Integrimi i Slack Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Konfiguro alarme tuaj doganore të marrin në chat

Marrin grafikët dhe metrics kanë të bëjnë me punën e llogarive tuaja '

Orari raporte ditore ose javore për të marrë metrics tuaja në chat

logoja e slack aseteve Shto te Slack
pasuri e slack 01

Përfitimet e Clever Ads

Si ne të doja të them, ju do të kursyer kohë të mjaftueshme për të shijuar se kafe në mëngjes që e doni kaq shumë! ☕

Një slack për t'ju kursyer kohë

Kjo është një kursimtar kohë

Mund të keni një skedë më pak të hapur, e cila kursen kohë duke parë Google Ads , Bing Ads & Facebook Ads në një vend.

Një slack për përmirësimin e produktivitetit tuaj

Organizon ditën tuaj për detyrat e ditës më të mirë

Ky aplikacion bën të mundur ndjekjen e progresit të fushatave me metrikë, grafikë dhe përmbledhje direkt në një bisedë të Slack

Aplikim falas Slack

Është falas!

Krahasuar me mjete të ngjashme në treg që kërkojnë pagesë, Clever Ads nuk bën që ju të paguani një tarifë për ta përdorur atë.

Filtroni llogaritë Google Ads , Microsoft Ads dhe Facebook Ads që ju interesojnë më shumë dhe merrni metrika dhe grafikët e performancës së tyre.

Qasja në vetë panelit të kontrollit tuaj

Fito akses në panelin tënd të personalizimit dhe rregulloje mënyrën sesi dëshiron të marrësh metrikat e tua përmes Slack . Filtroni llogarinë e reklamës që ju intereson më shumë dhe caktoni raportet tuaja.

logoja e slack aseteve Shto te Slack
Merrni një tabelë për të filtruar Google Ads  llogaritë dhe caktoni raportet tuaja.

Pse instaloni aplikacionin Clever Ads Slack

certifikatë lindjeje

Metrika të rëndësishme që kanë të bëjnë me Google Ads , Microsoft Advertising dhe performancën e fushatës Facebook Ads të tilla si përshtypjet, shndërrimet, klikimet dhe më shumë do të jenë në dispozicion direkt në Slack .

grafikët

Pyesni për një grafik për të parë evolucionin e tuaja të preferuara metrikë (përshtypjeve, kosto, conversions, etj) e llogarive tuaja të zgjedhur reklamat. Siç shkon duke thënë, një foto vlen një mijë fjalë.

Raportet planifikuara

Merre metrics përmbledhje tuaj ditore / javore në kanalin tuaj të preferuar për të bërë ato publike për ekipin tuaj apo mbajtur ata të veten duke zgjedhur opsionin drejtpërdrejtë mesazh.

Këshilla

Kërkoni këshilla se si të përmirësoni Google Ads ose Facebook Ads përmes mesazheve të thjeshta. Ne do të jemi në gjendje të sugjerojmë gjëra të tilla si shtimi i një lloji tjetër të fushatës, rregullimi i buxhetit të fushatës, ose modifikimi i synimit të fushatës.

Slack metrics Marketingu i Slack Programoni për të marrë raportin e Google Ads Slack Merrni këshilla për llogarinë e Google Ads Slack

Si për të marrë filluar?

Vetëm në një minutë, mund të shtoni Clever Ads Slack në llogarinë tuaj

logoja e slack aseteve Shto te Slack

Vetëm 4 hapa

1

Instalo aplikacionin

Shtoni aplikacionin Clever Ads Slack duke klikuar në butonin "Add to Slack ".

2

Hyni në llogarinë reklamuesit tuaj

Identifikohu duke përdorur Google, Microsoft, dhe / ose llogarinë tuaj të Facebook lidhur me llogarinë tuaj reklamat.

3

Zgjidhni llogarinë tuaj

Zgjidhni llogarinë tuaj të dëshiruar dhe të kaloni në mes të disa llogarive tuaja në çdo kohë.

4

Bëni maksimumin e aplikacionit

Filloni të merrni raporte duke kërkuar Slack tuaj Slack për përmbledhje, grafikë, etj.

Krijuar me dashuri nga Clever Ads , një partner kryesor i Google

Si një partner kryesor i Google me mbi 150,000 klientë të vlerësuar, sigurohuni që procesi është 100% i sigurt dhe i sigurt.
Shikoni Politikën e Privatësisë

Bëni Ads tuaja Google Banner krijuar ose krijuar me Krijuesin e Bannerëve Clever Ads .

Ju do të jetë në kompani të mira

Asetet markave hero dorëzimit
Asetet markave Decathlon
Asetet markë reagojnë
Asetet markave voi
Asetet markave cabify
Asetet markave lojra CCP

Freaking-out lidhje me pyetjet?

