Google Chat Bot pikeun Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Tanya bot anjeun metrics & grafik kinerja PPC rekening anjeun '

Jieun ngabejaan Anjeun sorangan pikeun nampa sakali thresholds set Anjeun nu patepung

Tanya bot anjeun pikeun tips tentang ngaoptimalkeun Google Ads & Facebook Ads anjeun

aset obrolan logo bot Tambahkeun ka Google Chat
aset obrolan bot utama

Mangpaat Clever Ads

Urang sunda nyimpen anjeun waktu sangkan anjeun bisa diuk deui ngarasakeun yén cup isuk kopi! ☕

A google integrasi obrolan bot nyalametkeun anjeun waktos

Simpen waktos

Hiji tab anu langkung alit pikeun diperhatoskeun. Ngahémat waktos ku ngan ukur ningali métrik Google, Bing, sareng Facebook Ads anu penting pikeun anjeun.

A integrasi bot google obrolan pikeun ngaronjatkeun produktivitas Anjeun

Ngatur tugas anjeun cara katuhu

bot Google Chat ieu ngidinan Anjeun pikeun nempo kamajuan kampanye anjeun kalawan metrics, grafik, jeung malah summaries langsung on Google Chat.

Bébas google aplikasi obrolan bot

tos rengse FREE

Dibandingkeun parabot sarupa dina pasaran, alat ieu teu merlukeun anjeun mayar récéh a.

Saring Ads Facebook, Google Ads , Microsoft Ads dumasar kana minat anjeun sareng sakedik ningali pintonanana.

Ngakses dasbor sorangan

Kéngingkeun aksés ka dasbor anjeun nyalira sareng ngarobihna. Ukur tingali métrik anu anjeun hoyong tingali. Schedule your reports and configure your customized alerts anjeun.

aset obrolan logo bot Tambahkeun ka Google Chat
Kéngingkeun dasbor kanggo nyaring Google Ads sareng ngajadwalkeun laporan anjeun.

Naha masang Clever Ads Google Chat Bot?

Metrics & grafik

Gambar sareng métrik anu aya hubunganana Google Ads , Microsoft Advertising, sareng Facebook Ads anjeun. Ngartos kesan, konversi, klik - sadayana ngalangkungan Google Chat!

Ngabejaan: Comming Moal lami deui

Dina dasbor, Anjeun bakal bisa ngonpigurasikeun ngabejaan sorangan meunang dibere beja via Google Chat sakali diatur custom thresholds anjeun anu patepung.

Laporan dijadwalkeun: Comming Moal lami deui

Meunang summaries poean / mingguan on metrics on channel pikaresep Anjeun. Tetep dina file na babagi poto eta sareng tim anjeun.

Tips: Comming Moal lami deui

Olahtalatah saderhana ngajantenkeun nyungkeun tip ngeunaan Google Ads langkung gampil. Urang tiasa ngawartosan jinis kampanye naon, pangaluyuan, sareng modifikasi anu paling cocog sareng tujuan anjeun.

Google Chat metrics Bot jeung grafik alets Google Chat Bot Jadwalkeun nampi Google Ads ngeunaan Google Chat Bot Nampi tip pikeun Google Ads ngalangkungan Google Chat Bot

Kumaha carana ngamimitian?

Ngan dina menit, anjeun tiasa nambihan Clever Ads Bot Anu palinter kana akun anjeun

aset obrolan logo bot Tambahkeun ka Google Chat

Ngan 4 léngkah

1

Install bot nu

Tambahkeun Clever Ads palinter kana Google Chat ku ngaklik tombol "Tambahkeun ka Google Chat".

2

Asup kana akun pangiklan anjeun

Asup maké Anjeun Google, Microsoft jeung / atawa Akun Facebook numbu ka akun iklan Anjeun.

3

Ngonpigurasikeun preferensi Anjeun

Aksés dasbor anjeun pikeun laporan jadwal, ngabejaan Konpigurasikeun, Konpigurasikeun Anjeun bot, jsb

4

Jieun mangpaat pangseueurna ti aplikasi nu

Buka Google Chat tur mimitian nganggo sagala pitur bot urang tiasa nawiskeun anjeun!

Dijieun ku kanyaah ku Clever Ads , a Google Partner Google

Salaku Rakan Google Premier sareng langkung ti 150.000 palanggan anu hargana, yakin yén prosés na 100% aman sareng aman.
See Privacy Policy

Kudu Ads Banner Google anjeun nyiptakeun atanapi dibentuk kalayan Clever Ads Banner Pencipta.

