Google AdWords pikeun Agénsi: Sadaya kampanye klien anjeun aya dina kontrol

Kalayan alat Google Ads for Agencies ieu anjeun bakal ngahémat waktos janten anjeun tiasa pokus kana hal anu paling penting: klien anjeun.

Fitur pangalusna keur aktip tim-fokus

Meunang beja na laporan sacara real waktos sareng kinerja kampanye klien anjeun '.

Kéngingkeun beja ngeunaan naon anu paling penting pikeun alat Google AdWords

Siapkeun sareng personalisasi notifications pikeun terang iraha konversi turun atanapi nalika anjeun kedah ningkatkeun méakkeun kampanye.

Otomatis Smart laporan unggal bulan

monthly reports anu saé nunjukkeun métrik sareng kamekaran kampanye klien anjeun.

Sadaya data dina hiji klik dina Google Sheets

Entong runtah sadetik dina cara ngumpulkeun métrik klien anjeun sacara manual. Gampang sareng gancang add them to a Google Sheet.

Jang ningkatkeun kinarya kampanye klien anjeun '

Nyusun sadaya data Google Sheets , personalisasi waspada kinerja sakumaha diperyogikeun, sareng kéngingkeun Laporan Smart bulanan anu tiasa dikirim ka klien anjeun.

Langkung seueur ngeunaan Google AdWords pikeun Alat Agénsi

Diajar langkung seueur ngeunaan alat kami anu dirancang pikeun Google AdWords pikeun agénsi sareng sadayana anu tiasa kami nawiskeun sareng anjeun sareng bisnis.

Keur naon urang nawiskeun pikeun anjeun sarta agénsi iklan Anjeun

Fitur, kauntungan na kaunggulan

Alat-alat kami dirancang pikeun ningkatkeun Google AdWords pikeun agénsi sareng parantos dirarancang ku Clever Ads pikeun hirup anjeun langkung gampang sareng masihan anjeun kadali pinuh, sepanjang waktos sareng ti mana waé anjeun hoyongkeun, tina kampanye anjeun sareng para nasabah anjeun .

Naha anjeun badé ngaoptimalkeun sadaya kampanye anjeun, mutahir, sareng langsung dina Google chat anjeun? Sadaya ieu sareng seueur deui anu tiasa kami nawiskeun, sadayana dirancang pikeun nyaritakeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun ningkatkeun kampanye klien anjeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Kami ngajamin yén kami gaduh AdWords pangsaéna pikeun integrasi agénsi, terang langkung seueur!

Ngaheéat waktu, duit jeung sumber!

Alat-alat kami pikeun Google Ads parantos dirarancang kalayan tujuan pikeun ngahémat artos, sumberdaya, sareng anu paling penting .... Waktos!

Kalayan Slack , integrasi Microsoft Teams Google Chat bot ads Google Spre heets Add-on, sareng Google Ads kami, optimasi sareng upload, anjeun bakal tiasa nyéépkeun waktos anu berharga anjeun dina naon anu leres-leres pentingna: konsumén anjeun, sareng masih gaduh waktos sésana pikeun menikmati kopi énjing anu anjeun resep!

Pendakan kasempetan bisnis anu pangsaéna, ngadamel kampanye anu pangsaéna, kéngingkeun bewara anu paling penting pikeun nyingkahan gangguan anu teu perlu, kéngingkeun laporan bulanan, jst. Singkatna, alat anu berorientasi kana AdWords pikeun Agénsi anu bakal ngahémat waktos anjeun pikeun konsentrasi kana naon anu saleresna penting.

Naon tiasa ngalakukeun kalawan parabot urang

Otomatis Smart laporan unggal bulan

laporan bulanan diwincik dina format PDF nu sampurna mintonkeun metrics sarta tumuwuhna kampanye klien anjeun '. Fokus dina data yen urusan ka anjeun, sarta ngukur hijina naon pentingna sahingga bisa ngahemat waktu di analisis tanpa kaleungitan jéntré dina naon perkara paling sarta nyieun informed, kaputusan data-disetir.

