Marketing Digital Anjeun kampanye di hiji tempat.

Clever Ads dasarna mangrupikeun pangatur iklan pikeun bisnis anjeun. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali sareng ngatur kampanye iklan online anjeun pikeun Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Microsoft Ads sareng Twitter Ads. Kéngingkeun laporan 360º ngeunaan kinerja kampanye anjeun. Eureun luncat tina hiji platform kana platform anu sanés, kéngingkeun perbandingan lengkep dina telepon anjeun. Manajemén iklan sapertos anjeun henteu kantos ningali sateuacanna!

Pamasaran iklan digital sareng platform ngalaporkeun iklan ku Clever Ads .

Keur naon urang nganterkeun

Metrik pamasaran digital ngalaporkeun ku Clever Ads .
Tingali Google Ads anjeun sareng tingkatkeun!

Google Ads

Tingali Google Ads anjeun sareng tingkatkeun!
ads sosial anjeun kampanye kinerja pikeun duanana platform!

Ads Facebook
instagram Ads

ads sosial anjeun kampanye kinerja pikeun duanana platform!
Tingali Ads anjeun sareng tingkatkeun!

Iklan Microsoft

Tingali Ads anjeun sareng tingkatkeun!
Tingali kampanye ads Twitter anjeun.

Ads Twitter

Tingali kampanye ads Twitter anjeun.
Sareng pandangan panganteur beresih jeung pamaké ramah kumaha kampanye anjeun anu ngajalankeun.

efisiensi lagu

kinerja data platform pamasaran digital Anjeun
kinerja kampanye ukuran

hasil ukuran

hasil ukuran dumasar kampanye saméméhna.
Hasil Bandingkeun dina platform pamasaran digital béda Anjeun

ningkatkeun kampanye

Paké tips pribadi pikeun ngaronjatkeun hasil kampanye anjeun.

Ngalaporkeun Advanced Ads

Platform pariwara Sadaya-dina-hiji anu ngalaporkeun ku Clever Ads

Capé ti luncat ti hiji platform keur sejen?

Tingali sadaya kampanye pamasaran digital anjeun sareng téknologi unggulan kami, ngan ukur atanapi ngabandingkeun panel platform kami. Ékstrak sadayana wawasan nganggo tip pribadi kami pikeun ngahontal optimalisasi lengkep. Ads anu pangsaéna!

  • kreativitas
  • 90%
  • nepungan
  • 85%
  • kesederhanaan
  • 95%
  • panganteur ramah-pamaké
  • 90%

Langkung seueur ngeunaan Manajer Clever Ads

Ngatur, ngaoptimalkeun sareng nyiptakeun Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, & Twitter Ads anjeun nalika di perjalanan.

Keur naon urang nawiskeun ka anjeun & bisnis Anjeun

Kauntungan, kaunggulan jeung kaistiméwaan

Capé kedah luncat tina hiji platform iklan kana platform anu sanés pikeun ningali sareng nganalisis data anjeun? Atur Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, sareng Twitter Ads anjeun sadayana dina hiji tempat. Éta moal tiasa langkung gampang! Ku cara ieu, anjeun tiasa salawasna ngendalikeun strategi iklan anjeun sareng langkung ngukur hasil anjeun ku gaduh sadayana métrik kampanye anjeun dina telepon atanapi alat karesep anjeun, dina hiji tab.

Clever Ads Manager mangrupikeun aplikasi iklan gratis gratis anu paling saé (enya, anjeun maca anu leres, gratis) pikeun Google Ads , Ads Facebook, Instagram Ads, Twitter Ads, sareng Microsoft Ads. Ngadamel, ngaoptimalkeun, sareng "meres" maksimal tina kampanye iklan online anjeun nalika di perjalanan sareng di perjalanan sareng Clever Ads palinter. Kéngingkeun inpormasi 360 ° ngeunaan kinerja sareng épolusi kampanye anjeun pikeun nunjukkeun kumaha kinerja iklan anjeun kalayan perbandingan lintas platform lengkep. Sadaya data anjeun, dina dasbor tunggal, dimana waé anjeun hoyong, kumaha anu anjeun pikahoyong. Naha éta tiasa janten langkung saé?

