Integrimi i Microsoft Teams Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Merrni alarme të personalizuara direkt në bisedën e Microsoft Teams

Kanë grafikët e bëra posaçërisht për llogaritë tuaja reklamat.

Orari për të marrë certifikatë lindjeje tuaja në të dyja baza ditore apo javore.

MS ekipet logo Shtoni në Microsoft Teams
pasuri e slack 01

Përfitimet e Clever Ads

Si ne të doja të them, ju do të kursyer kohë të mjaftueshme për të shijuar se kafe në mëngjes që e doni kaq shumë! ☕

Një microsoft teams për t'ju kursyer kohë

Kursen kohën tuaj!

Kurseni kohën tuaj të çmuar duke parë të gjitha Google Ads , Bing Ads dhe Facebook Ads në një vend. Mbyll disa nga ato skeda!

Një microsoft teams për të përmirësuar produktivitetin tuaj

Organizimi detyrat tuaja të përditshme në mënyrë më efikase

Me këtë integrim, ju mund të përdorni metrikë, grafikë dhe alarme për të vlerësuar progresin e fushatave tuaja, të gjitha përmes Microsoft Teams !

Aplikim falas për microsoft teams

Krejtësisht falas!

Clever Ads , ndryshe nga mjetet e tjera të ngjashme në treg, nuk kërkojnë tarifë që ju ta përdorni.

ads tuaja të preferuara dhe merrni një përmbledhje të performancës përmes matjeve dhe grafikëve.

Kontrolluar pult tuaj

Hyni në panelin tuaj të kontrollit dhe të jeni në gjendje të personalizoni personalisht se si i merrni matjet tuaja përmes Microsoft Teams . Filtroni cilat llogari doni të shihni, caktoni raportet tuaja dhe konfiguroni sinjalizimet tuaja .

MS ekipet logo Shtoni në Microsoft Teams
Merrni një tabelë për të filtruar Google Ads  llogaritë dhe caktoni raportet tuaja.

Pse instaloni aplikacionin Clever Ads Microsoft Teams ?

certifikatë lindjeje

Metrika të rëndësishme do të jenë të disponueshme direkt përmes Microsoft Teams . Këto metrika mund të jenë përshtypje, klikime dhe më shumë, të gjitha në lidhje me Google Ads dhe Bing Ads.

grafikët

Përdorni një grafik për të vëzhguar me sy evolucionin e ndonjë prej metrics tuaj. Nëse ai të jetë përshtypjet, kostoja, ose shkalla e konvertimit.

Raportet planifikuara

Kanë zgjedhur për të marrë ditore apo javore përmbledhjet, dhe të bëjnë ato publike për ekipin tuaj të parë, ose për sytë tuaj vetëm.

Këshilla

Ne do të japim këshilla për përmirësimin e Google Ads strategji sipas kërkesës tuaj. Ne mund të japim këshilla për fushatat tuaja siç është rregullimi i buxhetit të tij, modifikimi i synimit të tij dhe më shumë.

Një aplikacion për raportimin e microsoft teams Ekipet e Microsoft marketingut Programoni për të marrë raportin e Google Ads Microsoft Teams Merrni këshilla për llogarinë Google Ads microsoft teams

Si mendoni ju merrni filluar?

Në rreth një minutë, ju mund të shtoni Clever Ads për Microsoft Teams direkt në llogarinë tuaj.

MS ekipet logo Shtoni në Microsoft Teams

Vetëm 4 hapa

1

Shkarko app

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni në butonin "Shto në Microsoft Teams " dhe do ta keni

2

Hyni në llogarinë reklamuesit tuaj

Hyni në tuaj Google, Facebook, dhe / ose llogari të Microsoft që është e lidhur me llogarinë tuaj reklamat

3

Zgjidhni llogarinë tuaj

Pas zgjedhjes llogarinë tuaj të dëshiruar, të ndjehen të lirë për të kaluar në çdo të tjerët në çdo kohë

4

Shfrytëzojë shumë karakteristika të aplikacionit

Marrë të gjitha raportet e përmendura më lart seamlessly dhe të përshtatshme

Krijuar me dashuri nga Clever Ads , një partner kryesor i Google

Si një partner kryesor i Google me mbi 150,000 klientë të vlerësuar, sigurohuni që procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt.
Shikoni Politikën e Privatësisë

Bëni Ads tuaja Google Banner krijuar ose krijuar me Krijuesin e Bannerëve Clever Ads .