Corong Konversi, Kata Kunci ... Sadayana anu anjeun hoyong terang dina laporan khusus. Sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun, sareng kumaha cara ngagunakeunana. Optimalkeun kampanye anjeun sareng kampanye pelanggan dumasar kana kinerja, ngalangkungan tip siap-siap sareng rekomendasi anu dirarancang khusus pikeun Google Adwords pikeun agénsi.

Fitur pangalusna keur aktip dumasar tim-

Nampi bewara real-time sareng laporan ngeunaan kinerja kampanye klien anjeun. Nalika urang nyarioskeun AdWords pikeun agénsi, urang kedah tumut kana alat mana anu kami anggo sareng hoyong dimangpaatkeun pikeun nampi béwara sareng laporan ngeunaan kampanye kami. Naon anu anjeun anggo dina agénsi anjeun? Kalayan alat kami anjeun bakal tiasa ngahijikeun akun Google Ads anjeun sareng salah sahiji tina tilu alat obrolan tim pang populerna di dunya: Slack , Microsoft Teams atanapi Google Chat . Milih sareng ngaoptimalkeun kinerja kampanye klien anjeun kalayan data!

Meunang beja ngeunaan hijina hal pangpentingna

Konpigurasikeun sareng ngarobih béja anjeun pikeun terang sagala rupa anu kajantenan dina kampanye anjeun sareng klien anjeun. Salaku conto, upami anjeun hoyong terang iraha konversi diturunkeun atanapi nalika belanja kampanye kedah ditingkatkeun, atur salah sahiji bewara kami sareng kami bakal ngabéjaan anjeun dina aplikasi komunikasi anu anjeun pilih! ( Slack , Microsoft Teams atanapi Google Chat ).

Ku cara ieu, anjeun bakal jadi hiji jeung nunjukkeun nu parameter rék prioritas, informasi nu rék nampa, jeung nu acara bakal dianggap salaku aneh tur kudu jadi dituduhkeun ka anjeun dina urutan janten sadar maranéhanana moments krusial / data .

Supados teu aya anu teu diperhatoskeun sareng kampanye klien anjeun teras-teras di luhur! Google Ads pikeun agénsi henteu pernah gampang.

Sadaya data dina hiji klik dina Google Sheets

Entong boroskeun detik anu sanés pikeun sacara manual ngumpulkeun métrik sareng data kampanye ti pelanggan anjeun. Tambihkeun sadayana kalayan gampang sareng gancang kana lambaran Google. Google Ads pikeun agénsi kalayan épisién, nganggo alat anu disayogikeun ku Google sareng aplikasi terkenal anu parantos anjeun anggo dina agénsi anjeun.

Google Sheets mangrupikeun salah sahiji alat anu paling sering dianggo di dunya di sadaya bisnis pikeun ngatur dokumén sareng tim? Upami anjeun nganggona, anjeun tiasa ngaoptimalkeun prosés anjeun sareng ngaoptimalkeun sadaya data dina Drive. Éta henteu tiasa langkung gampang!

Naon ngajadikeun bédana?

Naha ngagunakeun Google AdWords kami pikeun agénsi?

Dina Clever Ads kami bangga janten bagian tina program Premier Google Mitra, anu kami ngajamin yén prosésna 100% aman sareng kami janji yén kami ngahargaan data pribadi anjeun ogé klien anjeun. Langkung ti 150.000 usaha sareng perusahaan parantos damel sareng kami sareng dipercaya kami pikeun naekeun Google Ads , kalayan hasil anu saé. Anjeun moal kuciwa, cara anu pangsaéna sareng murah (gratis) ngaoptimalkeun Google Ads pikeun agénsi.

Kalayan alat sareng kaparigelan kami kami parantos tiasa ngarobih hal anu rumit sareng nyéépkeun waktos kana hal anu saderhana sareng gancang. Anjeun bahkan mungkin mendakan AdWords pikeun agénsi anu senang sareng kami! Anjeun bakal tiasa "maénkeun" kalayan laporan sareng tip kami pikeun ngahontal ROI maksimum (Return on Investment) sareng skor maksimal bahkan henteu disadarikeun, sadayana nalika diajar!