kaistiméwaan anjeun bakal meunang

Check your main metrics (spend, revenue, conversions and CPA, among others) on all advertising platforms where you are present: Google, Facebook, Microsoft, Instagram and Twitter, and be able to compare them easily. Have all your ad data and KPIs organized in fully customizable charts and graphs , anjeun milih naon anu anjeun hoyong tingali, iraha waé, dimana waé. Kéngingkeun pandangan lengkep ngeunaan kinerja kampanye iklan anjeun dina pandangan bari henteu kedah ninggalkeun hiji tempat.

Nyiptakeun akun Google Ads : Naon éta? Anjeun teu acan gaduh akun Google Ads ? Henteu masalah, kami bakal nyiptakeunna pikeun anjeun dina sababaraha kali klik (enya, ogé gratis). Sareng kami bakal ngaktipkeun Google Ads pikeun anjeun ngamimitian iklan di Google gratis! Hingga 120 USD Google Ads GRATIS Kupon!

Pembina Kampanye Google Ads : Sakumaha anu kami sebatkeun, urang jaga nyieun Google Ads anjeun dina 4 léngkah anu gampang sahingga anjeun tiasa ngamimitian pariwara dina Google dina sakedik mata.

Google Ads sareng simulator anggaran : Masih teu yakin upami anjeun badé ngamimitian pariwara? Pilarian terang sabaraha biaya anjeun pikeun ngahontal target pamiarsa anjeun ngalangkungan pariwara Google sareng nyandak kaputusan anu pas.

Ningkatkeun Google Ads anjeun, Facebook Ads, Instagram Ads sareng Microsoft Ads kalayan customized tips and tricks pikeun ningkatkeun optimasi sareng kinerja iklan anjeun. Manajer Iklan anu pangsaéna di industri, gratis, sareng dipersonalisasi.

Lila-pangalusna nu Kami ngarékoméndasikeun

Kumaha carana ngamangpaatkeun paling seueur tina Clever Ads Palinter?

Google Ads Manager urang tiasa janten kampanye pamasaran online anyar anjeun sareng mitra iklan. Sambungkeun saloba platform iklan sakumaha anu anjeun pikahoyong pikeun gaduh total pisibilitas kana pariwara sareng strategi marketing digital anjeun: kampanye Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, sareng Microsoft Ads anjeun sadayana dina hiji tab, dikawasa pinuh dina dasbor anu lengkep. . Sareng émut, GRATIS!

Bandingkeun kinerja anjeun antara platform iklan anu béda sareng balance your budget and spend based on your campaign performance . Naha Google Ads ngagaduhan langkung seueur konversi tibatan Facebook Ads? Naha Iklan Instagram ngalaporkeun CPA langkung luhur tibatan Microsoft Ads? Kampanye mana anu langkung hadé pikeun ngadorong aranjeunna? Naha kuring kedah lirén waé kusabab éta henteu hadé?

Tumuwuh strategi anjeun sareng penjualan ku ngawangun akun Google Ads anjeun sareng ngaleungit kampanye nganggo tip sareng bagan khusus kami. Pendakan pemirsa sareng palanggan poténsial anu anyar anu anjeun henteu merhatoskeun sareng ngahontal éta ngalangkungan Internet, kalayan bantosan kami moal hésé pisan. Salaku tambahan, mangpaatkeun waspada kami sareng ulah sono naon-naon anu lumangsung dina kampanye sareng iklan anjeun. Kalayan peringatan ieu anjeun bakal ningali kana sadaya kamungkinan kajadian anu teu disangka-sangka, sareng upami aya kajadian anu teu biasa dina kampanye anjeun ... Tanda kami bakal ngingetkeun anjeun!

Jaga kampanye iklan anjeun diropéa sareng mutahir ku nerapkeun naséhat sareng saran ti Manajer Ads Hindarkeun miceun anggaran pariwara anjeun., Ngahémat waktos sareng artos sareng kéngingkeun katenangan.

