuk e interesojnë biznesin tuaj, dhe provë fjalë kyçe të reja që mund të rrisin performancën e fushatës tuaj. Gjithmonë mbani një sy në tendencat fjalen! testimi Keyword është çelësi dhe ne do të jetë i sigurt për të ju kujtoj për të rinovuar fjalë kyçe tuaj për të shmangur shpenzimin e parave të panevojshme në fjalë kyçe underperforming. Me projektues tonë fjalen ju nuk do të humbasë një gjë.

Ajo që na bën të ndryshëm

Mirë se vini në të ardhmen e kërkimit fjalen dhe SEO saktësi

Përvoja jonë në krijimin dhe optimizimin e Google Ads për më shumë se 150,000 kompani na ndihmon të dimë se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme për ju kur zgjedhni fjalë kyçe përkatëse për biznesin tuaj. Ne e dimë se çfarë ju nevojitet! Me Clever Ads , kërkimi i fjalëve kyçe do të jetë shumë më i shpejtë dhe më i lehtë, dhe gjithmonë mund të ktheheni për të azhurnuar dhe menaxhuar listat tuaja të fjalëve. SEO juaj do të përjetojë një përmirësim, dhe po kështu edhe qëllimet e biznesit tuaj.

Plus, ne duam që ju të mësoni gjatë procesit dhe si Premier Google Partners, ne kemi shpinën tuaj dhe ju premtojmë se do të përfitoni sa më shumë nga ekspertiza jonë. Ju nuk do të gjeni vetëm një fjalë kyçe dhe mjet SEO, por një partner në krim, i cili jo vetëm që do t'ju ofrojë fjalët kyçe që ju po kërkoni, por edhe burimet dhe informacionin që ju nevojitet për t'u bërë një Google Ads më vete. Biznesi juaj do të vërejë ndryshimin!

Të gjitha-në-një projektues fjalen

Kryeni kërkimin tuaj të fjalëve kyçe nga fillimi në fund pa lënë Clever Ads asshtë aq e thjeshtë! Nga futja e një fjalen ose një URL (spiunimi i fjalëve kyçe të konkurrentëve tuaj nuk është mashtrim! Justshtë thjesht një mashtrim tjetër!) Për të përfshirë sugjerimet e fjalëve kyçe të zgjedhjes suaj në fushatat Google Ads Të gjithë nga i njëjti vend, pa pasur nevojë të ndryshoni mjetet ose panelet e kontrollit. Dhe është falas! Ti vendos!

Së bashku jemi më të fortë

Përdorimi i Clever Ads së bashku me mjetet tona të tjera, të cilat mund t'i gjeni në faqen tonë, do të maksimizojë Google Ads dhe të optimizojë përkushtimin dhe buxhetin tuaj. Shitjet dhe rezultatet e tua do të përmirësohen në mënyrë eksponenciale ... Pse të përmirësosh fjalët e tua kur mund të rinovosh gjithashtu fushata të tëra me Google Ads Audit falas që krijon reklama mahnitëse dhe Google Ads në vetëm disa klikime? Menaxhoni të gjitha Google Ads nga një vend dhe bëhuni të pandalshëm me Clever Ads . Ndër mjetet tona të tjera ju do të gjeni jo vetëm auditimin dhe planifikuesin e fjalëve kyçe, por edhe një Krijues të Fushatës, një Krijues të Banerit për fushatat tuaja të shfaqjes, një aplikacion për celularë ku mund të shikoni dhe analizoni të gjitha matjet tuaja dhe integrime të ndryshme me mjete të tilla si Slack , Microsoft Teams ose Google Chat . Zbuloni të gjithë dhe bëni fushatat tuaja të reklamave Google të pandalshme!

Gjej fjalë kyçe të drejtë

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.