Microsoft Teams Integrasi pikeun Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Nampi peringatan khusus langsung kana obrolan Microsoft Teams

Gaduh grafik dijieun husus pikeun rekening iklan Anjeun.

Jadwal pikeun nampa metrics Anjeun on boh dasar poean atawa mingguan.

logo mdet tim Tambahkeun ka Microsoft Teams
aset slack 01

Mangpaat Clever Ads

Salaku urang resep ngomong, anjeun bakal nyimpen cukup waktu anu perelu yén kopi isuk anjeun bogoh pisan! ☕

microsoft teams pikeun ngahémat waktos anjeun

Ngaheéat waktos anjeun!

Simpen waktos berharga anjeun ku ningali sadaya Google Ads pangpentingna, Bing Ads sareng Facebook Ads métrik dina hiji tempat. Tutup sababaraha tab éta!

microsoft teams pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun

Ngatur tugas harian anjeun leuwih éfisién

Kalayan integrasi ieu, anjeun tiasa nganggo métrik, grafik, sareng gera pikeun meunteun kamajuan kampanye anjeun, sadayana ngalangkungan Microsoft Teams !

Aplikasi microsoft teams

Tos rengse haratis!

Clever Ads , henteu sapertos alat anu sami di pasar, henteu meryogikeun biaya pikeun anjeun nganggo.

Saring akun ads anjeun pikaresep sareng nampi ringkesan kinerja ngalangkungan métrik sareng grafik.

Ngadalikeun dasbor Anjeun

Akses dasbor anjeun sareng tiasa ngaropea pribadi kumaha anjeun nampi métrik liwat Microsoft Teams . Saring akun mana anu anjeun hoyong tingali, ngajadwalkeun laporan anjeun sareng ngonpigurasikeun peringatan anjeun .

logo mdet tim Tambahkeun ka Microsoft Teams
Neangan dasbor pikeun nyaring Google Ads  akun sareng jadwal laporan anjeun.

Naha masang aplikasi Clever Ads pikeun Microsoft Teams ?

metrics

Metrik penting bakal sayogi langsung ngalangkungan Microsoft Teams . Metrik ieu tiasa kesan, klik, sareng seueur deui, sadayana aya hubunganana Google Ads sareng Bing Ads anjeun.

grafik

Paké grafik pikeun visually nitenan évolusi salah sahiji metrics Anjeun. Naha éta jadi tayangan, ongkos, atawa laju konvérsi.

Laporan dijadwalkeun

Boga pilihan pikeun nampa poéan atawa mingguan summaries, sarta sangkan aranjeunna umum pikeun tim anjeun ningali, atawa pikeun panon anjeun wungkul.

tips

Urang bakal masihan tip ngeunaan pamutahiran pikeun Google Ads anjeun Google Ads strategi kana pamundut anjeun. Urang tiasa masihan naséhat kana kampanye anjeun sapertos nyaluyukeun anggaran na, ngarobih targétna sareng seueur deui.

Aplikasi pikeun microsoft teams ngalaporkeun tim Microsoft pamasaran Jadwalkeun nampi laporan Google Ads Microsoft Teams Nampi tip pikeun akun Google Ads microsoft teams

Kumaha anjeun ngamimitian?

Dina sakitar menit, anjeun tiasa nambihan Clever Ads pikeun Microsoft Teams langsung kana akun anjeun.

logo mdet tim Tambahkeun ka Microsoft Teams

Ngan 4 léngkah

1

Ngundeur aplikasi nu

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét tombol "Tambihkeun ka Microsoft Teams " sareng anjeun bakal kéngingkeunana

2

Asup ka akun pangiklan anjeun

Asup ka anjeun Google, Facebook, sarta / atawa Akun Microsoft anu numbu ka akun iklan Anjeun

3

Milih akun anjeun

Sanggeus milih akun anjeun dipikahayang, ngarasa Luncat ka pindah kana sagala batur iraha wae

4

Ngagunakeun loba fitur tina aplikasi nu

Nampi sadaya laporan didadarkeun di luhur seamlessly tur merenah

Dijieun ku kanyaah ku Clever Ads , a Google Partner Google

Salaku Rakan Google Premier sareng langkung ti 150.000 palanggan anu hargana, yakin yén prosés na 100% aman sareng aman.
See Privacy Policy

Kudu Ads Banner Google anjeun nyiptakeun atanapi dibentuk kalayan Clever Ads Banner Pencipta.