Ads : urang ngadamel kampanye anjeun GRATIS

Henteu gaduh akun Google Ads ? Teu terang dimana ngamimitianna? Upami anjeun gaduh mamang sapertos kieu sareng / atanapi anggaran anjeun terbatas ... Manajer Iklan kami sareng alat sanésna dirancang pikeun anjeun, cukup parios waé! Kami hoyong ngabantosan anjeun kana kamahéran kami dina kampanye Google, nyiptakeun sareng ngaoptimalkeun aranjeunna (leres-leres gratis) kanggo anjeun.

Kalayan pitulung kami anjeun tiasa gaduh Anjeun Google Ads kampanye dijieun ngaliwatan Clever Ads Manajer otomatis tur patuh kalayan sagala standar Google. Ngan ngaliwatan prosés 4-léngkah dimana kami bakal naroskeun ka anjeun sababaraha patarosan: bisnis anjeun, akun anjeun, inpormasi ngeunaan target pamiarsa anjeun, tawaran anjeun, jasa sareng anggaran harian anu anjeun badé méakkeun pikeun iklan anjeun ... Sareng kaluar kami indit!

Pembina iklan kami gratis 100% sareng anggaran anu anjeun pilih bakal dibalanjakeun sadayana dina klik anu anjeun kéngingkeun tina ningalikeun ads anjeun dina Google, kami henteu nyimpen artos sapeser. Salaku tambahan, upami anjeun énggal dina Google Ads , kami ogé ngagaduhan diskon awal 120 USD (gumantung kana mata uang nagara anjeun) anu bakal diaktipkeun salaku kode promosi dina akun anjeun sahingga anjeun tiasa ngamimitian ngiklan di Google gratis. Teu aya trik sareng 100% aman! Kami Rakan Google Premier, janten anjeun moal hariwang ngeunaan naon waé, kami janji. Sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami sareng Google Ads kami (manajer akun kami) bakal senang ngabantosan anjeun sareng ngabantosan anjeun ku sadayana anu anjeun peryogikeun.

Geus anjeun Google Ads kampanye dijieun ngaliwatan Clever Ads Manajer otomatis. Anjeun bakal ngalangkungan prosés 3-léngkah dimana kami bakal naroskeun ka anjeun ngeunaan pemirsa anu anjeun badé udagan, tawaran anjeun, jasa, sareng anggaran harian anu anjeun badé balikeun dina iklan anjeun.

ads kami gratis 100% sareng anggaran anu anjeun pilih bakal dibéakkeun sapinuhna kana klik anu anjeun kéngingkeun nalika mésér ads anjeun di Google. Upami anjeun nembé kana Google Ads , Clever Ads ogé bakal ngaktipkeun kode promo dina akun anjeun janten anjeun mimiti iklan di Google gratis.

Optimasi Ads

Clever Ads Palinter nyarios ka anjeun persis naon anu leungit atanapi henteu hasil dina Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, sareng Microsoft Ads anjeun.

Anjeun ogé bakal nampi tip siap pake ngeunaan naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ningkatkeun kinerja anjeun dina platform iklan anu sanés. Clever Ads Palinter ngabantosan anjeun ningkatkeun kinerja anjeun dina ngan ukur hiji klik.

Langkung seueur ngeunaan Manajer Clever Ads

Ngatur, ngaoptimalkeun sareng nyiptakeun Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, & Twitter Ads anjeun nalika di perjalanan.

Keur naon urang nawiskeun ka anjeun & bisnis Anjeun

Kauntungan, kaunggulan jeung kaistiméwaan

Capé kedah luncat tina hiji platform iklan kana platform anu sanés pikeun ningali sareng nganalisis data anjeun? Atur Google Ads , Facebook Ads, Microsoft Ads, Instagram Ads, sareng Twitter Ads anjeun sadayana dina hiji tempat. Éta moal tiasa langkung gampang! Ku cara ieu, anjeun tiasa salawasna ngendalikeun strategi iklan anjeun sareng langkung ngukur hasil anjeun ku gaduh sadayana métrik kampanye anjeun dina telepon atanapi alat karesep anjeun, dina hiji tab.

