Integrimi i Ekipeve të Microsoft për Google Ads dhe Microsoft Ads

A përmbledhje e performancës e fushatave tuaja reklamuese do të jenë lehtësisht të arritshme.

Have grafikët bërë posaçërisht për fushatën tuaj dhe performancën e saj.

orar për të marrë metrics tuaj ose në baza ditore ose javore.

Shtoni në Ekipet e Microsoft
<span class="translation_missing" title="translation missing: sq.slack.section1.img_alt">Img Alt</span>

Përfitimet e Clever Google Ads

Si ne të doja të them, ju do të kursyer kohë të mjaftueshme për të shijuar atë cofee mëngjes ju duan kaq shumë! ☕

Një ekipet integrimi Microsoft për të ju kursejnë kohë

Kursen kohën tuaj!

Kurseni kohën tuaj të çmuar duke parë të gjitha metrikat më të rëndësishme të Google Ads dhe Bing Ads në një vend të veçantë. Mbyll disa nga ato skeda!

Një ekipe Integrimi Microsoft për të përmirësuar produktivitetin tuaj

Organizimi detyrat tuaja të përditshme në mënyrë më efikase

Me këtë integrim, ju mund të përdorni certifikatë lindjeje, grafikët, dhe përmbledhjet për të vlerësuar progresin e fushatave tuaja. Gjatë gjithë ekipeve të Microsoft-it!

Pa pagesë Microsoft ekipet e aplikimit

Krejtësisht falas!

Clever Ads , ndryshe nga shumë mjete të tjera të ngjashme në treg, nuk kërkojnë tarifë që ju ta përdorni.

Filtroni llogaritë tuaja të preferuara Google Ads dhe Microsoft Ads dhe merrni përmbledhjen e tyre të performancës përmes matjeve dhe grafikëve.

Kontrolluar pult tuaj

Qasuni në pultin tuaj dhe të jeni në gjendje të bëni personalisht Përshtateni si e merrni tuajin certifikatë lindjeje përmes Ekipeve të Microsoft. filtër cilat llogari doni të shihni dhe orar juaj raportet .

Shtoni në Ekipet e Microsoft
Merrni një tabelë për të filtruar Google Ads  llogaritë dhe caktoni raportet tuaja.

Pse të instaloni Clever Ads për Ekipet e Microsoft?

certifikatë lindjeje

Metrika të rëndësishme do të jenë të disponueshme direkt përmes Ekipeve të Microsoft. Këto metrika mund të jenë përshtypje, klikime dhe më shumë, të gjitha në lidhje me fushatat tuaja të Google Ads dhe Bing Ads

grafikët

Përdorni një grafik për të vëzhguar me sy evolucionin e ndonjë prej metrics tuaj. Nëse ai të jetë përshtypjet, kosto, apo norma edhe e konvertimit.

Raportet planifikuara

Kanë zgjedhur për të marrë përmbledhjet ditore / javore dhe të bëjnë ato publike për ekipin tuaj të parë, ose për sytë tuaj vetëm.

Këshilla

Ne do të japim këshilla për përmirësimin e Google Ads strategji sipas kërkesës tuaj. Ne mund të japim këshilla për fushatat tuaja siç është rregullimi i buxhetit të tij, modifikimi i synimit të tij dhe më shumë.

Një aplikacion për ekipet Microsoft raportimin Ekipet e Microsoft marketingut Programi për të marrë Google Ads  raportoni për Ekipet e Microsoft Merrni këshilla për Google Ads  llogari përmes ekipeve të mikrosoft

Si mendoni ju merrni filluar?

Për rreth një minutë, mund të shtoni Clever Ads për Ekipet e Microsoft direkt në llogarinë tuaj

Shtoni në Ekipet e Microsoft

Vetëm 4 hapa

1

Shkarko app

Të gjithë ju duhet të bëni është të klikoni "Add to Ekipeve Microsft" button dhe ju do të keni atë

2

Hyni në llogarinë tuaj Google dhe / ose Microsoft Llogaria

Hyni në llogarinë tuaj të Google dhe / ose Microsoft Llogaria që është e lidhur me llogarinë tuaj reklamat

3

Zgjidhni llogarinë tuaj

Pas zgjedhjes llogarinë tuaj të dëshiruar, të ndjehen të lirë për të kaluar në çdo të tjerët në çdo kohë

4

Shfrytëzojë shumë karakteristika të aplikacionit

Marrë të gjitha raportet e përmendura më lart seamlessly dhe të përshtatshme

Krijuar me dashuri nga Clever Ads , një partner kryesor i Google

Si një partner kryesor i Google me mbi 150,000 klientë të vlerësuar, sigurohuni që procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt.
Shikoni Politikën e Privatësisë

Bëni Ads tuaja Google Banner krijuar ose krijuar me Krijuesin e Bannerëve Clever Ads .

