Integrimi i dobët për Google Ads & Microsoft Ads

Shikoni përmbledhje të performancës së fushatave tuaja.

marr grafikët që kanë të bëjnë me performancën e fushatave tuaja.

orar raporte ditore ose javore për marrjen e matjeve tuaja.

Add To Slack
<span class="translation_missing" title="translation missing: sq.slack.section1.img_alt">Img Alt</span>

Përfitimet e Clever Google Ads

Si ne të doja të them, ju do të kursyer kohë të mjaftueshme për të shijuar atë cofee mëngjes ju duan kaq shumë! ☕

Një integrim i plogët për të ju kursejnë kohë

Kjo është një kursimtar kohë

Mund të keni një skedë më pak të hapur, e cila kursen kohë duke parë metrikat më të rëndësishme të Google Ads &amp; Bing Ads në një vend.

Një integrim i plogët për përmirësimin e produktivitetit tuaj

Organizon ditën tuaj për detyrat e ditës më të mirë

Kjo app bën të mundur për të ndjekur progresin e fushatave me certifikatë lindjeje, grafikët, dhe përmbledhjet direkt në një bisedë xhoko.

Pa pagesë Aplikimi Slack

Është falas!

Në krahasim me mjete të ngjashme në treg që kërkojnë pagesa, Clever Ads nuk ju paguan tarifë për ta përdorur atë.

Filtroni llogaritë Google Ads dhe Microsoft Ads që ju interesojnë më shumë dhe merrni metrika dhe grafikët e performancës së tyre.

Qasja në vetë panelit të kontrollit tuaj

Fito akses në panelin tënd të personalizimit dhe rregulloje mënyrën sesi dëshiron të marrësh metrikat e tua përmes Slack. Filtroni llogaritë e Google Ads dhe Bing Ads që ju interesojnë më shumë dhe caktoni raportet tuaja.

Add To Slack
Merrni një tabelë për të filtruar Google Ads  llogaritë dhe caktoni raportet tuaja.

Pse të instaloni aplikacionin Slack Clever Ads Slack?

certifikatë lindjeje

Matjet e rëndësishme që kanë të bëjnë me performancën tuaj të fushatës reklamuese Google Ads / Microsoft si përshtypjet, shndërrimet, klikimet dhe më shumë do të jenë të disponueshme direkt në Slack.

grafikët

Kërkoni një grafik për të parë evolucionin e metrikës suaj të preferuar (përshtypjet, kostoja, shndërrimet, etj.) Të llogarive tuaja të zgjedhura Google Ads / Microsoft Ads. Siç shkon duke thënë, një fotografi vlen një mijë fjalë.

Raportet planifikuara

Merre metrics përmbledhje tuaj ditore / javore në kanalin tuaj të preferuar për të bërë ato publike për ekipin tuaj apo mbajtur ata të veten duke zgjedhur opsionin drejtpërdrejtë mesazh.

Këshilla

Kërkoni këshilla se si të përmirësoni Google Ads strategji të gjitha përmes mesazheve të thjeshta. Ne do të jemi në gjendje të sugjerojmë gjëra të tilla si shtimi i një lloji tjetër fushate, rregullimi i buxhetit të fushatës ose modifikimi i objektivit të fushatës.

metrics xhoko marketingut Slack Programi për të marrë Google Ads  raportoni për Slack Merrni këshilla për Google Ads  llogari përmes Slack

Si për të marrë filluar?

Për rreth një minutë, mund të shtoni aplikacionin Clever Ads Slack direkt në llogarinë tuaj

Add To Slack

Vetëm 4 hapa

1

Instalo aplikacionin

Shtoni aplikacionin Clever Ads në Slack duke klikuar në butonin "Shto në Slack"

2

Hyni në llogarinë tuaj Google dhe / ose Microsoft Llogaria

Identifikohu duke përdorur llogarinë tënde Google dhe / ose Microsoft llogari të lidhura me llogarinë tuaj reklamat.

3

Zgjidhni llogarinë tuaj

Zgjidhni llogarinë tuaj të dëshiruar dhe të kaloni në mes të disa llogarive tuaja në çdo kohë

4

Bëni maksimumin e aplikacionit

Filloni të keni raporte duke kërkuar për përmbledhjet, grafikët, etj

Krijuar me dashuri nga Clever Ads , një partner kryesor i Google

Si një partner kryesor i Google me mbi 150,000 klientë të vlerësuar, sigurohuni që procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt.
Shikoni Politikën e Privatësisë

Bëni Ads tuaja Google Banner krijuar ose krijuar me Krijuesin e Bannerëve Clever Ads .

Ju do të jetë në kompani të mira

Freaking-out About Questions?