Clever Ads Manager mangrupikeun aplikasi iklan gratis gratis anu paling saé (enya, anjeun maca anu leres, gratis) pikeun Google Ads , Ads Facebook, Instagram Ads, Twitter Ads, sareng Microsoft Ads. Ngadamel, ngaoptimalkeun, sareng "meres" maksimal tina kampanye iklan online anjeun nalika di perjalanan sareng di perjalanan sareng Clever Ads palinter. Kéngingkeun inpormasi 360 ° ngeunaan kinerja sareng épolusi kampanye anjeun pikeun nunjukkeun kumaha kinerja iklan anjeun kalayan perbandingan lintas platform lengkep. Sadaya data anjeun, dina dasbor tunggal, dimana waé anjeun hoyong, kumaha anu anjeun pikahoyong. Naha éta tiasa janten langkung saé?

kaistiméwaan anjeun bakal meunang

Check your main metrics (spend, revenue, conversions and CPA, among others) on all advertising platforms where you are present: Google, Facebook, Microsoft, Instagram and Twitter, and be able to compare them easily. Have all your ad data and KPIs organized in fully customizable charts and graphs , anjeun milih naon anu anjeun hoyong tingali, iraha waé, dimana waé. Kéngingkeun pandangan lengkep ngeunaan kinerja kampanye iklan anjeun dina pandangan bari henteu kedah ninggalkeun hiji tempat.

Nyiptakeun akun Google Ads : Naon éta? Anjeun teu acan gaduh akun Google Ads ? Henteu masalah, kami bakal nyiptakeunna pikeun anjeun dina sababaraha kali klik (enya, ogé gratis). Sareng kami bakal ngaktipkeun Google Ads pikeun anjeun ngamimitian iklan di Google gratis! Hingga 120 USD Google Ads GRATIS Kupon!

Pembina Kampanye Google Ads : Sakumaha anu kami sebatkeun, urang jaga nyieun Google Ads anjeun dina 4 léngkah anu gampang sahingga anjeun tiasa ngamimitian pariwara dina Google dina sakedik mata.

Google Ads sareng simulator anggaran : Masih teu yakin upami anjeun badé ngamimitian pariwara? Pilarian terang sabaraha biaya anjeun pikeun ngahontal target pamiarsa anjeun ngalangkungan pariwara Google sareng nyandak kaputusan anu pas.

Ningkatkeun Google Ads anjeun, Facebook Ads, Instagram Ads sareng Microsoft Ads kalayan customized tips and tricks pikeun ningkatkeun optimasi sareng kinerja iklan anjeun. Manajer Iklan anu pangsaéna di industri, gratis, sareng dipersonalisasi.

Lila-pangalusna nu Kami ngarékoméndasikeun

Kumaha carana ngamangpaatkeun paling seueur tina Clever Ads Palinter?

Google Ads Manager urang tiasa janten kampanye pamasaran online anyar anjeun sareng mitra iklan. Sambungkeun saloba platform iklan sakumaha anu anjeun pikahoyong pikeun gaduh total pisibilitas kana pariwara sareng strategi marketing digital anjeun: kampanye Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, sareng Microsoft Ads anjeun sadayana dina hiji tab, dikawasa pinuh dina dasbor anu lengkep. . Sareng émut, GRATIS!

Bandingkeun kinerja anjeun antara platform iklan anu béda sareng balance your budget and spend based on your campaign performance . Naha Google Ads ngagaduhan langkung seueur konversi tibatan Facebook Ads? Naha Iklan Instagram ngalaporkeun CPA langkung luhur tibatan Microsoft Ads? Kampanye mana anu langkung hadé pikeun ngadorong aranjeunna? Naha kuring kedah lirén waé kusabab éta henteu hadé?

Tumuwuh strategi anjeun sareng penjualan ku ngawangun akun Google Ads anjeun sareng ngaleungit kampanye nganggo tip sareng bagan khusus kami. Pendakan pemirsa sareng palanggan poténsial anu anyar anu anjeun henteu merhatoskeun sareng ngahontal éta ngalangkungan Internet, kalayan bantosan kami moal hésé pisan. Salaku tambahan, mangpaatkeun waspada kami sareng ulah sono naon-naon anu lumangsung dina kampanye sareng iklan anjeun. Kalayan peringatan ieu anjeun bakal ningali kana sadaya kamungkinan kajadian anu teu disangka-sangka, sareng upami aya kajadian anu teu biasa dina kampanye anjeun ... Tanda kami bakal ngingetkeun anjeun!