Anjeun bakal jadi di parusahaan alus

aset merek pangiriman pahlawan
aset merek decathlon
aset brand meta
aset merek voi
aset merek cabify
aset merek ccp kaulinan

Freaking-kaluar Ngeunaan Patarosan?

Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu teu dibales dihandap anjeun tiasa nyerat kami di assistant@cleverads.com

Naon aplikasi ieu ngalakukeun persis?

Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta ngajantenkeun hirup anjeun rada gampang sareng sabab kami resep "ngahémat waktos anu cekap pikeun ngaraosan kopi énjing anu anjeun resep pisan." Sakali anjeun numbu Google Ads anjeun badé dianggo, anjeun tiasa ngamimitian nampi métrik sareng grafik langsung kana Slack atanapi Microsoft Teams ku ngan saukur nga-SMS kana bot na. Ku cara ieu, anjeun nyimpen sababaraha waktos berharga anjeun sabab henteu kedah ngalebetkeun Google Ads anjeun unggal dinten.

Sababaraha fitur anu saé anu ditawarkeun aplikasi nyaéta:

  • Metrik & grafik : Métrik penting sareng grafik anu aya hubunganana sareng Google Ads anjeun sapertos kesan, konversi, klik, sareng seueur deui bakal sayogi ku anjeun langsung dina obrolan anjeun.
  • Laporan Anu Dijadwalkeun : Nampi métrik anjeun unggal dinten atanapi mingguan dina saluran anu anjeun pikaresepkeun pikeun ngajantenkeun masarakat awam pikeun tim anjeun atanapi jaga waé ku milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tip : Ménta tip ngeunaan cara ningkatkeun Google Ads anjeun sadayana ku olahtalatah saderhana. Kami bakal tiasa nyarankeun hal-hal sapertos nambihan jinis kampanye anu béda, nyaluyukeun anggaran kampanye, atanapi ngarobih udagan kampanye.
  • DATANG Sateuacanna Tanda : Ngarasa langkung aman sareng akun Google Ads anjeun. Clever Ads bakal ngabéjaan upami aya kajadian anu teu biasa dina akun anjeun.

Naon hargana?

aplikasi nu geus 100% bébas!

Naha kuring kudu numbu Google Ads kuring Google Ads rekening?

Supados aplikasi tiasa ngajalankeun leres, éta peryogi data tina akun Google Ads anjeun. Pikeun tujuan kaamanan, Google henteu ngijinkeun saha waé ningali métrik anjeun sacara standar, janten kami peryogi ijin anjeun. Kami meryogikeun tingkat aksés panghandapna kana akun Google Ads anjeun anu disebat "Atur Adwords anjeun." Ieu hiji-hijina jinis ijin anu urang butuhkeun ngan ukur ngamungkinkeun kami pikeun parios métrik anjeun sareng ngahasilkeun bagan sareng ringkesan.

Dupi éta aman pikeun numbu ka Google Ads kuring Google Ads rekening?

Éta 100% aman! Clever Ads mangrupikeun Rakan Google Premier. Dina raraga ngahontal judul ieu, urang kedah nyumponan standar sareng kriteria luhur Google. Produk anu sanés anu urang ngembangkeun salami mangtaun-taun parantos ngawangun reputasi anu kuat diantara 150.000 usaha.

Kumaha ieu data kuring diteundeun aman?

Sakali anjeun lebet kana akun Google anjeun, kami nyimpen token aksés dina basis data énkripsi kami. Koncina ngan ukur dianggo ku Clever PPC API kami sareng henteu pernah dibagi sareng Slack atanapi Microsoft Teams . Nalika kami nampi data anu aya hubunganana tina Google Ads , kami ngarobah kana Slack atanapi Microsoft Teams diformat, sareng kami kirimkeun kana paguneman anu sami anu anjeun pesen.

Unggal pesen naha internal atanapi nganggo Google, Slack , atanapi Microsoft Teams énkripsi nganggo TLS 1.2 (Transport Layer Security). Kami ngan ukur aksés kana situs nganggo protokol HTTPS. Ti tungtung kami, kami ngan ukur tiasa ngakses Google Ads Ads anjeun sabab anjeun parantos masihan kami idin pikeun ngalakukeun éta. Dina kaayaan naon waé kami diidinan kéngingkeun data di luar parameter anu kasebut.

Anjeun ngabogaan wae gangguan maké aplikasi ieu?

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku ngirim email ka assistant@cleverads.com atanapi ku ngan saukur ngeusian formulir ieu:

ilustrasi slack

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.