Hurungkeun agénsi anjeun kana agénsi rujukan dina Google Ads kampanye, anu wisest na paling ngalaman dina proses ieu babarengan jeung Clever Ads . Kami salawasna terang naon anu kedah dilakukeun saterasna, anjeun tiasa percanten kami pikeun nyandak léngkah munggaran atanapi salajengna.

Kami yakin yén agénsi naon waé ukuranana sareng anggaran kedah ngagaduhan aksés kana iklan Google, janten kami parantos ngembangkeun alat Google Ads pikeun agénsi anu bakal ngamungkinkeun anjeun bersaing dina lapangan maén anu langkung ageung sareng agénsi anu langkung berpengalaman anu gaduh pamasaran anu langkung ageung anggaran.

Alesan naha anjeun panginten hoyong nganggo alat kami tiasa rupa-rupa, naha anjeun curiga yén Google Ads klien anjeun tiasa langkung saé, naha anjeun hoyong parios naha agénsi pamasaran anjeun leres-leres ngalakukeun, atanapi meureun anjeun ngan ukur panasaran terang naha kerja kerasna hasil? Clever Ads AdWords pikeun agénsi nyaeta suite anjeun tina parabot.

Salaku tambahan, tim ahli kami salawasna siap ngabantosan anjeun, sareng anjeun tiasa ngahubungi aranjeunna pikeun patarosan, masalah, saran atanapi bantuan anu anjeun peryogikeun di asisten @ cleverads .com, kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng agénsi anjeun naon waé anu anjeun sareng agénsi anjeun peryogikeun.

Integrated Suite ti Pakakas

Kauntungan sejen atawa kapentingan maké kami AdWords parabot pikeun Clever Ads agénsi nyaeta nu bisa ngakses sagalana ti anjeun Clever Ads panel kontrol, sarta anjeun bisa ngagabungkeun kakuatan Google Ads kalayan sagala betah manajemén nu Clever Ads nawaran anjeun. Sadaya laporan, peringatan, tip kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngadamel Google Ads dioptimalkeun kalayan sampurna pikeun klien anjeun, pikeun tetep mutahir sareng algoritma anyar Google, ekstensi kampanye, sareng sajabana pikeun ngahasilkeun spanduk anu hadé pikeun kampanye Témbong klien anjeun, atanapi bahkan pikeun nyaluyukeun ideu keyword, diantara fitur sanésna. Google Ads for all-in-one kami anu khusus pikeun pakakas Agénsi siap ngalakukeun sadaya kerja keras bari nyéépkeun waktos anjeun pikeun ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun anu pangsaéna: ngajalankeun sareng ngatur bisnis anjeun sareng ngajantenkeun klien anjeun senang.

aktip dumasar-tim pikeun komunikasi

Ngahijikeun Google Ads ka Slack , Microsoft Teams , atanapi Google Chat

Konpigurasikeun peringatan khusus anjeun pikeun nampi laporan sakali atanapi sakali pikeun masihan anjeun métrik ngalangkungan obrolan sareng nampi grafik sareng métrik anu aya hubunganana sareng kinerja akun klien anjeun. Google AdWords pikeun agénsi langkung gampil ku integrasi obrolan sapertos kieu!

aktip dumasar-tim pikeun komunikasi

Ngahijikeun Google Ads ka Slack , Microsoft Teams , atanapi Google Chat

Naha Google Ads anjeun sacara otomatis didamel gratis.

Google Ads Audit

Meunangkeun hal nu serelek panungtungan kaluar tina Anjeun ads kampanye jeung Clever Google Ads Audit sarta ningkatkeun Google Iklan Anjeun kampanye kinerja pikeun kirang.

Panarjamah Google Ads

Ulah nyetel wates mun anjeun bisnis. Ngaiklan mana rék! Narjamahkeun sagalana kana sababaraha basa.

keyword Nu Ngarencana

Nyaring hasil anjeun sarta manggihan kasempetan sampurna pikeun kampanye anjeun.

Langkung produk Clever Ads

Sagala parabot nu peryogi pikeun maksimalkeun pungsi kampanye pamasaran digital klien anjeun '.

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.