Sadaya clients' campaigns anjeun dikontrol

Parabot anu ngahémat waktos anjeun ngarah tiasa fokus kana anu penting: your clients.

Fitur pangalusna keur aktip tim-fokus

Meunang beja na laporan sacara real waktos sareng kinerja kampanye klien anjeun '.

Meunang beja ngeunaan mung pangpentingna

Siapkeun sareng personalisasi notifications pikeun terang iraha konversi turun atanapi nalika anjeun kedah ningkatkeun méakkeun kampanye.

Otomatis Smart laporan unggal bulan

monthly reports anu saé nunjukkeun métrik sareng kamekaran kampanye klien anjeun.

Sadaya data dina hiji klik dina Google Sheets

Entong runtah sadetik dina cara ngumpulkeun métrik klien anjeun sacara manual. Gampang sareng gancang add them to a Google Sheet.

Jang ningkatkeun kinarya kampanye klien anjeun '

Nyusun sadaya data Google Sheets , personalisasi waspada kinerja sakumaha diperyogikeun, sareng kéngingkeun Laporan Smart bulanan anu tiasa dikirim ka klien anjeun.

Langkung produk Clever Ads

Sagala parabot nu peryogi pikeun maksimalkeun pungsi kampanye pamasaran digital klien anjeun '.

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.