Ju do të jetë në kompani të mira

Asetet markave hero dorëzimit
Asetet markave Decathlon
Asetet markë reagojnë
Asetet markave voi
Asetet markave cabify
Asetet markave lojra CCP

Freaking-out lidhje me pyetjet?

Nëse keni një pyetje që nuk përgjigjet më poshtë, mund të na shkruani në assistant@cleverads.com

Çfarë e bën këtë app të bëjë pikërisht?

Qëllimi i këtij aplikacioni është ta bëjë jetën tuaj pak më të lehtë dhe pasi na pëlqen t'ju "kursejmë kohë të mjaftueshme për të shijuar atë kafe në mëngjes që aq shumë e doni". Sapo të lidhni Google Ads cilën dëshironi të punoni, mund të filloni të merrni metrikë dhe grafikë direkt në Microsoft Teams Slack ose Microsoft duke thjesht dërguar mesazhe në bot. Në këtë mënyrë, ju po kurseni disa nga koha juaj e çmuar pasi nuk do të duhet të futni Google Ads çdo ditë.

Disa nga veçoritë e mrekullueshme që mund të ofrojë aplikacioni janë:

  • Metrikat dhe grafikët: Matjet dhe grafikët e rëndësishëm që kanë të bëjnë me Google Ads , siç janë përshtypjet, shndërrimet, klikimet dhe shumë më tepër, do të jenë në dispozicion për ju direkt në bisedën tuaj.
  • Raporte të planifikuara : Merrni matjet tuaja çdo ditë ose javore në kanalin tuaj të preferuar për t'i bërë ato publike për ekipin tuaj ose mbajini ato për veten tuaj duke zgjedhur opsionin e Mesazhit Direkt.
  • Këshilla : Kërkoni këshilla se si të përmirësoni Google Ads përmes mesazheve të thjeshta. Ne do të jemi në gjendje të sugjerojmë gjëra të tilla si shtimi i një lloji tjetër të fushatës, rregullimi i buxhetit të fushatës, ose modifikimi i synimit të fushatës.
  • S COM SHPEJT Paralajmërime : Ndjehuni më të sigurt me llogaritë Google Ads Clever Ads 'do t'ju njoftojë nëse ndodh ndonjë gjë e pazakontë në llogarinë tuaj.

Çfarë është çmimi?

App është 100% falas!

Pse duhet të lidh Google Ads time Google Ads llogari?

Në mënyrë që aplikacioni të ekzekutohet si duhet, i duhen të dhëna nga llogaria Google Ads Për qëllime të sigurisë, Google nuk lejon askënd të shohë metrikën tuaj si parazgjedhje, prandaj na duhet leja juaj. Ne kemi nevojë për nivelin më të ulët të hyrjes në Google Ads cila quhet "Menaxhoni Adwords ". Ky është lloji i vetëm i lejes që na duhet vetëm për të na lejuar të kontrollojmë metrikën tuaj dhe të gjenerojmë grafikët dhe përmbledhjet.

A është e sigurt të lidhësh Google Ads mia Google Ads llogari?

100shtë 100% e sigurt! Clever Ads është një partner kryesor i Google. Për të arritur këtë titull, ne duhet të përmbushim standardet dhe kriteret më të larta të Google. Produktet e ndryshme që kemi zhvilluar gjatë viteve kanë krijuar një reputacion të fortë midis 150,000 bizneseve.

Si është të dhënat e mia mbajtur të sigurt?

Sapo të identifikoheni në llogarinë tuaj të Google, ne ruajmë një shenjë hyrjeje në bazën e të dhënave tona të koduara. Çelësi përdoret vetëm nga Clever PPC dhe nuk ndahet kurrë me Microsoft Teams Slack ose Microsoft. Kur marrim të dhënat përkatëse nga Google Ads , ne i shndërrojmë ato në një Slack ose Microsoft Teams dhe i dërgojmë në të njëjtën bisedë në të cilën keni shkruar një komandë.

Çdo mesazh, qoftë i brendshëm apo me Google, Slack , ose Microsoft Teams është i koduar duke përdorur TLS 1.2 (Transport Layer Security). Ne aksesojmë faqet vetëm me protokollin HTTPS. Nga fundi ynë, ne mund të kemi qasje në Google Ads pasi që ju na keni dhënë leje ta bëjmë këtë. Në asnjë rrethanë nuk lejohet të marrim një të dhënë jashtë parametrave të përmendur.

A keni pasur ndonjë problem duke përdorur këtë app?

Mund të na kontaktoni duke dërguar një email në assistant@cleverads.com ose thjesht duke plotësuar formularin e mëposhtëm:

pasthirrmë ilustrim për slack

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.