Nëse keni një pyetje për të cilën nuk është përgjigjur më poshtë, mund të na shkruani në: tech@cleverppc.com

Çfarë e bën këtë app të bëjë pikërisht?

Qëllimi i këtij aplikacioni është ta lehtësoni jetën tuaj paksa më të lehtë dhe siç dëshirojmë t'ju “kurseni kohë të mjaftueshme për të shijuar atë kafe në mëngjes që e doni shumë”. Pasi të lidhni Google Ads llogari me të cilën dëshironi të punoni, mund të filloni të merrni metrikë dhe grafikë direkt në bisedën tuaj Slack ose në Ekipet e Microsoft, thjesht duke shkruar tekstin në bot. Në këtë mënyrë, po kurseni një pjesë të kohës suaj të çmuar pasi nuk do të keni nevojë të futni Google Ads ndërfaqe çdo ditë.
Disa nga tiparet mbresëlënëse që aplikacioni duhet të ofrojë janë:

  • Metrikë dhe grafikë : Metrika dhe grafikë të rëndësishëm që kanë të bëjnë me Google Ads tuaja në Google Ads Performanca e llogarive të tilla si përshtypjet, konvertimet, klikimet dhe shumë më tepër do të jenë në dispozicion për ju direkt në bisedën tuaj.
  • Raportet e planifikuara : Merrni metrics tuaj çdo ditë ose javore në kanalin tuaj të preferuar për t'i bërë ato publike për ekipin tuaj ose për ta mbajtur atë vetë, duke zgjedhur opsionin e Mesazhit të drejtpërdrejtë.
  • Këshilla : Kërkoni këshilla se si të përmirësoni Google Ads strategji të gjitha përmes mesazheve të thjeshta. Ne do të jemi në gjendje të sugjerojmë gjëra të tilla si shtimi i një lloji tjetër fushate, rregullimi i buxhetit të fushatës ose modifikimi i objektivit të fushatës.
  • Njoftime që vijnë së shpejti : Ndjeheni më të sigurt me Google Ads llogaritë. Clever Google Ads bot do t'ju njoftojë nëse ka ndonjë gjë që ndodh në mënyrë të pasaktë në llogarinë tuaj.

Çfarë është çmimi?

App është 100% falas!

Pse duhet të lidh Google Ads time Google Ads llogari?

Në mënyrë që aplikacioni të ekzekutohet si duhet, i duhen të dhëna nga llogaria juaj e Google Ads . Për qëllime të sigurisë, Google nuk lejon askënd të shohë metrikën tuaj si parazgjedhje, prandaj na duhet leja juaj. Ne kemi nevojë për nivelin më të ulët të hyrjes në llogarinë tuaj Google Ads cila quhet "Menaxhoni fushatat tuaja Adwords ". Ky është lloji i vetëm i lejes që na duhet vetëm për të na lejuar të kontrollojmë metrikën tuaj dhe të gjenerojmë grafikët dhe përmbledhjet.

A është e sigurt të lidhësh Google Ads mia Google Ads llogari?

100shtë 100% i sigurt! Clever Ads është një partner kryesor i Google. Për të arritur këtë titull, ne duhet të plotësojmë standardet dhe kriteret më të larta të Google. Produkte të ndryshme që kemi zhvilluar ndër vite kanë krijuar një reputacion të fortë midis 100,000 bizneseve.

Si është të dhënat e mia mbajtur të sigurt?

Pasi të hyni në llogarinë tuaj të Google, ne ruajmë një shenjë hyrjeje në bazën e të dhënave të koduara. Theelësi përdoret vetëm nga Clever PPC API, dhe kurrë nuk ndahet me Skack ose Ekipet e Microsoft. Kur marrim të dhënat përkatëse nga Google Ads , ne e kthejmë atë në një mesazh të formuar Slack ose Microsoft Teams, dhe ne e dërgojmë atë në të njëjtën bisedë ku shkruani një komandë brenda.
Messagedo mesazh qoftë i brendshëm ose me Google, Slack, ose Ekipet e Microsoft është i koduar duke përdorur TLS 1.2 (Transport Layer Security). Ne i qasemi vetëm faqeve me protokollin HTTPS. Nga fundi ynë, ne mund të qasemi vetëm në Google Ads metrikë pasi ju na keni dhënë leje për ta bërë atë. Në asnjë rrethanë nuk lejohemi të marrim të dhëna jashtë këtyre parametrave.

A keni pasur ndonjë problem duke përdorur këtë app?

Mund të na kontaktoni duke dërguar një email në assistant@cleverads.com ose thjesht duke plotësuar formularin e mëposhtëm:

<span class="translation_missing" title="translation missing: sq.creator.section1.img_alt">Img Alt</span>

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.