Jaga kampanye iklan anjeun diropéa sareng mutahir ku nerapkeun naséhat sareng saran ti Manajer Ads Hindarkeun miceun anggaran pariwara anjeun., Ngahémat waktos sareng artos sareng kéngingkeun katenangan.

Ads : urang ngadamel kampanye anjeun GRATIS

Henteu gaduh akun Google Ads ? Teu terang dimana ngamimitianna? Upami anjeun gaduh mamang sapertos kieu sareng / atanapi anggaran anjeun terbatas ... Manajer Iklan kami sareng alat sanésna dirancang pikeun anjeun, cukup parios waé! Kami hoyong ngabantosan anjeun kana kamahéran kami dina kampanye Google, nyiptakeun sareng ngaoptimalkeun aranjeunna (leres-leres gratis) kanggo anjeun.

Kalayan pitulung kami anjeun tiasa gaduh Anjeun Google Ads kampanye dijieun ngaliwatan Clever Ads Manajer otomatis tur patuh kalayan sagala standar Google. Ngan ngaliwatan prosés 4-léngkah dimana kami bakal naroskeun ka anjeun sababaraha patarosan: bisnis anjeun, akun anjeun, inpormasi ngeunaan target pamiarsa anjeun, tawaran anjeun, jasa sareng anggaran harian anu anjeun badé méakkeun pikeun iklan anjeun ... Sareng kaluar kami indit!

Pembina iklan kami gratis 100% sareng anggaran anu anjeun pilih bakal dibalanjakeun sadayana dina klik anu anjeun kéngingkeun tina ningalikeun ads anjeun dina Google, kami henteu nyimpen artos sapeser. Salaku tambahan, upami anjeun énggal dina Google Ads , kami ogé ngagaduhan diskon awal 120 USD (gumantung kana mata uang nagara anjeun) anu bakal diaktipkeun salaku kode promosi dina akun anjeun sahingga anjeun tiasa ngamimitian ngiklan di Google gratis. Teu aya trik sareng 100% aman! Kami Rakan Google Premier, janten anjeun moal hariwang ngeunaan naon waé, kami janji. Sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami sareng Google Ads kami (manajer akun kami) bakal senang ngabantosan anjeun sareng ngabantosan anjeun ku sadayana anu anjeun peryogikeun.

Geus anjeun Google Ads kampanye dijieun ngaliwatan Clever Ads Manajer otomatis. Anjeun bakal ngalangkungan prosés 3-léngkah dimana kami bakal naroskeun ka anjeun ngeunaan pemirsa anu anjeun badé udagan, tawaran anjeun, jasa, sareng anggaran harian anu anjeun badé balikeun dina iklan anjeun.

ads kami gratis 100% sareng anggaran anu anjeun pilih bakal dibéakkeun sapinuhna kana klik anu anjeun kéngingkeun nalika mésér ads anjeun di Google. Upami anjeun nembé kana Google Ads , Clever Ads ogé bakal ngaktipkeun kode promo dina akun anjeun janten anjeun mimiti iklan di Google gratis.

Optimasi Ads

Clever Ads Palinter nyarios ka anjeun persis naon anu leungit atanapi henteu hasil dina Google Ads , Facebook Ads, Instagram Ads, sareng Microsoft Ads anjeun.

Anjeun ogé bakal nampi tip siap pake ngeunaan naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ningkatkeun kinerja anjeun dina platform iklan anu sanés. Clever Ads Palinter ngabantosan anjeun ningkatkeun kinerja anjeun dina ngan ukur hiji klik.

Kadali gain sarta ngaoptimalkeun hasilna.

Atur kampanye anjeun nganggo Clever Ads Mobile App haratis! Pasang deui ayeuna kanggo Android sareng ios.

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.