Nëse keni një pyetje që nuk përgjigjet më poshtë, mund të na shkruani në assistant@cleverads.com

Çfarë e bën këtë app të bëjë pikërisht?

Qëllimi i këtij aplikacioni është ta bëjë jetën tuaj pak më të lehtë dhe pasi na pëlqen t'ju "kursejmë kohë të mjaftueshme për të shijuar atë kafe në mëngjes që aq shumë e doni". Sapo të lidhni Google Ads cilën dëshironi të punoni, mund të filloni të merrni metrikë dhe grafikë direkt në Microsoft Teams Slack ose Microsoft duke thjesht dërguar mesazhe në bot. Në këtë mënyrë, ju po kurseni disa nga koha juaj e çmuar pasi nuk do të duhet të futni Google Ads çdo ditë.
Disa nga veçoritë e mrekullueshme që mund të ofrojë aplikacioni janë:

  • Metrikat dhe grafikët: Matjet dhe grafikët e rëndësishëm që kanë të bëjnë me Google Ads , siç janë përshtypjet, shndërrimet, klikimet dhe shumë më tepër, do të jenë në dispozicion për ju direkt në bisedën tuaj.
  • Raporte të planifikuara : Merrni matjet tuaja çdo ditë ose javore në kanalin tuaj të preferuar për t'i bërë ato publike për ekipin tuaj ose mbajini ato për veten tuaj duke zgjedhur opsionin e Mesazhit Direkt.
  • Këshilla : Kërkoni këshilla se si të përmirësoni Google Ads përmes mesazheve të thjeshta. Ne do të jemi në gjendje të sugjerojmë gjëra të tilla si shtimi i një lloji tjetër të fushatës, rregullimi i buxhetit të fushatës, ose modifikimi i synimit të fushatës.
  • S COM SHPEJT Paralajmërime : Ndjehuni më të sigurt me llogaritë Google Ads Clever Ads 'do t'ju njoftojë nëse ndodh ndonjë gjë e pazakontë në llogarinë tuaj.

Çfarë është çmimi?

App është 100% falas!

Pse duhet të lidh Google Ads time Google Ads llogari?

Në mënyrë që aplikacioni të ekzekutohet si duhet, i duhen të dhëna nga llogaria Google Ads Për qëllime të sigurisë, Google nuk lejon askënd të shohë metrikën tuaj si parazgjedhje, prandaj na duhet leja juaj. Ne kemi nevojë për nivelin më të ulët të hyrjes në Google Ads cila quhet "Menaxhoni Adwords ". Ky është lloji i vetëm i lejes që na duhet vetëm për të na lejuar të kontrollojmë metrikën tuaj dhe të gjenerojmë grafikët dhe përmbledhjet.

A është e sigurt të lidhësh Google Ads mia Google Ads llogari?

100shtë 100% e sigurt! Clever Ads është një partner kryesor i Google. Për të arritur këtë titull, ne duhet të përmbushim standardet dhe kriteret më të larta të Google. Produktet e ndryshme që kemi zhvilluar gjatë viteve kanë krijuar një reputacion të fortë midis 150,000 bizneseve.

Si është të dhënat e mia mbajtur të sigurt?

Sapo të identifikoheni në llogarinë tuaj të Google, ne ruajmë një shenjë hyrjeje në bazën e të dhënave tona të koduara. Çelësi përdoret vetëm nga Clever PPC dhe nuk ndahet kurrë me Microsoft Teams Slack ose Microsoft. Kur marrim të dhënat përkatëse nga Google Ads , ne i shndërrojmë ato në një Slack ose Microsoft Teams dhe i dërgojmë në të njëjtën bisedë në të cilën keni shkruar një komandë.

Çdo mesazh, qoftë i brendshëm apo me Google, Slack , ose Microsoft Teams është i koduar duke përdorur TLS 1.2 (Transport Layer Security). Ne aksesojmë faqet vetëm me protokollin HTTPS. Nga fundi ynë, ne mund të kemi qasje në Google Ads pasi që ju na keni dhënë leje ta bëjmë këtë. Në asnjë rrethanë nuk lejohet të marrim një të dhënë jashtë parametrave të përmendur.

A keni pasur ndonjë problem duke përdorur këtë app?

Mund të na kontaktoni duke dërguar një email në assistant@cleverads.com ose thjesht duke plotësuar formularin e mëposhtëm:

pasthirrmë ilustrim për slack

Kanë një COOKIE

Clever Ads përdor teknologji të tillë si cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj, personalizoni përmbajtjen dhe reklamat, siguroni veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Klikoni më poshtë për t'u pajtuar me përdorimin e kësaj teknologjie në faqen tonë të internetit - dhe mos u shqetësoni, Ne e respektojmë privacinë tuaj.