Ju do të jetë në kompani të mira

Freaking-out About Questions?

Nëse keni një pyetje për të cilën nuk është përgjigjur më poshtë, mund të na shkruani në: tech@cleverppc.com

Çfarë e bën këtë app të bëjë pikërisht?

Qëllimi i këtij aplikacioni është ta lehtësoni jetën tuaj paksa më të lehtë dhe siç dëshirojmë t'ju “kurseni kohë të mjaftueshme për të shijuar atë kafe në mëngjes që e doni shumë”. Pasi të lidhni Google Ads llogari me të cilën dëshironi të punoni, mund të filloni të merrni metrikë dhe grafikë direkt në bisedën tuaj Slack ose në Ekipet e Microsoft, thjesht duke shkruar tekstin në bot. Në këtë mënyrë, po kurseni një pjesë të kohës suaj të çmuar pasi nuk do të keni nevojë të futni Google Ads ndërfaqe çdo ditë.
Disa nga tiparet mbresëlënëse që aplikacioni duhet të ofrojë janë:

  • Metrikë dhe grafikë : Metrika dhe grafikë të rëndësishëm që kanë të bëjnë me Google Ads tuaja në Google Ads Performanca e llogarive të tilla si përshtypjet, konvertimet, klikimet dhe shumë më tepër do të jenë në dispozicion për ju direkt në bisedën tuaj.
  • Raportet e planifikuara : Merrni metrics tuaj çdo ditë ose javore në kanalin tuaj të preferuar për t'i bërë ato publike për ekipin tuaj ose për ta mbajtur atë vetë, duke zgjedhur opsionin e Mesazhit të drejtpërdrejtë.
  • Këshilla : Kërkoni këshilla se si të përmirësoni Google Ads strategji të gjitha përmes mesazheve të thjeshta. Ne do të jemi në gjendje të sugjerojmë gjëra të tilla si shtimi i një lloji tjetër fushate, rregullimi i buxhetit të fushatës ose modifikimi i objektivit të fushatës.
  • Njoftime që vijnë së shpejti : Ndjeheni më të sigurt me Google Ads llogaritë. Clever Google Ads bot do t'ju njoftojë nëse ka ndonjë gjë që ndodh në mënyrë të pasaktë në llogarinë tuaj.

Çfarë është çmimi?

App është 100% falas!

Pse duhet të lidh Google Ads time Google Ads llogari?

Në mënyrë që aplikacioni të ekzekutohet si duhet, i duhen të dhëna nga llogaria juaj e Google Ads . Për qëllime të sigurisë, Google nuk lejon askënd të shohë metrikën tuaj si parazgjedhje, prandaj na duhet leja juaj. Ne kemi nevojë për nivelin më të ulët të hyrjes në llogarinë tuaj Google Ads cila quhet "Menaxhoni fushatat tuaja Adwords ". Ky është lloji i vetëm i lejes që na duhet vetëm për të na lejuar të kontrollojmë metrikën tuaj dhe të gjenerojmë grafikët dhe përmbledhjet.

A është e sigurt të lidhësh Google Ads mia Google Ads llogari?

100shtë 100% i sigurt! Clever Ads është një partner kryesor i Google. Për të arritur këtë titull, ne duhet të plotësojmë standardet dhe kriteret më të larta të Google. Produkte të ndryshme që kemi zhvilluar ndër vite kanë krijuar një reputacion të fortë midis 100,000 bizneseve.

Si është të dhënat e mia mbajtur të sigurt?

Pasi të hyni në llogarinë tuaj të Google, ne ruajmë një shenjë hyrjeje në bazën e të dhënave të koduara. Theelësi përdoret vetëm nga Clever PPC API, dhe kurrë nuk ndahet me Skack ose Ekipet e Microsoft. Kur marrim të dhënat përkatëse nga Google Ads , ne e kthejmë atë në një mesazh të formuar Slack ose Microsoft Teams, dhe ne e dërgojmë atë në të njëjtën bisedë ku shkruani një komandë brenda.
Messagedo mesazh qoftë i brendshëm ose me Google, Slack, ose Ekipet e Microsoft është i koduar duke përdorur TLS 1.2 (Transport Layer Security). Ne i qasemi vetëm faqeve me protokollin HTTPS. Nga fundi ynë, ne mund të qasemi vetëm në Google Ads metrikë pasi ju na keni dhënë leje për ta bërë atë. Në asnjë rrethanë nuk lejohemi të marrim të dhëna jashtë këtyre parametrave.

A keni pasur ndonjë problem duke përdorur këtë app?

Mund të na kontaktoni duke dërguar një email në assistant@cleverads.com ose thjesht duke plotësuar formularin e mëposhtëm:

<span class="translation_missing" title="translation missing: sq.creator.section1.img_alt">Img Alt</span>

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.