Integrasi Slack Google Ads , Microsoft Ads & Facebook Ads

Ngonpigurasikeun ngabejaan custom Anjeun pikeun nampa di obrolan

Nampi grafik & metrics pertaining ka kinerja rekening anjeun '

Ngajadwalkeun laporan harian atawa mingguan keur narima metrics anjeun dina obrolan

logo slack aset Tambahkeun ka Slack
aset slack 01

Mangpaat Clever Ads

Salaku urang resep ngomong, anjeun bakal nyimpen cukup waktu anu perelu yén kopi isuk anjeun bogoh pisan! ☕

slack pikeun ngahémat waktos anjeun

Téh mangrupa waktu saver

Anjeun tiasa gaduh hiji tab anu kirang kabuka, anu ngahémat waktos ku ningali Google Ads , Bing Ads & Facebook Ads anu paling penting dina hiji tempat.

slack pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun

Organizes dinten anjeun pikeun tugas dinten hadé

Aplikasi ieu ngamungkinkeun pikeun ngalacak kamajuan kampanye kalayan métrik, grafik, sareng ringkesan langsung dina Slack chat.

Aplikasi Slack

Ieu bébas!

Dibandingkeun sareng alat anu sami di pasar anu meryogikeun pamayaran, Clever Ads henteu kedah anjeun mayar biaya pikeun ngagunakeunana.

Google Ads , Microsoft Ads sareng Facebook Ads anu paling dipikaresep ku anjeun sareng nampi métrik sareng grafik kinerja na.

Aksés ka dasbor sorangan

Kengingkeun aksés ka dasbor anjeun nyalira sareng ngarobih cara anu anjeun badé nampi métrik anjeun ngalangkungan Slack . Saring akun iklan anu paling dipikaresep ku anjeun sareng jadwalkeun laporan anjeun.

logo slack aset Tambahkeun ka Slack
Neangan dasbor pikeun nyaring Google Ads  akun sareng jadwal laporan anjeun.

Naha masang aplikasi Clever Ads Slack ?

metrics

Metrik penting anu aya hubunganana sareng Google Ads , Microsoft Advertising, sareng kinerja kampanye Iklan Facebook anjeun sapertos kesan, konversi, klik, sareng anu sanésna bakal sayogi langsung dina Slack .

grafik

Ménta grafik pikeun ningali évolusi Anjeun pikaresep métrik (tayangan, ongkos, conversions, jsb) tina rekening iklan Anjeun dipilih. Salaku nyebutkeun nu mana, gambar hiji sia sarébu kecap.

Laporan dijadwalkeun

Nampi kasimpulan metrics Anjeun sapopoé / mingguan dina channel pikaresep anjeun sangkan aranjeunna umum pikeun tim anjeun atanapi tetep jeung diri ku milih pilihan pesen langsung.

tips

Nyuhungkeun tips tentang kumaha carana ningkatkeun Google Ads atanapi Facebook Ads anjeun ngalangkungan olahtalatah saderhana. Kami bakal tiasa nyarankeun hal-hal sapertos nambihan jinis kampanye anu béda, nyaluyukeun anggaran kampanye, atanapi ngarobih udagan kampanye.

Slack kendor Pamasaran Slack Jadwalkeun nampi laporan Google Ads Slack Nampi tip pikeun akun Google Ads Slack

Kumaha carana ngamimitian?

Ngan dina menit, anjeun tiasa nambihan aplikasi Clever Ads Slack kana akun anjeun

logo slack aset Tambahkeun ka Slack

Ngan 4 léngkah

1

Install aplikasi nu

Tambahkeun Clever Ads palinter kana Slack ku ngaklik tombol "Add to Slack ".

2

Asup kana akun pangiklan anjeun

Asup maké, Microsoft, jeung / Akun Google Anjeun atawa Facebook numbu ka akun iklan Anjeun.

3

Pilih akun anjeun

Pilih akun nu Anjeun hoyongkeun sarta pindah diantara sababaraha akun Anjeun iraha wae.

4

Jieun mangpaat pangseueurna ti aplikasi nu

Mimitian kéngingkeun laporan ku naroskeun Slack anjeun kanggo kasimpulan, grafik, sareng sajabana.

Dijieun ku kanyaah ku Clever Ads , a Google Partner Google

Salaku Rakan Google Premier sareng langkung ti 150.000 palanggan anu hargana, yakin yén prosés na 100% aman sareng aman.
See Privacy Policy

Kudu Ads Banner Google anjeun nyiptakeun atanapi dibentuk kalayan Clever Ads Banner Pencipta.

Anjeun bakal jadi di parusahaan alus

aset merek pangiriman pahlawan
aset merek decathlon
aset brand meta
aset merek voi
aset merek cabify
aset merek ccp kaulinan

Freaking-kaluar Ngeunaan Patarosan?

Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu teu dibales dihandap anjeun tiasa nyerat kami di assistant@cleverads.com

Naon aplikasi ieu ngalakukeun persis?

Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta ngajantenkeun hirup anjeun rada gampang sareng sabab kami resep "ngahémat waktos anu cekap pikeun ngaraosan kopi énjing anu anjeun resep pisan." Sakali anjeun numbu Google Ads anjeun badé dianggo, anjeun tiasa ngamimitian nampi métrik sareng grafik langsung kana Slack atanapi Microsoft Teams ku ngan saukur nga-SMS kana bot na. Ku cara ieu, anjeun nyimpen sababaraha waktos berharga anjeun sabab henteu kedah ngalebetkeun Google Ads anjeun unggal dinten.
Sababaraha fitur anu saé anu ditawarkeun aplikasi nyaéta:

  • Metrik & grafik : Métrik penting sareng grafik anu aya hubunganana sareng Google Ads anjeun sapertos kesan, konversi, klik, sareng seueur deui bakal sayogi ku anjeun langsung dina obrolan anjeun.
  • Laporan Anu Dijadwalkeun : Nampi métrik anjeun unggal dinten atanapi mingguan dina saluran anu anjeun pikaresepkeun pikeun ngajantenkeun masarakat awam pikeun tim anjeun atanapi jaga waé ku milih pilihan Pesen Langsung.
  • Tip : Ménta tip ngeunaan cara ningkatkeun Google Ads anjeun sadayana ku olahtalatah saderhana. Kami bakal tiasa nyarankeun hal-hal sapertos nambihan jinis kampanye anu béda, nyaluyukeun anggaran kampanye, atanapi ngarobih udagan kampanye.
  • DATANG Sateuacanna Tanda : Ngarasa langkung aman sareng akun Google Ads anjeun. Clever Ads bakal ngabéjaan upami aya kajadian anu teu biasa dina akun anjeun.

Naon hargana?

aplikasi nu geus 100% bébas!

Naha kuring kudu numbu Google Ads kuring Google Ads rekening?

Supados aplikasi tiasa ngajalankeun leres, éta peryogi data tina akun Google Ads anjeun. Pikeun tujuan kaamanan, Google henteu ngijinkeun saha waé ningali métrik anjeun sacara standar, janten kami peryogi ijin anjeun. Kami meryogikeun tingkat aksés panghandapna kana akun Google Ads anjeun anu disebat "Atur Adwords anjeun." Ieu hiji-hijina jinis ijin anu urang butuhkeun ngan ukur ngamungkinkeun kami pikeun parios métrik anjeun sareng ngahasilkeun bagan sareng ringkesan.

Dupi éta aman pikeun numbu ka Google Ads kuring Google Ads rekening?

Éta 100% aman! Clever Ads mangrupikeun Rakan Google Premier. Dina raraga ngahontal judul ieu, urang kedah nyumponan standar sareng kriteria luhur Google. Produk anu sanés anu urang ngembangkeun salami mangtaun-taun parantos ngawangun reputasi anu kuat diantara 150.000 usaha.

Kumaha ieu data kuring diteundeun aman?

Sakali anjeun lebet kana akun Google anjeun, kami nyimpen token aksés dina basis data énkripsi kami. Koncina ngan ukur dianggo ku Clever PPC API kami sareng henteu pernah dibagi sareng Slack atanapi Microsoft Teams . Nalika kami nampi data anu aya hubunganana tina Google Ads , kami ngarobah kana Slack atanapi Microsoft Teams diformat, sareng kami kirimkeun kana paguneman anu sami anu anjeun pesen.

Unggal pesen naha internal atanapi nganggo Google, Slack , atanapi Microsoft Teams énkripsi nganggo TLS 1.2 (Transport Layer Security). Kami ngan ukur aksés kana situs nganggo protokol HTTPS. Ti tungtung kami, kami ngan ukur tiasa ngakses Google Ads Ads anjeun sabab anjeun parantos masihan kami idin pikeun ngalakukeun éta. Dina kaayaan naon waé kami diidinan kéngingkeun data di luar parameter anu kasebut.

Anjeun ngabogaan wae gangguan maké aplikasi ieu?

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku ngirim email ka assistant@cleverads.com atanapi ku ngan saukur ngeusian formulir ieu:

ilustrasi slack

Boga cookie

Clever Ads nganggo téknologi sapertos cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, pribados eusi sareng iklan, nyayogikeun fitur média sosial, sareng nganalisis lalu lintas urang. Pencét di handap pikeun idin pikeun ngagunakeun téknologi ieu dina wéb kami - entong hariwang, urang hormat privasi Anjeun.