Anjeun bakal jadi di parusahaan alus

aset merek pangiriman pahlawan
aset merek decathlon
aset brand meta
aset merek voi
aset merek cabify
aset merek ccp kaulinan

Freaking-kaluar Ngeunaan Patarosan?

Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu teu dibales dihandap anjeun tiasa nyerat kami di assistant@cleverads.com

Naon bot ieu ngalakukeun persis?

Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta ngajantenkeun hirup anjeun rada gampang sareng sabab kami resep "ngahémat waktos anu cekap pikeun ngaraosan kopi énjing anu anjeun resep pisan." Sakali anjeun numbu Google Ads anjeun badé dianggo, anjeun tiasa ngamimitian nampi métrik sareng grafik langsung kana Slack , Microsoft Teams atanapi Google chat ku ngan saukur nga-SMS na bot. Ku cara ieu, anjeun nyimpen sababaraha waktos berharga anjeun sabab henteu kedah ngalebetkeun Google Ads anjeun unggal dinten.
Sababaraha fitur anu saé anu ditawarkeun aplikasi nyaéta:

  • Metrik & grafik : Métrik penting sareng grafik anu aya hubunganana sareng Google Ads anjeun sapertos kesan, konversi, klik, sareng seueur deui bakal sayogi ku anjeun langsung dina obrolan anjeun.
  • Laporan Anu Dijadwalkeun : Nampi métrik anjeun unggal dinten atanapi mingguan dina saluran anu anjeun pikaresepkeun pikeun ngajantenkeun masarakat awam pikeun tim anjeun atanapi tetep ngajaga anjeun ku milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tip : Ménta tip ngeunaan cara ningkatkeun Google Ads anjeun sadayana ku olahtalatah saderhana. Kami bakal tiasa nyarankeun hal-hal sapertos nambihan jinis kampanye anu béda, nyaluyukeun anggaran kampanye, atanapi ngarobih udagan kampanye.
  • Tanda : Ngarasa langkung aman sareng akun iklan anjeun. Clever Ads bakal ngabéjaan upami ambang anjeun dipenuhan.

Naon hargana?

aplikasi nu geus 100% bébas!

Naha kuring kedah ngaitkeun akun Google Ads

Supados aplikasi tiasa ngajalankeun leres, éta peryogi data tina akun Google Ads anjeun. Pikeun tujuan kaamanan, Google henteu ngijinkeun saha waé ningali métrik anjeun sacara standar, janten kami peryogi ijin anjeun. Kami meryogikeun tingkat aksés panghandapna kana akun Google Ads anjeun anu disebat "Atur Adwords anjeun." Ieu hiji-hijina jinis ijin anu urang butuhkeun ngan ukur ngamungkinkeun kami pikeun parios métrik anjeun sareng ngahasilkeun bagan sareng ringkesan.

Naha aman pikeun ngaitkeun akun Google Ads

Éta 100% aman! Clever Ads mangrupikeun Rakan Google Premier. Dina raraga ngahontal judul ieu, urang kedah nyumponan standar sareng kriteria luhur Google. Produk anu sanés anu urang ngembangkeun salami mangtaun-taun parantos ngawangun reputasi anu kuat diantara 150.000 usaha.

Kumaha ieu data kuring diteundeun aman?

Sakali anjeun lebet kana akun Google anjeun, kami nyimpen token aksés dina basis data énkripsi kami. Koncina ngan ukur dianggo ku Clever PPC API kami sareng henteu pernah dibagi sareng Slack , Microsoft Teams atanapi Google Chat. Nalika kami nampi data anu aya hubunganana tina Google Ads , kami ngarobah kana Slack atanapi Microsoft Teams diformat, sareng kami kirimkeun kana paguneman anu sami anu anjeun pesen.

Unggal pesen naha internal atanapi nganggo Google, Slack , atanapi Microsoft Teams énkripsi nganggo TLS 1.2 (Transport Layer Security). Kami ngan ukur aksés kana situs nganggo protokol HTTPS. Ti tungtung kami, kami ngan ukur tiasa ngakses Google Ads Ads anjeun sabab anjeun parantos masihan kami idin pikeun ngalakukeun éta. Dina kaayaan naon waé kami diidinan kéngingkeun data di luar parameter anu kasebut.

Anjeun ngabogaan wae gangguan maké aplikasi ieu?

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku ngirim email ka assistant@cleverads.com atanapi ku ngan saukur ngeusian formulir ieu:

ilustrasi slack

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.