Clever Ads palinter Addon Google Sheets : Sadaya métrik iklan online anjeun dikendalikeun.

Énggal kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan data pamasaran anjeun gratis. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milih sumber data anjeun sareng kami bakal nempatkeun éta sadayana kana Google Sheets sareng nyiptakeun ringkesan data pikeun anjeun!

install Addon
Spre ads heet gambar tambihan

Kalayan Clever Ads Akal Addon Google Sheets , anjeun kalayan gampang tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan Data Marketing anjeun gratis.

1

Milih sumber data anjeun

Pilih ti Google, Facebook, atanapi Microsoft Ads . Urang bakal ningalikeun data anjeun dina Google Sheets pikeun nyiptakeun kasimpulan tina métrik iklan online anjeun.

2

Meunang laporan akurat

Gampang parios métrik pangpentingna anjeun sareng data, diatur rapih dina spreadsheet Pribadi Clever Ads anjeun.

3

Ngadamel kaputusan anu clever

Kéngingkeun inpormasi sareng laporan di sadaya tingkatan (kampanye, ads , kecap konci, pamundut milarian, nagara, sareng sajabana) sareng nyandak kaputusan dina strategi anjeun.

CARA GAMPANG GAMPANGKEUN METRIK IKLAN KA GOOGLE SPRE ADS HEETS

Janten PASARSA LEUWIH EFISIEN & IKLAN DENGAN CLEVER ADS ADDON GOOGLE SHEETS

Ngajadikeun otomatis Anjeun mindahkeun data PPC sarta fokus kana naon sih perkara.

Ucapkeun pamit ka nyalin / paste.

Ngajadikeun otomatis Anjeun mindahkeun data PPC sarta fokus kana naon sih perkara.

Gawé sareng data bersih éta siap pikeun anjeun nganalisis eta gampang di glance a.

Beresih jeung akurat.

Gawé sareng data bersih éta siap pikeun anjeun nganalisis eta gampang di glance a.

The metrics nu peryogi nyieun kaputusan katuhu kabeh di hiji tempat.

Meunangkeun hal nu metrics katuhu.

The metrics nu peryogi nyieun kaputusan katuhu kabeh di hiji tempat.

Angka kaluar naon jeung teu bisa dipake keur iklan anjeun gancang tur haratis.

laporan bébas aksés.

Angka kaluar naon jeung teu bisa dipake keur iklan anjeun gancang tur haratis.

Runtah kirang waktos ngumpulkeun data sarta masihan diri leuwih waktos mikir.

Simpen waktos.

Runtah kirang waktos ngumpulkeun data sarta masihan diri leuwih waktos mikir.

Ngagaduhan inpormasi anu leres sareng ads kana kaputusan anu langkung saé - sareng hasilna langkung saé.

Meunang hasil iklan hadé.

Ngagaduhan inpormasi anu leres sareng ads kana kaputusan anu langkung saé - sareng hasilna langkung saé.

Dijieun ku kanyaah ku Clever Ads , a Google Partner Google

Salaku Rakan Google Premier sareng langkung ti 150.000 palanggan anu hargana, yakin yén prosés na 100% aman sareng aman.
See Privacy Policy

Hoyong hasil leuwih hade ti online Anjeun iklan strategi?

mimitian AYEUNA

Anjeun ngabogaan wae gangguan maké aplikasi ieu?

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku ngirim email ka assistant@cleverads.com atanapi ku ngan saukur ngeusian formulir ieu:

ilustrasi slack

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.